حوزویان سیاستهای ضد دینی حاکمان جمهوری آذربایجان را محکوم کردند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، همایش بیداری اسلامی در کشور آذربایجان به عنوان دومین کشور شیعه از سوی بسیج مدرسه علمیه معصومیه، سه شنبه، 26اردیبهشت ماه با حضور طلاب و روحانیان در سالن همایش های این مدرسه برگزار شد.
این همایش با هدف تقدیر از خبرنگار دربند شبکه سحر و اهدای نمادین تندیس مقاومت، بررسی نقش صهیونیسم در اسلام ستیزی حکومت آذربایجان، محکومیت دستگیری رهبران مذهبی شیعه،
محکومیت جشنواره موسیقی مبتذل و راهپیمایی هم جنسبازان در کشور جمهوری آذربایجان برگزار شد.
منصور حقیقت پور، نماینده مردم استان اردبیل در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با اشاره به وجود صدها مسجد، امامزاده، دهها مجتهد بزرگ و عالمان شهیر در کشور آذربایجان، سیاست های استکبار جمهوری آذربایجان را محکوم کرد و گفت: تغییر اندیشه دینی و اسلامی، تغییر کاشی های برخی از مناطق، مخالفت جدی با نمادهای مذهبی، کتاب سوزی، توهین به علما، بستن مساجد و حوزه های علمیه، تغییر تقویم اسلامی به تقویم میلادی، تبدیل تعطیلی جمعه به یک شنبه، تبلیغات ضد دینی از طریق آثار هنری مانند فیلم، تمسخر روحانیان شیعه، تغییر نام مناطق مختلف، راه اندازی جریانات جدایی طلب، سلطه سخت اطلاعاتی بر روی مسلمانان و جعل تاریخ از جمله برنامه ضد دینی در این کشور است.
در ادامه این همایش حجتالاسلام محمد حسن زمانی، معاون بینالملل حوزههای علمیه با اشاره به این که طبق وعده های الهی طاغوت از بین خواهد رفت و پرچم توحید در سراسر جهان برافراخته خواهد شد، ابراز داشت: این وعده الهی به راحتی به دست نمیآید و روحانیان و طلاب به عنوان سربازان امام زمان(عج) باید خود را برای مبارزات گسترده فرهنگی آماده کنند و بدانند.
حاج اسکندر حسین اف، مدیر موسسه حق یولی در بخش دیگری از این همایش نقش صهیونیسم در اسلام زدایی در بین مردم کشور آذربایجان را بررسی کرد و گفت: بدبین کردن مردم آذربایجان نسبت به جهموری اسلامی ایران، ترویج فساد، مذهب سازی، حکومت سازی و تغییر مذهب شیعه به اهل سنت از جمله توطئههای صهیونیسم در کشور آذربایجان است.
پخش کلیپ، اهدای تندیس به خبرنگاران در بند دولت آذربایجان به صورت نمادین، به آتش کشیدن پرچم رژیم غاصب اسراییل در سالروز نکبت از دیگر برنامه ای این همایش بود.
گفتنی است: "نکبة" کلمه عربی و به معنای مصیبت است، فلسطینیها بطور عادی کلمه "نکبت" را برای توصیف حوادث فاجعهباری که در پی اشغال سرزمینهای اشغالی به همراه داشته، بکار میبرند.
در پانزدهم ماه می سال 1948حادثهای در تاریخ فلسطین روی داد که روز نکبة نام گرفت. از نظر فلسطینیها این روز یادآور روزهای تلخ یعنی اشغال سرزمینشان و مصادره اراضی و اولین موج آوارگی و اخراج بیش از 800هزار فلسطینی از خانه و کاشانهشان است.
بعد از گذشت 62 سال از موجودیت رژیم صهیونیستی و اشغال سرزمینهای اشغالی شمار آوارگان، پناهندگان به 4 میلیون نفر رسید که همچنان بیشتر این آوارگان در اردوگاههایی در کرانه باختری، نوار غزه و دیگر کشورهای همسایه عربی زندگی میکنند./921/203/ج