۱۹ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۲
کد خبر: ۱۵۵۷۸۹
رییس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات مطرح کرد؛

حضور چشمگیر دفتر تبلیغات اسلامی در حوزه فرهنگی و هنری

خبرگزاری رسا ـ رییس مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی اظهار داشت: این دفتر در حوزه فرهنگی و هنری با توجه به ضرورت ترویج و تبلیغ دین حضوری چشمگیر داشته است.
حجت‌الاسلام علي کمساري

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام  علی کمساری، رییس مرکزفرهنگی هنری دفترتبلیغات اسلامی در نشست مشترک رییس دفتر تبلیغات اسلامی با مسؤولان سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران گفت: دغدغه‌های ما و مسؤولان تهران نسبت به مسائل فرهنگی قابل تأمل است که با شناخت ظرفیت‌های می‌توانیم در رفع آن کوشا باشیم.

وی افزود: دفتر تبلیغات اسلامی در حوزه فرهنگی و هنری با توجه به ضرورت ترویج و تبلیغ دین حضوری چشمگیر داشته که وجود چندین مجله فرهنگی و هنری برای قشرهای مختلف وبا موضوعات متنوع همچنین تشکیل انجمن‌های هنری طلاب از نشانه‌های این موفقیت است.

رییس مرکزفرهنگی هنری دفترتبلیغات اسلامی همچنین با اشاره به برگزاری نمایشگاهی از آثار اساتید خوشنویسی عضو انجمن خوشنویسی طلاب و فضلای این مرکز در تهران گفت: این نمایشگاه با حضور حجت‌الاسلام احمد واعظی رییس دفترتبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و همچنین محمد باقر قالیباف شهردار تهران روزبیست وچهارم بهمن‌ماه افتتاح خواهد شد./997/د102/پ

ارسال نظرات