۲۵ تير ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۸
کد خبر: ۱۷۶۵۳۶
آیت‌الله موحدی کرمانی:

تسلیم، توکل و ایمان، آثار شناخت خدا است

خبرگزاری رسا ـ آیت‌الله موحدی کرمانی تسلیم در برابر دستوارت خداوند، توکل به خدا در تمامی مراحل زندگی و ایمان به او را از آثار شناخت خداوند یاد کرد و گفت: نگاه به کوه، دره، صحرا، حیوانات و موجودات دریا و صحرا همگی آثار خدا بوده و انسان باید از این طریق خدای خود را شناخته و عاشق او بشود.
آيت الله موحدي کرماني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی، نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری، سحرگاه امروز در هفتمین برنامه سحرگاهی شبکه استانی کرمان، با بیان این‌که آدمی نمی‌تواند به کنه ذات خدا پی ببرد، گفت: خداوند آثاری در عالم هستی قرار داده که ما بتوانیم از طریق این آیات الهی به خوبی خدای خود را بشناسیم.

وی در ادامه افزود: نگاه به کوه، دره، صحرا، حیوانات و موجودات دریا و صحرا همگی آثار خدا بوده و انسان باید از این طریق خدای خود را شناخته و عاشق او شود.

نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: امام حسین(ع) در دعای عرفه در مناجات با خدای متعال می‌فرماید که دستور دادی بندگانت برای آشنا شدن با تو به سراغ آثار و نشانه‌هایت در عالم هستی بروند تا از این طریق تو را بشناسند، اما من هرچه نگاه می‌کنم تو روشن‌تر از نشانه‌هایت هستی و بدون واسطه تو را می‌بینم.

وی با اشاره به قسمتی از دعای امام حسین(ع) در روز عرفه «کیف یستدل علیک بما هو فی وجوده مفتقر الیک» خاطرنشان کرد: وجود نشانه‌های عالم مرهون وجود خدا بوده و خدا نزدیک‌تر و آشکارتر از نشانه‌هایش به بندگانش است.

آیت‌الله موحدی کرمانی با بیان این‌که باید از خدا خواست تا معرفتی شبیه به معرفت امام حسین(ع) در دعای عرفه به ما عطا کند، تصریح کرد: زمانی که با خدا آشنا شویم، تسلیم او می‌شویم، فرامین و دستورات او را عملی کرده و سعادتمند خواهیم شد.

وی با بیان این‌که دومین اثر شناخت خدا، توکل به او است، اظهار داشت: توکل به خدا به معنای اعتماد به خدا در تمامی مراحل و سختی‌های زندگی است که با چنین توکلی، انسان به آرامش می‌رسد.

امام جمعه موقت تهران تأکید کرد: انبیای الهی در مقابل کنایه‌ها، آزارها و لجاجت‌های قوم خود می‌گفتند که خدا به ما وعده داده تا با پیش گرفتن راه او پیروز شویم و ما به وعده‌های پروردگار عالم هستیم، اعتماد داشته و به او توکل کردیم.

وی با اشاره به عبارتی از امام حسین(ع) در روز عاشورا که خطاب به سپاهیان عمر سعد فرمودند «فاجمعوا امرکم و شرکائکم ثم لا یکن امرکم علیکم غمة»، ابراز داشت: امام حسین(ع) در این خطاب می‌فرمایند که در کار خود شتاب نکنید و با افرادی در میان خود مشورت کنید؛ آن‌گاه اگر به این نتیجه رسیدید که کشتن من به صلاح دنیا است، امان به من ندهید اما ولی و سرپرست من خداست.

آیت‌الله موحدی کرمانی خاطرنشان کرد: امام حسین(ع) با این عبارت خود که فرمودند ولی و سرپرست من خداست، به دشمنان خود فهماندند که طرف حساب آن‌ها خداست و باید منتظر جواب خدا باشند.

وی با بیان این‌که یکی دیگر از آثار شناخت خداوند متعال، ایمان به او است، تصریح کرد: یقین با ایمان تفاوت دارد چراکه در بسیاری مواقع افرادی به خداوند یقین دارند اما از ایمان به او سر باز می‌زنند.

نماینده مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این‌که ایمان، گرایش به خدای متعال است، اظهار داشت: بسیاری از افراد با وجود یقین به خداوند، به سبب گرایش به دنیا و لذات مادی، گرایشی به خداوند نداشته و تسلیم او نمی‌شوند./997/پ202/ج

ارسال نظرات