سلسه نشستهای «محفل حکمت» برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سلسه نشستهای «محفل حکمت» با هدف معرفت افزایی نسبت به مقام و منزلت حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) عصر امروز دوشنبه شانزدهم دیماه در سالن اندیشه جوان واقع در صحن مصلای آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) برگزار شد.
بنابر این گزارش درس گفتار کتاب ارزشمند «حکمت نامه حضرت عبدالعظیم(ع)» به صورت هفتگی، دوشنبهها از ساعت 15:30توسط حجتالاسلام سید مصطفی عبدالله مطرح میشود.
گفتنی است کتاب ارزشمند حکمت نامه حضرت عبدالعظیم(ع)، ﺷﺎﻣﻞ فصلهای ﺷﻨﺎﺧﺖ ﻧﺎﻣﻪ حضرت ﻋﺒﺪاﻟﻌﻈﯿﻢ الحسنی(ع) و ﯾﮑﺼﺪ ﺣﮑﻤﺖ از ﺳﺨﻨﺎن ﺣﮑﯿﻤﺎﻧﻪای اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﯽواﺳﻄﻪ ﯾﺎ ﺑﺎ واﺳﻄﻪ ﺗﻮﺳﻂ اﯾﺸﺎن از اهل ﺑﯿﺖ(ع) رواﯾﺖ ﺷﺪه اﺳﺖ.
در این کتاب ﺷﺮح اﺣﺎدﯾﺚ نقل شده توسط حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) با بهره گیری از ﺳﺨﻨﺎن ﺣﮑﯿﻤﺎﻧﻪ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮ(ص) و اهل ﺑﯿﺖ(ع) و ﻗﺮآن ﮐﺮﯾﻢ بیان شده است.
«حکمتهای اعتقادی»، «حکمتهای عبادی»، «حکمتهای فردی»، «حکمتهای اجتماعی » و نیز « حکمتهای اخلاقی » بخشی از موضوعات محوری است که در این نشستها به آن پرداخته میشود.
شایان ذکر است، حجتالاسلام سید مصطفی عبدالله، کارشناس امور مذهبی در اولین جلسه این سلسله نشستها با بیان اختلافات مسلمانان ابراز داشت: قرآن به تنهایی نمیتواند عامل هدایت مسلمین باشد و در کنار آن اهل بیت(ع) که از آنها به حکمت یاد شده برای تبیین این کتاب آسمانی آمدهاند که باید به این ریسمان الهی چنگ زد.
وی با اشاره به اینکه از حکمت در مقدمه این کتاب ذکر شده است، اظهار داشت: حجتالاسلام ریشهری ریشه حکمت را حکم و به معنای علم، دهنه اسب و هر چیز نفوذ ناپذیر بیان کرده.
این کارشناس مذهبی با توجه به کتاب حکمت نامه حضرت عبدالعظیم(ع) تفسیر حکمت را مقدمات استوار علمی، عملی و روانی دانست و افزود: طبق این تعریف حکمت به سه قسمت علمی، عملی و حقیقی تقسیم میشود که سازنده اولی فرستادگان خدا، دومی خود انسان و آخری خداوند است./9598/پ202/ن