۲۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۵
کد خبر: ۲۱۰۰۹۳
آیت الله طباطبایی نژاد:

مدیریت جهادی راه حل بسیاری از مشکلات فرهنگی است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه اصفهان اظهار داشت: مدیریت جهادی، راه حل بسیاری از مشکلات فرهنگی است.
ديدار دبير شوراي فرهنگ عمومي کشور با آيت الله طباطبايي

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان امروز در دیدار با حجت الاسلام سید حسین شاهمرادی،دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به داشته‌های فرهنگی استان اصفهان گفت: باید با بررسی و دقت نظر نگذاریم که زندگی ساکنان این شهر از الگوهای اسلامی فاصله بگیرد.

 

وی ادامه داد: مصوبات و طرح‌های شورای فرهنگ عمومی استان نباید تنها در حد حرف بماند، بلکه باید اجرایی شدن مصوبات آن نیز پیگیری شود.

 

رییس شورای فرهنگ عمومی استان با بیان اینکه برای آینده فرهنگی کشور برنامه ریزی‌های عملیاتی در نظر گرفته شود، افزود: رسیدن به اخلاق اسلامی از مهمترین دغدغه‌های فرهنگی است که باید به صورت جدی مورد توجه مسئولان فرهنگی کشور قرار بگیرد.

 

وی در بخشی دیگری از سخنان خود به نظرسنجی در استان اشاره کرد و گفت: این نظرسنجی نشان می‌دهد که 85 درصد از مردم اصفهان دغدغه‌های دینی دارند.

 

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان ادامه داد: با توجه به این نگاه دینی مردم اصفهان بی حجابی و بد حجابی را نخواهند پذیرفت و با آن برخورد می کنند.

 

وی اختلاط زن و مرد در دانشگاه ها را یکی از مشکلات عمده فرهنگی کشور دانست و گفت: اگر امروز مدارس را به صورت مختلط برگزار کنند، صدای مخالفت همه مسؤولان و علما شنیده خواهد شد و این در حالی است که دختر و پسر ابتدایی حساسیتی نسبت به این موضوع ندارند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری نسبت به عملکرد دستگاه های فرهنگی کشور انتقاد کرد و گفت: متأسفانه مسؤولان ما در جلسات فقط به بیان مشکلات و نا هنجاری ها می پردازند و این در حالی است که مشکلات فرهنگی جامعه ما شناخته شده و تنها باید در راه عملیاتی کردن راهکارهای آن قدم برداشت.

 

امام جمعه اصفهان تصریح کرد: همانگونه که با مواردی چون استعمال مواد مخدر، تنها به کار فرهنگی اکتفا نمی کنیم، برای اصلاح فرهنگ کشور نیز باید اعمال قدرت کرد.

 

وی به دغدغه های رهبر معظم انقلاب در حوزه فرهنگ اشاره و خاطر نشان کرد: بحث مهندسی فرهنگی که سال هاست از سوی رهبر انقلاب مطرح شده است، بدین معناست که وضع فعلی فرهنگ کشور را بررسی و مشکلات را احصا کنیم، سپس برای حاکم شدن اخلاق اسلامی در جامعه برنامه عملیاتی ارائه دهیم.

 

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام سید حسین شاهمرادی، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور بر نقش دبیرخانه های شورای فرهنگ عمومی اشاره کرد و گفت: این شورا موظف است عقول منفصلی از دانشگاه و حوزه و صاحبان فکر و اندیشه را تجمیع و از نظراتشان برای برنامه های جلسات شورا بهره برند.

وی تصریح کرد: برنامه هایی که توسط دبیرخانه وارد جلسات شورای فرهنگ عمومی می شود، پس از بررسی و اعلام نظر اعضا، با امضای نماینده ولی فقیه در استان ها تصویب و استاندار موظف به اجرای آن است.

حجت الاسلام شاهمرادی خاطرنشان کرد: متأسفانه در استان ها و شهرها آن اتفاقی که مورد انتظار حاکمیت و نظام است، صورت نگرفته است.

وی گفت: با توجه به سبقه دینی، فرهنگی و اجتماعی اصفهان، تحولات فرهنگی بیشتری از این استان انتظار می رود.

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور هدف از سفرهای استانی خود را تبیین اهمیت و جایگاه شوراهای فرهنگ عمومی شهرستان ها و استان دانست و گفت: در این سفرها جلسات متعددی با نمایندگان ولی فقیه، مسؤولان استان ها و اعضای شوراهای فرهنگ عمومی گذاشته می شود و ضمن دریافت پیشنهادات و انتقادات سیاست ها و انتظارات شورای فرهنگ عمومی کشور ابلاغ می شود./1305/پ202/ب

ارسال نظرات