بیاحترامی پپسی به نام مقدس امیرمؤمنان
به گزارش خبرگزاری رسا، شرکت پپسی در اقدامی تبلیغی برای خریداران نوشابههای کولا، جایزه سکه بهار آزادی قرار داده است که بر روی برچسب این سکهها نام علی(ع) نقش بسته است.
در این گزارش آمده است: با توجه به این که خریداران بعد از نوشیدن این نوشابه، قوطی آن را داخل سطل زباله میاندازند، این اقدام، موجب بی احترامی به نام مبارک امیرالمومنین(ع) شده و عدم جلوگیری از این گونه تبلیغات منجر به عادی شدن بیاحترامی به وصی رسول الله(ص) میشود.
بر اساس گزارش شیعه نیوز مبنی بر تماس تلفنی خبرنگار این سایت با شرکت پپسی در مشهد و حاضر نشدن مسؤولان پپسی به مصاحبه، مجموعه رهپویان معروف، مصمم به پیگیری این موضوع تا سرحد نتیجه می باشند.
بیانیه اعتراضی رهپویان معروف
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
یعرف المجرمون بسیماهم فیوخذ بالنواسی و الاقدام/سوره مبارکه رحمن آیه 41
پس از بسم الله الرحمن الرحیم، سرآغاز هرکلامی برای ما سلام بر حضرت بقیه الله است.
و دریغ که در هر سلام، شرمندگی و خجلان ما نیز بیش تر از پیش است که در عصر غیبتش نبودیم آنچنان که می بایست و در اثر سستی ها و کژیهامان، تنها و تنها شاهدیم بر مصائب شیعه و این نیست مگر کوتاهی ما!… و چون ظهور منجی مان در اثر غفلت ما به تاخیر افتاد، هر آینه فتنه ها بیشتر شده و ظلم و تعدی از حد خواهد گذشت تا بدانجا که سردمداران کفر و جهل که در حلقه شیاطین مسخرند در آستین کوتاه قامتان وهابی و دجالان سلفی ظاهر شده تا بر چهره آفتاب اسائه ادب نمایند.غافل از آنکه “یریدون لیطفئو نورالله بافواههم و الله متم نوره و لو کره الکافرون/سوره مبارکه صف آیه8″
این روزها در دنیای به اصطلاح متمدن، شاهد تعدی و گستاخی بی شرمانه و متعدد به ساحت ربوبی ائمه طاهرین که مظهر اسماءالله اند هستیم، و این سلسله اقدامات از چشمان تیزبین امت حزب الله مخفی نمانده و نیست و بی شک بغض فروخورده و انقلابی شیعیان و محبین اهل بیت عصمت و طهارت با اشارتی از سوی مقام عظمای ولایت و سایر مراجع معظم تقلید به طوفانی خواهد انجامید که تار و پود انسان های بی ریشه را از هم خواهد گسست.
لازم به ذکر است که هرگونه توهین و جسارت به مقام منیع و شامخ بزرگان دین نه تنها از نظر شرع مقدس اسلام مذموم است که بر طبق بسیاری از کنوانسیون های حقوق بشر از جمله اعلامیه حقوق بشر ملل متحد مصوب 1948 ، ماده 19 کنوانسیون بین المللی مدنی و سیاسی ، کنوانسیون حقوق بشر مصوب 1969 ، اعلامیه کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل متحد 1996 و بیانیه اجلاسیه سران سازمان ملل متحد در 12 دسامبر 2003 و بیانیه مصوبه اجلاسیه دوربان سال 2003 دربردارنده بندهای محکومیت توهین به ادیان و چهره های آسمانی می باشد.
حال سزاوار نیست در تنها حکومت شیعی که متعلق به امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف می باشد اقدامی و لو سهوا صورت پذیرد که زمینه بی حرمتی به ساحت مقدس امیر المؤمنین علیه الصلاة و السلام را فراهم می آورد.
والسلام علی من التبع الهدی
مجموعه فرهنگی رهپویان معروف
حکم توهین به حضرت على(ع) چیست؟
شک نیست که امام على(ع)، بنابر روایات بسیار و به تصریح بزرگان شیعه و سنى، برترین و فاضلترین صحابه رسول خدا(ص) مى باشند. مقام و منزلت آن حضرت چنان رفیع و بلند است که پیامبر گرامى اسلام(ص) ایشان را فراوان ستوده و بى حرمتى به ایشان را بى حرمتى به خود دانسته اند؛ چنانکه در روایتى مى فرمایند: «مَن سَب عَلِیّا فَقَد سَبنِى»؛ مسند احمد، ج 6، ص 323، (دارصادر، بیروت)؛ مجمع الزوائد و منبع الفوائد، ج 9، ص 130، (دارالکتب العلمیه، بیروت، 1408 ه ق)؛ احقاق الحق، ج 6، ص 432 – 423، مؤلف گرانقدر این کتاب، احادیث فراوانى نظیر این حدیث را از دهها منبع از منابع بزرگان اهل سنت گزارش کرده است. هر کس على را دشنام گوید، مرا دشنام گفته است. و در حدیثى دیگر مى فرمایند: «مَن سَب عَلِیّا فَقَد سَبنى وَ مَن سَبنِى فَقَد سَب اللَّهَ تَعالى»؛ الغدیر، علامه امینى، ج 7، ص 194، (دارالکتاب العربى، بیروت). هر کس على را دشنام گوید، مرا دشنام گفته است، و هر کس مرا دشنام گوید، خداى تعالى را دشنام گفته است. فراتر از این گفتار پیامبر(ص) در اثبات مقام و منزلت على(ع)، مى توان به این آیه شریف استناد نمود که در آن خداوند به پیامبرش مى فرماید: «قُل لا أَسألُکُم عَلَیهِ أَجرا إِلاّ المَوَدةَ فِى القُربَى»؛ سوره شورى، آیه 23٫ به مردم بگو بر رسالتم چیزى جز دوستى خاندانم نمى خواهم. در روایت آمده است: هنگامى که این آیه بر پیامبر نازل شد، از پیامبر پرسیدند، این کسانى که دوستى آنها بر ما واجب شده است، چه کسانى هستند؟ حضرت در پاسخ فرمودند: «على و فاطمه و دو فرزندشان: حسن و حسین(ع).الدرالمنثور، سیوطى، ج 6، ص 7، (دارالمعرفه، 1365 ه ق). بنابراین رعایت احترام حضرت على(ع) و اهل بیت(ع) امرى لازم و ضرورى است و شکستن حرمت آنان و ناسزا گفتن به ایشان در حکم ناسزاگویى به پیامبر(ص) است و کسى که به پیامبر(ص) ناسزا بگوید، مرتد است. یسألونک فى الدین و الحیاة، دکتر احمد شرباصى، ج 5، ص 295، (دارالجیل، بیروت).ائمه اربعه (حنفیه، مالکیه، شافعیه، حنبلیه) نیز درباره حکم مرتد اتفاق نظر دارند که: «کسى که ارتدادش ثابت شود، خونش هدر و واجب القتل است». الفقه على المذاهب الاربعه، تألیف عبدالرحمن الجزیرى، مبحث حکم المرتد. در روایت نیز آمده است که از امام صادق(ع) پرسیدند: چه مى گویى درباره کسى که به حضرت على(ع) ناسزا بگوید؟ حضرت فرمود: «خونش حلال است». وسائل الشیعه، الحرالعاملى، ج 28، ص 215، ح 34593، باب 27، (نشرآل البیت). مراجع تقلید نیز در باب طهارت و نجاست گفته اند: «کسى که به یکى از دوازده امام (ائمه معصومین)(ع) دشنام و ناسزا گوید، کافر و نجس است».توضیح المسایل مراجع، بنى هاشمى، ج 1، ص 87، مسأله 110، (دفتر انتشارات اسلامى). به نقل از مؤسسه آموزشی پژوهشی مذاهب اسلامی
جرم توهین به مقدسات
اهانت به مقدسات اسلام، یکی از عناوین مجرمانه است که درماده 513 قانون مجازات اسلامی به عنوان یک جرم عمومی پیش بینی شده است ومی توان آن را جزء جرایم دینی و مذهبی دانست زیرا درفصل بیان شده که عموما چهره دینی جرم مورد توجه بوده است ( فصل دوم از کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی)908/د101/س