۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۵
کد خبر: ۲۲۹۹۱۶
مبلغ دینی حوزه علمیه:

طلاب با خروج از شهر قم به نیازسنجی مردم بپردازند

خبرگزاری رسا ـ مبلغ دینی حوزه علمیه از دلسوزی، صبر و حوصله به عنوان مؤلفه‌های تبلیغ چهره به چهره نام برد و از طلاب خواست با خروج از شهر قم به نیازسنجی مردم بپردازند و با درک اهمیت کار تبلیغ و مسئله‌یابی مشکلات مخاطب، وارد این عرصه شوند.
مبلغ پروري 1

حجت الاسلام محمد سبک تگین، مبلغ دینی حوزه علمیه از دلسوزی، صبر و حوصله به عنوان مؤلفه های تبلیغ چهره به چهره نام برد و با تأکید بر هدایت تدریجی مخاطب، گفت: طلاب می توانند با مسئله یابی مشکلات مخاطب و شناسایی دیدگاه او، وی را به سوی دین سوق دهند.

 

مبلغ دینی حوزه علمیه با بیان این‌که پایه ششم، زمان مناسبی برای شروع تبلیغ است، از طلاب خواست که از محیط شهر قم خارج شده و به نیاز سنجی مردم بپردازند و با درک اهمیت کار تبلیغ و وجود مشکلات مردم در زمینه های مختلف، وارد عرصه تبلیغ شوند.

 

حجت الاسلام سبک تگین با اشاره به این‌که باید در کنار مجتهدپروری به مبلغ پروری هم توجه شود، گفت: تعداد محدودی از طلاب توانایی رسیدن به درجه اجتهاد را دارند و حوزه علمیه باید برای سایر طلبه ها در زمینه مبلغ پروری برنامه ریزی کند.

 

وی به فراگیری تخصص در کنار دروس متداول حوزه اشاره کرد و با اشاره به برگزاری رشته تبلیغ از سوی مرکز تخصصی تبلیغ، اظهار داشت: طلاب باید با انتخاب یک رشته تخصصی بتوانند به صورت تخصصی تحصیل کرده تا از عهده بر طرف کردن نیازهای جامعه برآیند که بهترین آنها تبلیغ است.

 

مبلغ دینی حوزه علمیه با بیان این‌که طلاب باید اصول تبلیغ را بیاموزند، گفت: برخی از طلاب که اصول تبلیغ را فرا نگرفته اند، در تبلیغ با مشکلاتی برخورد کرده و نمی توانند به خوبی با مردم از جمله جوانان و نوجوانان ارتباط برقرار کنند.

 

حجت الاسلام سبک تگین درباره تأثیر بهبود انتقال معارف دینی ابراز داشت: مرکز مدیریت حوزه با برنامه ریزی صحیح، دوره‌های فن رثاء، روش خطابه و به ویژه روش‌های کلاس داری را برای طلاب برگزار کند تا بتوانند در تبلیغ و انتقال معارف دینی مؤثر واقع شوند.

 

وی افزود: طلابی که رشته مشاوره را به صورت تخصصی فرا نگرفته باشند، نمی توانند مشاوره دهند و در صورت ارائه مشاوره، آسیب هایی را در پی خواهد داشت.

 

مبلغ دینی حوزه علمیه با بیان این‌که تبلیغ طلاب لبیک به یاری طلبی امام زمان(عج) است، گفت: همانطور که پیامبر(ص) در مواردی به هدایت حتی یک نفر می پرداخت، امروزه نیز برخی از علمایی که درس خارج را تدریس می کنند، در ایام تبلیغی مقید به تبلیغ رفتن هستند.

 

وی ادامه داد: طلبه هایی که به تبلیغ نمی روند، در آینده ممکن است حسرت بخورند، چراکه اگر امام حسین(ع) در کربلا ندای هل من ناصر ینصرنی را سر داد، اکنون هم امام زمان(عج) می فرمایند آیا کسی هست که مرا یاری کند.

 

حجت الاسلام سبک تگین با اشاره به اهمیت حضور طلاب در بین مردم ابزار کرد: طلاب در ایام تبلیغی باید در جامعه و بین مردم حضور یابند و به تبلیغ چهره به چهره نیز بپردازند.

 

وی اهمیت یادگیری زبان‌های خارجی را نیز متذکر شد و گفت: اگر طلبه‌ها به زبان‌های خارجی مسلط شوند، می‌توانند با مراجعه به کشور های مختلف، به تبلیغ دین و معارف دینی بپردازند.

 

وی در پایان اهمیت الگو قرار دادن افراد موفق را یادآور شد و اظهار داشت: طلبه ها با الگو قرار دادن افرادی مانند حجت الاسلام قرائتی از تجربه ها و تأثیرات تبلیغ آنها بهره‌مند شوند، همچنین پس از ایام تبلیغی، تجربیات خود را در اختیار سایر طلبه ها قرار دهند./822/ت302/ی

ارسال نظرات