۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۲۴۳۸۷۱
عضو شورای استانی حوزه های علمیه چهارمحال و بختیاری:

دفاع از حریم ولایت بارزترین ویژگی حضرت معصومه بود

خبرگزاری رسا ـ عضو شورای استانی حوزه های علمیه چهارمحال و بختیاری حضرت معصومه(س) را مظهر نورانیت و منزلت حضرت زهرا(س) دانست و گفت: اگر بخواهیم بارزترین ویژگی حضرت معصومه(س) را نام ببریم باید بگوییم که ایشان مدافع حریم ولایت بود و در این راه جان خود را فدا کرد.
وفات حضرت معصومه
حجت الاسلام حسن انصاری، عضو شورای استانی حوزه های علمیه چهارمحال و بختیاری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، با تسلیت سالروز شهادت حضرت معصومه(س)، در معرفی این بانوی گرامی اسلام، محکم ترین دلیل برای شناسایی مقام معنوی حضرت معصومه(س) را وصف مستقیم ائمه اطهار(ع) نسبت به جایگاه ایشان دانست و افزود: از میان امام زادگان و اولاد مستقیم ائمه(ع)، تنها در مورد زیارت ایشان سفارش و تأکید صورت گرفته، به طوری که حتی از حدود سی و شش برادر و خواهر نیز، تنها ایشان توجه امام رضا(ع)، امام جواد(ع) و امام صادق(ع) را به خود جلب کرده است؛ آن گونه که امام صادق(ع) با تجلیل از تولد او خبر داده و ثواب زیارت توأم با معرفت او را بهشت معرفی نموده و شفاعتش را شامل حال همه شیعیان دانسته است.
 
امام جمعه لردگان با بیان این که امام بدون حکمت و دقت کامل سخن نمی گوید و تا کسی قابل مقایسه و تشبیه به امام نباشد، هرگز او را شبیه به خود معرفی نمی فرماید، تصریح کرد: اگر زیارت حضرت معصومه(س) همانند زیارت امام رضا(ع) باشد، باید نورانیت او و قدرت تصرف عرفانی و ولایی او و رحمت و رأفت و قرب و منزلت او، شبیه به امام رضا(ع) باشد و گر نه بدون داشتن ظرفیت واقعی، امام کسی را مثل خود معرفی نمی فرماید.
 
حجت الاسلام انصاری، حضرت معصومه(س) را مظهر نورانیت و منزلت حضرت زهرا(س) دانست و گفت: اگر بخواهیم بارزترین ویژگی حضرت معصومه(س) را نام ببریم باید بگوییم که ایشان مدافع حریم ولایت بود و در این راه جان خود را فدا کرد.
 
وی با اشاره به این که برای حضرت معصومه(س) دو نوع شفاعت در احادیث و زیارات معرفی شده است، در تشریح این دو نوع شفاعت، اظهار داشت: شفاعت شیعیان برای ورود به بهشت و شفاعت در درون بهشت مخصوص این بانوی بزرگ اسلام است که انشالله نصیب همه شود.
 
مدرس حوزه و دانشگاه با طرح این سؤال که اگر همه شیعیان با شفاعت حضرت معصومه(س) وارد بهشت می شوند، پس شفاعت حضرت زهرا(س) برای کیست و شفاعت دیگر ائمه(ع) و شهدا و سایر شافعین چه می شود؟ گفت: به یقین انسان در زندگی دنیا و در طول عمر کوتاه خود به شفاعت، سفارش و کمک افراد گوناگونی نیازمند است؛ چرا که احتیاجات ما بسیار و هر شفاعتی یک مشکلی را حل می کند؛ درباره ائمه(ع) نیز ما همواره در شفاعت آنان به سر می بریم و نزول برکات بر ما، دفع بلایا، برآورده شدن حاجات و استجابت دعاهایمان پیوسته به شفاعت و حرمت ولایت آنان است.
 
این مقام مسؤول در ادامه به بیان دلایل ازدواج نکردن حضرت معصومه(س) پرداخت و تصریح کرد: حکومت اختناق و سراسر وحشت هارون آن چنان مردم را نسبت به نزدیک شدن به خاندان نبوت ترسانده بود که کسی جرأت نمی کرد تا با دختران آن ها ازدواج کند؛ زیرا داماد امام کاظم(ع) شدن به معنی اقدام به کاری خطرناک بود که موجب سلب امنیت می شد.
 
عضو شورای استانی حوزه های علمیه چهارمحال و بختیاری زندانی شدن امام کاظم(ع) و هجرت ناگزیر امام رضا(ع) را از دیگر عوامل ترک ازدواج حضرت معصومه(س) دانست.
 
وی به زیارت نامه حضرت معصومه(س) اشاره و با تشریح محورهای این زیارت نامه، خاطرنشان کرد: اظهار اعتقاد به ولایت ائمه(ع) به ویژه امیر مؤمنان علی بن ابی طالب(ع)،دعا برای همراهی با آنان و دستیابی به شفاعتشان، توجه دادن به اهمیت تسلیم در مقابل خدا و رضایت به مقدرات انسان،تبیین اهمیت یقین به معارف و باورهای دینی نهفته در قرآن و سنت و اشاره به مقام شفاعت حضرت معصومه(س) در درگاه الهی از مهم ترین محورهای زیارت نامه حضرت معصومه(س) است./9457/ت302/ب2
ارسال نظرات