۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۷
کد خبر: ۲۴۷۳۷۹

نشست «صدور انقلاب و روندها و پیامدهای انقلاب» برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ نشست «صدور انقلاب و روندها و پیامدهای انقلاب با تاکید بر نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکای شمالی و آمریکای جنوبی» در سالن همایش ها دانشکده باقرالعلوم(ع) برگزار شد.
نشست «صدور انقلاب و روندها و پيامدهاي انقلاب»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا،  نشست «صدور انقلاب و روندها و پیامدهای انقلاب با تاکید بر نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکای شمالی و آمریکای جنوبی» با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین علی مدبر، مدیر مدارس مجازی اسلامی کشورهای متحد المنافع و حجت الاسلام کریم خان محمدی، عضو هیأت علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه باقر العلوم(ع) در سالن همایش ها دانشکده باقرالعلوم(ع) برگزار شد.

 

در ابتدای این نشست حجت الاسلام مدبر بیان کرد: امام خمینی(ره) در نامه‌ ای که به گورباچف نوشت بر اسلام ناب محمدی تأیید کرده است و هدف از نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان جهان نیز معرفی اسلام ناب محمدی است.

 

مدیر مدارس مجازی اسلامی کشورهای متحد المنافع ابراز کرد: مبلغان باید اسلام را بدون فرهنگ بومی به جوانا در اروپایی و امریکایی معرفی کند، برخی در کشورهای اسلامی عربی دارای فرهنگ خشونت‌آمیز، تعصبات قومی و قبیله­ای هستند و مردم جهان چنین فرهنگ اسلامی را قبول نمی‌کنند.

 

این مبلغ خارج از کشور در بخش دیگر سخنان به شیوه‌ها ترویج نامه رهبر معظم انقلاب در جهان اشاره کرد، گفت: بهترین بستر برای ترویج انتشار این نامه استفاده از رسانه‌ها و فضای مجازی می‌باشد، زیرا جوانان جهان از اینترنت استفاده می‌کنند و آن‌ها گرایش به مذهب و علاقه به دین و مذهب دارند، بنابراین مبلغان در فضای سم‌آلود فضای مجازی می توانند بهترین تبلیغ دین اسلام را انجام می­دهند و اگر آنها به این عرصه ورود پیدا نکنند، دیگران به تخریب عقاید جوان در فضای مجاز می‌پردزاند.

 

در ادامه این جلسه حجت الاسلام خان محمدی گفت: نامه رهبر معظم انقلاب به عنوان رهبر مذهبی و نه به عنوان رهبر سیاسی جمهوری اسلامی و سیاستمدار این نامه را ترویج کرده‌اند.

 

وی در ادامه به محتوای نامه رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: موضوع اصلی این نامه طریقه به دست آوردن اسلام ناب محمدی است و در این نامه از جوانان جهان خواسته شده که اسلام حقیقی از منابع اصلی همانند قرآن شناسایی کنند و رسانه‌های که چهره خشنوت‌آمیزی از اسلام  نشان می‌دهند اعتماد نداشته باشند./998/پ203/ف

ارسال نظرات