فاصله گرفتن از ارزش های دینی مهم ترین چالش امروز جامعه بشری است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام طاهری، مدیر حوزه علمیه مازندران امروز در پنجمین کارگروه توسعه و ترویج فرهنگ دینی که در صدا و سیمای مازندران برگزار شد، بیان داشت: فلسفه آفرینش انسان بندگی است و بهار بندگی و عبادت سه ماه است که از اول رجب شروع و به عید فطر ختم می شود.
استاد حوزه علمیه افزود: در این سه ماه برای رشد و تعالی انسان و ترویج فرهنگ دینی در بعد تربیتی انسان اعمالی وارد شده است که در این بهار روزه حرف اول را می زند و اصلی ترین عامل سعادت و کمال و خوشبختی است.
مدیر حوزه علمیه مازندران تصریح کرد: اگر بخواهیم فرهنگ دینی را در ابعاد مختلف به خصوص خانواده تقویت کنیم لازمه اش این است که به سه اصل عقیده سالم، روح و روان سالم و رفتار شایسته و درست توجه کنیم و در حقیقت فلسفه بعثت انبیاء الهی و آموزه اصلی همه ادیان آسمانی این سه اصل است.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران با اشاره به این مجموعه تعالیم دینی سه چیز است که شامل اصل اعتقادات، اخلاق و احکام می شود، اصول اعتقادات پاسخگوی نیازهای فکری و روانی بشر، اخلاق برای پرورش روح و روان انسان و احکام جهت تنظیم رفتار ها است که هر چه در این سه بخش بیشتر کار شود چالش های مختلف بشری چه در خانواده و چه غیر آن کاهش می یابد.
وی در ادامه گفت: اگر عقیده، اخلاق و اعمال خانواده ها منطبق با اسلام باشد به حتم پیوندها محکم و ناگسستنی تر خواهد بود.
مدیر حوزه علمیه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود، طلاب حوزه های علمیه را پیشگام در تبلیغ احکام اسلامی معرفی کرد و گفت: باید از توان و ظرفیت طلاب و روحانیان در مناطق نهایت استفاده شود.
حجت الاسلام طاهری حوزه های علمیه را مرکز نشر و گسترش اسلام ناب محمدی دانست و خاطرنشان کرد: حوزه در تاریخ همواره منشأ خدمات و برکات گسترده فرهنگی برای جهان تشیع بوده و است./950/پ202/ب1