۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۰
کد خبر: ۲۵۷۸۵۸
حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد مطرح کرد؛

نبود مبلغان مخاطب محور هشداری جدی در تبلیغ دینی

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم با بیان این که باید به آن میزانی که جامعه رشد کرده است ما مبلغین طراز اول و خوبی نداریم، عنوان کرد: در گذشته متناسب با نیاز روز خطبای شایسته و قویی را در اختیار داشتیم که امروز از نبود این گونه مبلغین جامعه ما رنج می‌برد.
حجت الاسلام والمسلمين نظري منفرد

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام و المسلمین علی نظری منفرد، استاد حوزه علمیه قم، در اولین همایشی آموزشی تجربه‌های تبلیغ که امروز عصر در محل نمازخانه مدرسه فیضیه قم برگزار شد با بیان این که قرآن مجید می‌فرماید الَّذینَ یُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللَّهِ وَ یَخْشَوْنَهُ وَ لا یَخْشَوْنَ أَحَداً إِلاَّ اللَّهَ، اظهار کرد: این به این معناست که آنان که تبلیغ رسالت خدا می‌کنند و از خدا می ترسند و از هیچ کس جز خدا نمی ترسند.

 

حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد با اشاره به این که به لطف خدا منابع آموزشی حوزه‌های علمیه در زمینه‌های مختلف طلاب و فضلای علوم دینی را انسان‌های عالمی بار می‌آورد، گفت:باید مبلغین دینی ما در نظر داشته باشند که خطابه خود یک فن مجزا و قابل آموزش است.

 

وی افزود:آن چیزی که امروز خلأ ان در جامعه احساس می‌شود کمبود مبلغان ایده ال متناسب برای نیاز جامعه است.

 

استاد حوزه علمیه قم با بیان این که باید به آن میزانی که جامعه رشد کرده است ما مبلغان طراز اول و خوبی نداریم، عنوان کرد: در گذشته متناسب با نیاز روز خطبای شایسته و قویی را در اختیار داشتیم که امروز از نبود این گونه مبلغان جامعه ما رنج می‌برد.

 

وی ادامه داد: مهم‌ترین مسأله‌ای که یک مبلغ باید آن را انجام دهد رفع عطش دین از مستمع است.

 

حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد با اشاره به این که مبلغین باید بداند که برای رفع هراس و ترسی که از منبر در دلشان وجود دارد با تمرین مکرر آن را از وجود خود برطرف کنند، گفت: نقش خطابه آنقدر اهمیت دارد که حتی مراجع معظم نیز از آن بی نیاز نیستند.

 

وی افزود: مبلغین پیام رسان هستند و با تلاوت آیه و حدیث می‌خواهند پیام آن آیه و حدیث را برای جامعه امروزی تبیین کنند.

 

استاد حوزه علمیه قم با بیان این که از آیه شریفه 9 سوره احزاب که قرائت شد مطلبی که می‌توان از آن استنباط کرد این است که مبلغ باید انسانی قوی و نترس باشد، عنوان کرد: در خطابه و منبر نباید ترسی در دل داشته باشد و جو حاکم جلسه موجب عدم انتقال مطلب شود. /921/پ202/س

ارسال نظرات