امر به معروف و نهی از منکر در همه ابعاد سیاسی و فرهنگی وجود دارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام وفسی، استاد اخلاق، شامگاه سه شنبه نهم تیرماه در دهه دوم ماه مبارک رمضان که در مسجد امام حسن عسکری(ع) با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر از فریضههای واجب الهی است، گفت: علمای شیعه و سنی بر امر به معروف و نهی از منکر تأکید کردهاند و در این موضوع با یکدیگر اختلافی ندارند.
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری و مراجع تقلید نیز بر امر به معروف و نهی از منکر تأکید کردهاند، افزود: علت تأکید بر فریضه امر به معروف و نهی از منکر به این دلیل است که در حفظ اسلام و نظام اسلامی تأثیر دارد.
این استاد اخلاق با اشاره به اینکه فلسفه قیام امام حسین(ع) بر امر به معروف و نهی از منکر بود، تصریح کرد: افرادی که آمر به معروف هستند در معرض خطرات قرار دارند و امروزه همگی به این فریضه مهم نیاز داریم و نباید از آن غافل شویم.
وی با اشاره به فضای مجازی و خطرات آن، ادامه داد: امروز فضای مجازی و دوستان ناباب زمینه انحراف جوانان متدینی که از خانوادههای نجیب هستند را ایجاد میکند.
حجت الاسلام وفسی با بیان اینکه بقای ایمان و اسلام در دوری از انحراف است، اضافه کرد: باید سعی کنیم در این جامعه که دشمنان زیادی دارد و به دنبال منحرف کردن جوانان ما هستند، هوشیار باشیم و از گناه دور بمانیم.
وی با تأکید بر این که دوری از خداوند تبعات زیادی برای انسان دارد، بیان کرد: فسادهای مالی و فسادهای فرهنگی که در جامعه وجود دارد به دلیل این است که انسانها از یاد خداوند دور میشوند.
این استاد اخلاق با بیان اینکه جایگاه و مقام انسانها و مال دنیا نباید سبب شود تا از مسیر الهی غافل شده و در گناه آلوده شویم، بیان کرد: انسانها باید سیم اتصال به خداوند را حفظ کنند و از گناه و شهوت و فساد دور باشند.
این کاشناس اخلاق امر به معروف و نهی از منکر را دارای نکات ظریفی دانست و گفت: در تمام ابعاد سیاسی و فرهنگی و اجتماعی فریضه امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد.
وی با بیان این که ما باید در امر به معروف و نهی از منکر با بخشندگی رفتار کنیم، بیان کرد: در زمینه فریضه امر به معروف و نهی از منکر ابتدا باید یقین به معروف و منکر داشته باشیم و سپس امر به معروف و نهی از منکر کنیم و جان و مال و آبروی مردم را مورد توجه قرار دهیم.
استاد حوزه علمیه افزود: فریضه امر به معروف و نهی از منکر باید از سوی بسیجیان با آرامش و متانت الهی و اجتماعی انجام شود.
حجت الاسلام وفسی در پایان خاطرنشان کرد: رفتار مهربانانه در مسأله امر به معروف می تواند به فرد خاطی انگیزه ترک گناه بدهد و این مسأله در نتیجه بخش بودن حرکت امر به معروف ونهی از منکر بسیار مهم و ضروری است./817/پ202/ب4