۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۱
کد خبر: ۲۸۸۲۲۷

چند خبر کوتاه از سازمان تبلیغات اسلامی

خبرگزاری رسا ـ بهره‌مندی ۲۵۰۰ نفر قرآن‌آموز از کلاس‌های قرآنی شش ماه اول سال ۹۴درسرپل‌ذهاب، تشکّل سازی دینی، سپری فرهنگی در برابر فرهنگ های مغایر، برگزاری ۱۵ کارگاه آموزشی «حماسه دفاع مقدس» توسط تبلیغات اسلامی تهران، مبارزه جوانان با اندیشه های وارداتی از اخبار کوتاه سازمان تبلیغات اسلامی است.
اخبار کوتاه

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط‌ عمومی ‌اداره‌کل ‌تبلیغات ‌اسلامی ‌کرمانشاه، حجت‌الاسلام محمد مهدی مرادی رئیس اداره تبلیغات اسلامی سرپل‌ذهاب 21شهریور94 بیان کرد: با توجه به تآکیدات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مبنی برخواندن، آموختن و عمل کردن به قرآن، اداره تبلیغات اسلامی سرپل‌ذهاب در شش ماه اول سال94 بیش از 28 کلاس قرآن یارانه‌ای و بیش از50کلاس خودگردان در مؤسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی برگزار کرد.

 

وی تصریح کرد: در ایام ماه مبارک رمضان چندین کلاس قرآن جدای از طرح یارانه‌ای داشتیم که در آن بیش از 1100علاقمند به آموزه‌های قرآنی شرکت کردند و مجموعا"2500 نفر از علاقمندان به فراگیری آموزه‌های قرآنی از کلاس‌های آموزشی اداره تبلیغات اسلامی سرپل‌ذهاب در شش ماه اول سال94 بهره‌مند شدند.

 

مرادی افزود: شرکت‌کنندگان در این کلاس‌ها اغلب در سنین 7تا55 سال بودند که مایه دلگرمی و البته بیانگر لزوم تلاش بیشتر ما در برگزاری بهتر دوره‌های آینده است.

 

مرادی در پایان بیان داشت: این کلاس‌ها در راستای فرموده‌های رهبر معظم انقلاب و در جهت نشر و گسترش قرآن در جامعه از ابتدای سال 94 تا پایان شهریور ماه سال جاری برگزار شد.

 

تشکّل سازی دینی، سپری فرهنگی در برابر فرهنگ های مغایر

 

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مرویان حسینی مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با حضور در مسجد امام محمد باقر محله بهمن خواجه ربیع  از نزدیک در جریان روند فعالیت های روحانی مستقر منطقه قرار گرفت.

 

در این جلسه که امام جماعت، هیأت امنا و فعالان فرهنگی مسجد حضور داشتند مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: فعالان فرهنگی مساجد محلات باید با برگزاری جلسات مشترک ضمن هماهنگی و برنامه ریزی منسجم، زمینه استفاده از ظرفیتها و توانمندی های تشکلی را فراهم سازند.

 

حجت‌الاسلام مرویان حسینی افزود: مسجد امام محمد باقر منطقه خواجه ربیع بعنوان یک مسجد محوری توانسته با همدلی و هم زبانی فعالان فرهنگی خود، یک تشکل فرهنگی منسجمی را در منطقه تشکیل دهد.

 

وی با اشاره به اهمیت فعالیت های فرهنگی در حاشیه شهر مشهد خطاب به فعالان فرهنگی مسجد گفت: شما باید ضمن شناسایی فعالان فرهنگی و استخراج ظرفیت های منطقه و هیئات مذهبی برادران و خواهران، از توانمندی های آنان برای انجام فعالیت های فرهنگی در مسیر مکتب اهل بیت و انقلاب اسلامی استفاده کنید.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: گسترده ترین جبهه مدنی کشور، هیئات مذهبی هستند که بصورت رایگان،  مردمی و دینی در نقاط مختلف کشور پراکنده هستند و این بارزترین نوع تشکل سازی دینی است و باید مانند هیئات مذهبی البته با کاهش آسیب ها و افزایش توانمندی ها، تشکّل سازی کنیم و هنر اهل بیت آن بود که به مناسبت های مختلف با تشکیل جلسات و محافل، تشکّل سازی می کردند.

 

رئیس ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی استان خراسان رضوی افزود: تشکل ها و گروه هایی که در جلسات مذهبی و حول قرآن با ادبیات دینی فعالیت می‌کنند ضمن پشتیبانی از یکدیگر، سپری فرهنگی در برابر فرهنگ های مغایر ایجاد می‌کنند.

 

حجت‌الاسلام مرویان حسینی با بیان اینکه مسجد مانند خورشیدی است که برکات و نورش، محیط پیرامونی خود را تحت شعاع قرار می دهد ابراز کرد: با محوریت امام جماعت، فعالان فرهنگی باید خوبی های همدیگر را مد نظر قرار داده و سعی کنند همه اقشار بویژه نوجوان و جوانان را در فعالیت های مسجد دخیل کنند. در این جلسه که رئیس اداره تبلیغات اسلامی مشهد نیز حضور داشت، حجت‌الاسلام بهمانی روحانی مستقر و گروهی از فعالان فرهنگی، از فعالیتهای مسجد امام محمد باقر در مناسبت ها و مراسم ها گزارشی ارائه کردند.

 

اولین دوره کارگاه‌های آموزشی روابط عمومی ادارات کل تبلیغات اسلامی

 

کارگاه‌های آموزشی  روابط عمومی ادارات کل تبلیغات اسلامی با حضور رییس اداره روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی عباس لهراسبی آغاز شد. حائز اهمیت است که این کارگاه‌ها به صورت دوره ای هرماه برای مسئولان روابط عمومی ادارات کل تبلیغات اسلامی 5 استان با هدف تعلیم روش‌های نوین علوم روابط عمومی برگزار می‌شود.اولین دوره این کارگاه‌های آموزشی ویژه مسئولان روابط عمومی استان‌های کهگیلویه، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کرمان و ایلام برگزارشد.

 

 

آموزش اصول خبرنویسی و ویرایش خبر توسط عباس احمد وزیری، آموزش عکاسی توسط احسان بالایی، آموزش ویراستاری توسط حسن حبیبی و آموزش نکاتی در خصوص مرکز اسناد توسط شهرام نپوری تدریس شد.

 

برگزاری 15 کارگاه آموزشی «حماسه دفاع مقدس» توسط تبلیغات اسلامی تهران

 

هادی رضائی، رئیس اداره امور پژوهشی و آموزشی و عضو شورای پایگاه بسیج شهید معینی این اداره کل با گرامی داشت یاد و خاطره رزمندگان و رشادت غیورمردان 8 سال دفاع مقدس گفت: ترویج فرهنگ و حفظ ارزش های دفاع مقدس از وظایف و مأموریت های نهادهای فرهنگی به‌ویژه سازمان تبلیغات اسلامی است.

 

رضائی افزود: این اداره کل همزمان با آغاز ویژه برنامه های هفته دفاع مقدس، 15 کارگاه آموزشی «حماسه دفاع مقدس» را بر اساس تأکید حجت‌الاسلام نیک نژاد، مدیرکل و مصوبه شورای پایگاه بسیج شهید معینی و با هدف تربیت و تقویت کادر فرهنگی جهت پاسخگویی به سؤالات و روشنگری اقشار مختلف به‌ویژه جوانان و نوجوان درباره دفاع مقدس و ایجاد زمینه مناسب در الگوگیری جامعه و گروه های هدف از این حماسه پرافتخار تاریخ ایران اسلامی برگزار می‌کند.

 

عضو شورای پایگاه بسیج شهید معینی به بیان سرفصل های این کارگاه های آموزشی پرداخت و تصریح کرد: دلایل اهمیت و ضرورت پاسداشت هفته دفاع مقدس؛ بیان دستاوردهای این حماسه برای جوانان و نوجوانان؛ نقش مردم،جوانان و خانواده ها در استمرار و ماندگاری ارزش های دفاع مقدس؛ دیدگاه های امام راحل و مقام معظم رهبر درباره جهاد، دفاع و 8 سال دفاع مقدس؛‌ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از جمله این محورهاست.

 

وی، با اشاره به شرکت 2000 نفر از مبلغین، مبلغات، مداحان، اعضای شورای هیئات مذهبی، کانون مداحان و شعرای آئینی، مدیران خانه ها و مؤسسات قرآنی و مربیان آموزش و پرورش در این کارگاه ها، خاطر نشان کرد:

علاقمندان میتوانند جهت ثبت نام به ادارات تبلیغات اسلامی شهر و شهرستان های استان تهران مراجعه کنند.

 

گفتنی است، این کارگاه های آموزشی از شنبه 28 شهریور آغاز و در هفته دفاع مقدس برگزار خواهد شد.

 

مبارزه جوانان با آگاهی و اطلاعات دینی، با اندیشه های وارداتی

 

حجت‌الاسلام جمال یاری در نشست با اعضاء موسسه اندیشمندان جوان رشت با اشاره به رشد چشمگیر جوانان در عرصه های مختلف اذعان داشت: جوانان امروز باید علاوه بر مسایل علمی
، به فرهنگ و تاریخ و ارزش های ملی و هویت و خودشناسی ملی خویش بیشتر توجه داشته باشند.

 

وی افزود:  تفاوت در میان جوانان امروز و گذشته در این است که درجه آگاهی و اطلاعات دیروزیان محدود بود اما امروز در همه زمینه ها بخصوص فراگیری دانش سیاسی وعلمی برای نسل جوانان بیشتر و بهتر میسر است.

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی گیلان در ادامه به دیگر ویژگی های جوانان پرداخت و تصریح کرد: جوانان امروز بر خلاف جوانان دیروز که بیشتر بینش تک بُعدی و تعبدی داشتند، کمتر دچار تعصبات مکتبی بوده و بجای اندیشه های وارداتی دیکته شده، خرد و مغز خود را بکار برده، هیچ نگرشی از قبل برایش پذیرفته شده نیست.

این مقام مسئول، نقش جوانان در ساختار جامعه را مهم و ارزنده دانست و تأکید کرد: بدون شک جوانان امروز با تحصیلات عالی و با اعتقادات قوی مسئولین فردای این کشور و آینده سازان ایران اسلامی هستند.

 

عضو شورای فرهنگ عمومی استان، عدم توجه لازم به خواسته های جوانان را عامل عقب ماندگی یک جامعه برشمرد و خاطر نشان ساخت: این حق باید به جوانان داده شود تا دوشادوش بزرگان در تعیین سر نوشت مملکت سهم داشته و تصمیم گیری کنند.

 

حجت‌الاسلام یاری در پایان یادآور شد: یک جوان با احساس و با دیانت همواره می کوشد تا با یک ذهنیت پاک و دور از انحراف در جامعه تأثیرگذار باشد./1325/ت303/ی

ارسال نظرات