۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۳
کد خبر: ۳۰۶۵۲۸
حجت‌الاسلام فرحزاد:

مهربانی و خیرخواهی پیامبر اکرم عامل جذب و هدایت مردم بود

خبرگزاری رسا ـ کارشناس دینی، حضرت رسول (ص) را مظهر رحمت و رحمانیت خداوند برای مخلوقات خواند و گفت: ‌پیامبر(ص) برای امت همانند معلمی دلسوز و مهربان هستند که از ایشان برای امت اسلامی خیرخواه‌تر وجود ندارد.
حجت الاسلام فرحزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام حبیب الله فرحزاد در مسجد اعظم قم با بیان اینکه سیره پیامبر اکرم(ص) رحمت و مَحبت است، گفت: پیامبر اکرم(ص) مظهر رحمت و رحمانیت خداوند در عالم هستی برای مخلوقات هستند.

 

وی افزود: رحمت و مَحبت حضرت رسول (ص) از رحمت و مَحبت خداوند جدا نبوده بلکه بخشی از رحمت و رحمانیت حضرت حق است.

 

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه 114 سوره قرآن کریم با آیه «بسم الله الرحمن الرحیم» شروع شده و به مسلمانان واجب شده است که در طول روز حداقل 60 بار این آیه را تکرار کنند، گفت: این موضوع نشان می‌دهد که رحمت و رحمانیت خداوند در سراسر زندگی بشر جاری بوده و انسان با گفتن این آیه رحمت و مَحبت خداوند نسبت به مخلوقات را به خود یادآوری می کند.

 

حجت‌الاسلام فرحزاد با تأکید بر اینکه سوره الرحمن در حقیقت با نام رحمانیت خداوند آغاز شده است، افزود: بهترین وصف رحمت و رحمانیت حضرت رسول(ص) همین آیات قرآن به‌خصوص آیه 128 سوره توبه است که پیامبر اکرم(ص) را مظهر رحمت خداوند برای جهانیان در روی زمین عنوان می‌کند و می فرماید «لَقَد جاءَکُم رَسولٌ مِن أَنفُسِکُم عَزیزٌ عَلَیهِ ما عَنِتُّم حَریصٌ عَلَیکُم بِالمُؤمِنینَ رَءوفٌ رَحیمٌ».

 

وی اظهار کرد: در ادامه آیه می‌فرماید که بر پیامبر اکرم(ص) رنج‌های امت خیلی مشکل و سخت است و از آن جایی که یکی از علامت‌های محب واقعی و حقیقی این است که رنج‌های دیگران بر او سخت بوده و برای رفع این رنج‌ها و مشکلات تلاش می‌کند می‌توان پیامبر اکرم(ص) را محب واقعی و رحمت خواه واقعی برای امت اسلامی عنوان کرد.

 

استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: در بحار الانوار نصایحی از حضرت رسول(ص) به اباذر بیان شده که در آن آمده در آخر الزمان، زمانی خواهد آمد که علمای منحرفی همانند رهبران داعش پیدا می‌شوند که مردم را به جهنم می‌برند و پیامبر اکرم(ص) از این جریان که در آخرالزمان اتفاق می‌افتد برای امت گریان هستند و از رنج آن‌ها رنج می برند.

 

حجت‌الاسلام فرحزاد با تأکید بر اینکه پیامبر(ص) برای امت همانند معلمی دلسوز و مهربان هستند که از ایشان برای امت اسلامی خیرخواه تر وجود ندارد، یادآورشد: زمانی که حضرت رسول(ص) برای دعوت مردم به اسلام به طائف رفته بودند آن‌قدر مردم به ایشان سنگ زدند که مرگ بر حضرت قالب شد ولی حضرت زمانی که در کنار غلام عداسی در طائف می‌خواست استراحت کند، برای مردمی که به ایشان سنگ زده بودند طلب دعا و مغفرت می‌کردند که همین رفتار از روی رحمت و مهربانی ایشان موجب شد که غلام عداسی به اسلام ایمان آورد./837/پ202/ف2

ارسال نظرات