۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۹
کد خبر: ۳۱۹۵۵۸
احمد توکلی:

دولت قصد ندارد برنامه ششم را به مجلس ارائه کند

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت قصد ندارد برنامه ششم را به مجلس ارائه کند، آنچه به مجلس ارائه شده است لایحه برنامه مورد نیاز اجرای برنامه توسعه ششم است.
احمد توکلي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بعدازظهر امروز دو شنبه دهم اسفنده ماه در نشست تخصصی با عنوان «دورنمای جامعه پس از اجرای برنامه ششم توسعه» که در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: برنامه توسعه در ایران بر اساس یک مدل نئولیبرالی است که صندوق بین المللی پول حامی آن است. 

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برنامه ششم توسعه از سوی دولت به مجلس خاطر نشان کرد: برنامه ششم بحث جدیدی و براساس برداشت دولت از قانون اساسی است، دولت قصد ندارد برنامه ششم را به مجلس ارائه کند، آنچه به مجلس ارائه شده است لایحه برنامه مورد نیاز اجرای برنامه توسعه ششم است، حاکمان در جمهوری اسلامی باید مثل همه حاکمان کشورهای عاقل رفتارشان قابل پیش بینی باشد.

 

وی باتأکید براینکه دمکراسی و مردم سالاری بدون مفاهمه امکان پذیر نیست، گفت: مردم سالاری بر اساس حاکمیت قانون است، مسئولان ما با هم صحبت نمی کنند و سعی می کنند همدیگر را دور بزنند، به خاطر این شاهد هستیم که امروز طرح های مجلس از لوایح برای تصویب رد شده است.

 

 

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اصل دادن لایحه به مجلس است نه تصویب طرح تصدیق گفت: تعداد طرح هایی که مجلس می خواهد تصویب کند در برخی موارد با دارا بودن چند فوریت نیز در نوبت قرار می گیرد، از آن طرف دولت برداشت اشتباهی دارد که یک بار توسط دولت احمدی نژاد در سیستم قانونگذاری صورت گرفت، آن برداشت اشتباه از ماده 126 قانون اساسی است که باعث شد گروهی تشکیل شد و تمام نظرات دولت سابق در آن رد شد.

 

 

توکلی با بیان اینکه ماده 126 قانون اساسی می گوید برنامه های بودجه و قانون استخدامی در اختیار رئیس جمهور است و به هر شخصی می خواهد می تواند تنفیذ کند، گفت: استنباط این است که رییس جمهور می تواند بودجه را بنویسد و تصویب کند اما اصل 52 می گوید بودجه باید به تصویب مجلس برسد، عدم مفاهمه ارکان حکومت و حل مسایل در عرصه رسانه ها یکی از مشکلات کشور است.

 

 

وی خاطرنشان کرد: دیگر مشکلات کشور ساختارها و قوانین نامناسب دولتی است مثل ساختار نفتی که تا زمانی که به این وضع  باشد خیلی از اقدامات  به ثمر نمی رسد، اقتصاد دولتی به صورت حداقلی خوب است دولت هایی که مالیات می گیرند چون بر رشد طبقات مولد متکی هستند باید خادم ملت باشند و در عین حال سرمایه دولت همان خدمات عمومی است، اگر دولت متکی بر درآمدهای نفتی باشد تنها توزیع کننده است.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیگر مشکلات کشور، بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات فساد اقتصادی است که باعث نابودی کشور و صدمه زدن به عدالت اجتماعی می شود مردم را بی دین می کند و استقلال کشور را فساد به خطر می اندازد.

 

وی در در پایان صحبت های خود رد صلاحیت برخی نمایندگان مجلس را نشانه فساد دانست و گفت: این رد صلاحیت ها باید بیشتر هم می شد چون اگرمفسدین در مجاری تصمیم گیری نفوذ باشند وضعیت دشوارتر خواهد شد. /818/پ202/ج

ارسال نظرات