تبلیغات دشمن سبب ناامیدی طلاب در امر تبلیغ نشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بوشهر، حجت الاسلام رضا خدری مدیر حوزه علمیه استان بوشهر صبح امروز در مراسم شهادت امام هادی(ع) که در مدرسه علمیه امام خمینی(ره) برگزار شد به ویژگی دوران این امام همام اشاره کرد و بیان داشت: یکی از ویژگی های زندگی امام هادی(ع) وجود دشمن و حاکمی کینه توز مثل متوکل در آن دوران است.
وی افزود: امام هادی(ع) همچون سایر اهل بیت(ع) دشمن داشت، به طوری که متوکل عباسی حاکم آن زمان به دلیل داشتن کینه توزی به امام، زیارت امام حسین(ع) را برای مردم منع کرده و حتی برای عزیمت مردم به کربلا جریمه ای همچون قطع دست تعیین کرده بود اما بعد از اینکه دید مردم همچنان نسبت به این تصمیم بی توجه هستند دستور شخم زدن قبر مطهر امام حسین(ع) را داد که به اذن الهی این کار صورت نگرفت.
حجت الاسلام خدری گسترش محبت شیعیان به ائمه و وسیع تر شدن دایره تشیع و تقویت آن از دیگر ویژگی دوران زندگانی امام هادی(ع) عنوان کرد و ابراز داشت: با وجود خفقانی که در آن زمان بود اما امام هادی(ع) کار تبلیغی خود را به خوبی انجام می داد و حتی خفقان در حدی بود که امام نمی توانست سوال یک فرد را در کوچه پاسخ دهد.
مدیر حوزه علمیه استان بوشهر گفت: در زمان امام جواد(ع)، امام هادی(ع) و امام حسن عسکری(ع) با وجود اختناقی که بود، شبکه ارتباطی که برقرار شد چندین برابر وضعیت زمان امام باقر(ع) و امام صادق(ع) بود؛ امام هادی(ع) در چنین وضعی هیچگاه نا امید نشد و همچون همه ائمه اطهار(ع) کار خود را به صورت انقلابی ادامه داد.
سخنران این مراسم با بیان اینکه طلاب باید در تبلیغ، ائمه اطهار(ع) را الگو قرار دهند، تصریح کرد: در زمان کنونی به برکت انقلاب اسلامی، حکومت اسلامی وجود دارد به همین جهت طلاب در امر تبلیغ همواره ائمه اطهار را الگو قرار دهند و هیچگاه ناامید نشوند.
حجت الاسلام خدری با اشاره به تبلیغات ضد دینی و فرهنگی دشمن و جهان استکبار، اظهار داشت: اینگونه نباشد که تبلیغات فراوان دشمن سبب ناامیدی ما در امر تبلیغ شود.
وی در پایان انقلابی عمل کردن مبتنی بر عقلانیت و کوتاه نیامدن از اصول ائمه اطهار(ع) را دلیل اصلی کینه توزی ها و نگرانی های حکام زمان عنوان کرد و بیان داشت: ما طلاب نیز باید انقلابی عمل کنیم و هم مبتنی بر عقلانیت روحیه انقلابی خود را در حوزه های علمیه طبق سفارش مقام معظم رهبری نگه داریم و تقویت کنیم./833/202/ب1