پاسخ به شبهات و ارتقای بصیرت جامعه رسالت مهم حوزههای علمیه است
فاطمه رشیدریگی، مدرس حوزه علمیه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، گفت: منابع آموزشی حوزهها باید بررسی و اصلاح شوند، چرا که یک بانو یا برادر طلبه در طی چند سال تحصیل، باید اصل دین را فراگیرد و توانایی پاسخگویی به هرگونه شبهه فقهی و اعتقادی را داشته باشد.
وی اظهار کرد: همانطور که مقام معظم رهبری در دیدار اخیرشان تأکید فرمودند، امروزه در فضای مجازی شبهات بسیاری از سوی دشمنان نظام اسلامی مطرح میشود و وظیفه حوزههای علمیه است که پاسخگوی این شبهات باشند و نگذارند دشمن تفکر انحرافی را به جامعه تزریق کند.
مدرس حوزه علمیه بیان کرد: طلاب و روحانیان باید آنچنان مجهز و مسلط باشند که بتوانند با تمام قدرت و با سلاح علم و بصیرت، جلوی توطئه و ترفندهای دشمن بایستند و آنان را مغلوب سازند.
وی ادامه داد: بهعنوان مثال یک مسأله فقهی بسیار ساده درباره پوشش بانوان وجود دارد که میگویند پوشاندن وجه و کفین (صورت و دست و پا) ضروری نیست، در حالیکه به دنبال این حکم آمده است مشروط بر اینکه عامل مفسده نباشد و نیز زینت نداشته باشد. اما کمتر این دو شرط بیان میشود و افراد دچار اشتباه میشوند.
رشیدریگی عنوان کرد: در دین اسلام سیاست عین دیانت و دیانت عین سیاست است، از این رو در حوزههای علمیه باید آموزش کتب سیاسی تاریخ تشیع، فقه سیاسی شیعه و همچنین تاریخ انقلاب اسلامی پررنگ شود.
وی اظهار کرد: امروزه دشمنان نظام اسلامی در داخل و خارج با انگیزههای سیاسی به دنبال تزریق افکار منحرف در ذهن جوانان هستند، از این رو وظیفه حوزههای علمیه است که بصیرت دینی و سیاسی جامعه را ارتقا دهند تا در مقابل چنین توطئههایی آسیبپذیر نباشند./302/831/ب1