۱۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۵
کد خبر: ۴۳۰۳۶۵
مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه کرمانشاه:

امام در بیان مواضع انقلابی هیچ هراسی از دشمن نداشت

مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه کرمانشاه اظهار داشت: امام خمینی بدون هیچ گونه ترس و واهمه ای از دشمن، بصورت شفاف از مواضع خود سخن می گفت و این امر ناشی از توکل عمیق قلبی به خداوند متعال است.
حجت الاسلام سید محمد باقر حسینی اراکی

حجت الاسلام سید محمد باقر حسینی اراکی مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، با تسلیت به مناسبت فرارسیدن سالگرد رحلت امام خمینی (ره) ابراز داشت: مهم ترین شاخصه وجودی امام راحل با توجه به اثرگذاری نفس قدسی آن حضرت، این بود که هیچ عملی را برای منافع خویش انجام نمی داد و هیچ سخنی را به این منظور بر زبان جاری نمی کرد.

 

مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه کرمانشاه تأکید کرد: تمام اقدامات امام بر اساس توکل به خدا بود و این اثرات معنوی ایجاد شده ناشی از فنا فی الله بودن ایشان بود، مردم به پشتوانه این نیت خالص و الهی امام انقلاب را رقم زدند.

 

وی تصریح کرد: شاخصه های ممتاز بسیاری را می توان در وجود امام خمینی (ره) یافت، نظم کاری ایشان، مطالعه دقیق و مستند سخن گفتن و شفاف صحبت کردن امام از جمله این ویژگی ها بود که نشان دهنده تقوای امام و نترسیدن از دشمنان بود.

 

حجت الاسلام حسینی اراکی با اشاره به آیه دوم سوره مبارکه طلاق اظهار داشت: بر اساس آیه شریفه «و من یتوکل علی الله فهو حسبه» خداوند برای انسان کافی است و بالاتر از خدا وجود ندارد، کسی که بر خدا توکل داشته باشد خداوند راه گشایشی برای او قرار خواهد داد که در ذهنش نمی گنجد.

 

مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه کرمانشاه یادآور شد: امام خمینی بدون هیچ گونه ترس و واهمه ای از دشمن، بصورت شفاف از مواضع خود سخن می گفت و این امر ناشی از توکل عمیق قلبی به خداوند متعال است.

 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: مردم موظف به پیروی از خط و اندیشه امام خمینی (ره) هستند و وظیفه نزدیکان به امام پاسداری از ارزش های انقلاب و حرکت در همان مسیر انقلابی است، اگر آثار امام را مطالعه کنیم می بینیم که خود امام حد و مرز را برای مردم و مسؤولان و نزدیکان خویش تعیین کرده است.

 

 حجت الاسلام حسینی اراکی ادامه داد: مسؤولان باید از تجمل گرایی و دنیاگرایی بپرهیزند و عامل به آنچه به مردم می گویند باشند، آن ها نباید به دنبال آمال و آرزوها و مسؤولیت ها باشند مگر اینکه بر اساس تکلیف شرعی به آن ها واگذار شود.

 

مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه کرمانشاه در پایان با اشاره به وظایف طلاب و مبلغان عرصه دین عنوان داشت: قطعأ یکی از وظایف مبلغان دین تزکیه نفس است زیرا با تزکیه نفس می توان با توکل به خدا و الگوگیری از شیوه زندگی امام، در مسیر انقلابی خویش حرکت کرد./857/303/ب

ارسال نظرات