۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۳
کد خبر: ۴۴۸۴۵۴
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان فارس:

امر به معروف و نهی از منكر قربانی منافع و جنجالهای سیاسی نشود

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان فارس گفت: یكی از آسیب‌های امر به معروف و نهی از منكر در سال‌های اخیر آلوده شدن این اصل مترقی به اغراض سیاسی است به طوری به عنوان دستاویزی برای انگ زنی و تخریب حریفان سیاسی تبدیل شده است.
سلیمان مهدوی، دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر فارس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شیراز، سلیمان مهدوی، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان فارس، در نشست رؤسا، دبیران و اعضای شوراهای امر به معروف و نهی از منكر دستگاه‌های اجرایی نظامی و قضایی استان فارس گفت: همانگونه که امر به معروف و نهی از منکر دارای شرایط و مراتب مختلف است، گستره وسیعی را هم شامل می‌شود

امر به معروف گستره وسیعی را شامل می‌شود

وی در ادامه افزود: ظلم و كوته بینی است كه امر به معروف را محدود به ناهنجارهای اخلاقی در كف خیابان‌ها نظیر بی حجابی دید، هرچند این‌ها در امر به معروف مهم است اما مطابق شرع مقدس این فریضه در سطوح مختلف مردم، دولت و غیر آن لازم‌الاجرا است.

مهدوی اظهار داشت: گستره این فریضه تمامی عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، هنری و حتی نظامی را شامل می‌شود تا نظام اسلامی با مشاركت مسئولانه آحاد مردم از تمامی آسیب‌ها در گزند بماند.

وی تشكیل نظام اسلامی را به نوبه خود بزرگ‌ترین معروف دانست و بیان کرد:  بدون شك تقویت تنها نظام شیعی منوط به تقویت محتوای دینی نظام و حفظ و پاسداشت ارزش‌های انقلاب اسلامی و امام و شهدا است و برای این كار باید محتوای اسلام را در جامعه پیاده كنیم و گرنه تنها پوسته‌ای از اسلام می‌ماند.

اجماع نخبگان بر این فریضه سبب احیا و ترویج آن می‌شود

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان فارس ابراز کرد: اگر به تأثیرپذیری قابل توجه اقشار مختلف مردم را از نخبگان به‌عنوان یك اصل مسلم بپردازیم باید گفت اجماع نخبگان در ضرورت امر به معروف در سطوح مختلف دولتی و مردمی عامل مهم و پیش برنده‌ای در احیای و ترویج این واجب الهی خواهد بود.

وی بیان كرد: كارگزاران نظام و صاحبان تریبون‌ها، ائمه جمعه و جماعات، فرماندهان جهادگر ارتش و سپاه و رؤسای دستگاه‌های اجرایی بخش مهمی از جامعه هستند، از این‌رو از آنان می‌خواهیم نقش بی بدیل خود را در وحدت، هم‌صدایی و یكپارچگی دیگر نخبگان شهرستانی خود برای پیاده‌سازی عملی امر به معروف مطابق با اصل ۸ قانون اساسی ایفا كنند.

مهدوی با بیان اینكه اگر مردم شاهد وفاق و همدلی در میان نخبگان فكری و اجرایی باشند به واجب الهی امر به معروف توجه كرده و آن را نهادینه می‌كنند و این‌گونه بستر لازم برای اعمال قاطع قانون فراهم می‌شود، گفت: وظیفه دستگاه‌های اجرایی بسترسازی برای امر به معروف و نهی از منكر است.

آلوده کردن امر به معروف به اغراض سیاسی آسیب است

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منكر فارس در ادامه به برخی از آسیب‌های اجرای این فریضه‌های الهی اشاره كرد و گفت: یكی از آسیب‌های امر به معروف و نهی از منكر در سال‌های اخیر آلوده شدن این اصل مترقی به اغراض سیاسی است به طوری به عنوان دستاویزی برای انگ زنی و تخریب حریفان سیاسی تبدیل شده است.

وی ادامه داد: این مسأله محدود به جناح خاصی نیست و گروه‌ها و جناح‌های خاصی سعی دارند با قرائت خودساخته از این واجب الهی و گرفتن ژست آن پایگاه خود را در میان آحاد مردم، ایجاد، تثبیت و تحكیم كنند.

مهدوی با تأكید بر اینكه نباید اجازه داد تا فریضه‌های امر به معروف و نهی از منكر قربانی منافع و جنجال‌های سیاسی شود در پایان گفت: در رقابت‌های انتخاباتی پیش روی این دو فریضه الهی مورد سوءاستفاده فرصت طلبان قرار نگیرد چرا كه شأن این فریضتین الهی بالاتر از این‌ها است./202/919/ب1

ارسال نظرات