۰۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۴
کد خبر: ۴۵۲۶۴۵
در همایش تربیت مبلغ اقتصاد مقاومتی عنوان شد؛

نقش برجسته روحانیت در گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی

حجت الاسلام شریفی، گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی را ضروری ارزیابی کرد و گفت: برای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی لازم است سه مرحله گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی محقق شود و روحانیت باید به عنوان جلودار، وارد این مسئله شود.
همایش تربیت مربی اقتصاد مقاومتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قم، حجت الاسلام منصور شریفی، معاون پژوهش دفتر گفتمان اقتصاد مقاومتی عصر پنجشنبه در همایشی با همین نام که در سالن همایش‌های حوزه علمیه معصومیه(س) برگزار شد با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی به معرفی مباحث مهم در آن مقوله پرداخت.

حجت الاسلام شریفی وظیفه این مرکز را گفتمان سازی در عرصه اقتصاد مقاومتی بیان و یادآوری کرد: مقام معظم رهبری گفتمان را یک بینش و یک باور معرفی کرده‌اند که در میان اقشار مختلف جامعه عمومیت پیدا کند.

وی با اشاره به نقش عظیم روحانیت در این زمینه ابراز داشت: گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در میان اقشار مختلف جامعه باید از جانب نخبگان صورت پذیرد و مؤثرترین قشر در این زمینه روحانیت است چرا که تاریخ این موضوع را اثبات کرده است.

معاون پژوهش دفتر گفتمان اقتصاد مقاومتی گفتمان سازی اقتصادی را دارای سه مرحله دانست و اظهار داشت: ایجاد شناخت صحیح در جامعه، تبدیل این شناخت به صورت یک باور و روحیه مطالبه‌گری در جامعه نسبت به سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی سه مرحله گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی است.

وی شناخت صحیح جامعه نسبت به اقتصاد مقاومتی را ضروری دانست و تصریح کرد: در روند تحقق اقتصاد مقاومتی شناخت صحیحی در رابطه با آن وجود ندارد به طوری که گاهی اوقات در توضیح اقتصاد مقاومتی، اقتصاد ریاضتی را معنا می‌کنند و اینگونه القاء می‌کنند که با اجرای اقتصاد مقاومتی زندگی مردم مختل می‌شود و به زحمت و مشکل خواهند افتاد.

شریفی در ادامه افزود: تبدیل اقتصاد مقاومتی به عنوان یک باور در عموم مردم و نخبگان پس از شناخت صحیح از اقتصاد مقاومتی از اهمیت بالایی برخوردار است چنانچه مقام معظم رهبری بارها در این باره تأکید کرده است.

معاون پژوهش دفتر گفتمان اقتصاد مقاومتی روحیه مطالبه‌گری در جامعه نسبت به سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی را سومین مرحله گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی برشمرد و خاطرنشان کرد: برای تحقق این مهم باید روحانیت به عنوان جلودار و سپس اقشار مختلف جامعه نسبت به سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از مسؤولان کشوری مطالبه داشته باشند.

وی به وظایف روحانیت در اجرائی شدن اقتصاد مقاومتی پرداخت و ابراز داشت:‌ اقتصاد مقاومتی اقتصادی رو به رشد و مبتنی بر فرهنگ بومی، باور‌های انقلابی و مبانی اسلامی است و بی‌تردید تکمیل قطعات این پازل بر دوش فضلا و اساتید حوزه‌های علمیه است تا با قرار دادن این مبانی و باور‌ها در خدمت مسؤولان و سیاست‌گذاران کشور، ضعف و خلاء بزرگی که در این زمینه وجود دارد برطرف شود.

حجت الاسلام شریفی اقتصاد مقاومتی را به عنوان یک راهبرد در دنیای مدرن معرفی و تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی علاوه بر آن که وضعیت اقتصادی عموم مردم جامعه را ارتقاء می‌بخشد، اقتصادی است که کشور را در مقابل فشار‌ها و تهدیدات اقتصادی دشمن مقاوم و منجر به پیشرفت اقتصادی کشور می‌گردد.

شایان ذکر است مرکز گفتمان اقتصاد مقاومتی وابسته به مرکز آیت‌الله اراکی و تحت اشراف وی فعالت خود را آغاز نموده است. این مرکز همایشی با عنوان تربیت مبلغ اقتصاد مقاومتی در دو محور گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی و تعریف اقتصاد مقاومتی در دو روز پنج‌شنبه 8مهر و جمه 9 مهر در حوزه علمیه معصومیه(س) برپا کرده است. /878/پ202/ی

 

خبرنگار: اکتای بهمنی

ارسال نظرات