۰۹ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۶
کد خبر: ۴۶۴۳۹۱
مدیر حوزه علمیه اسلام آباد غرب:

همراهی شعور عميق دينی و شور جوانان، سلامت جامعه را تضمین می کند

مدیر حوزه علمیه اسلام آباد غرب گفت: اگر شور و احساس جواني با شعور عميق دينی و سلاح ايمان الهی همراه شود، سعادت نسل جوان و سلامت جامعه تضمين خواهد شد.
حجت الاسلام روح الله کرمی نیا

حجت الاسلام روح الله کرمی نیا مدیر حوزه علمیه شهرستان اسلام آباد غرب در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، ابراز داشت: دوره جوانی از دوران خاص و باشکوه زندگی است که ویژگی ‌های متفاوتی همچون کم تجربگی، ناهشیاری و خودشیفتگی با خصلت‌هایی مانند حق طلبی، عاطفه ‌مندی و خود‌اتکایی را به خود نسبت می‌دهد که اگر از موقعیت‌ ها و شکوفایی این فرصت‌های طلایی غفلت شود بحران و بروز تبعات تلخ آن در آینده، پردامنه و چشم‌گیرتر خواهد شد.

مدیر حوزه علمیه شهرستان اسلام آباد غرب تصریح کرد: جامعه توسعه ‌یافته امروز نیازمند آن است که با نور معنویت و اخلاق فروغی گرفته و خـود را از ظـلمـتکده گمراهی برهاند، جوامع اسلامی نیز به احیای ارزش‌ های والای دینی و بـازگـشـت بـه اصـول اخـلاقـی سخت نیازمند هستند و با جدیت می ‌توان گفت که شرط لازم حـاکـمـیت دیـن در دنـیـای امـروز، گـسـترش و نهادینه‌ سازی اخلاق در طبقات مختلف مردم با الگوگیری از سیره اخلاقی پیامبر اكرم (ص) است.

وی مطرح کرد: مطابق سيره رسول اکرم (ص) باید با راهنمایی لازم و نیز فراهم كردن فرصت مناسب برای کسب تجربه و عبرت ‌آموزی، جوان را در راه رسیدن به تکامل کمک و دستگیری کرد زیرا آینده هر کشوری به دست جوانان آن کشور ساخته می شود، از این رو برای اینکه یک کشور نیروهای ورزیده ای برای اداره خود داشته باشد می‌بایست با مسؤولیت دادن به جوانان مرز و بوم، سبب ساخته شدن افرادی ورزیده و کاردان خواهد شد.

این مسؤول با توجه به کتاب سیره مدیریتی پیامبر اسلام (ص) در برخورد با جوانان اظهار داشت: در اين کتاب، سيره پیامبر (ص) در مواجهه با جوانان از زواياي گوناگون اخلاقی، تربیتی، سیاسی، حکومتی، نظامی و اقتصادی مورد مطالعه قرار مي‌گيرد.

استاد حوزه علمیه ابراز داشت: در دوره جوانی زمینه و امکان پذیرفتن مسؤولیت‌های بزرگ و همچنین داشتن جایگاه ویژه در جامعه وجود دارد زیرا جوان از ویژگی‌ها یی منحصر به فرد همچون توان بدنی، فعالیت و جنب و جوش و مقطع سنی مناسب برخوردار می‌باشد.

مدیر حوزه علمیه شهرستان اسلام آباد غرب عنوان داشت: جوانی فصل شور انگيز زندگي و مظهر نشاط و سازندگی است، روح لطيف و قلب ظريف جوان جلوه زيبای آفرينش و صحيفه مصفای هستی است و شور و آهنگ زندگي در نگاه روشن و اميدوار جوان تجلی پيدا می‌كند.

حجت الاسلام کرمی نیا ادامه داد: اگر شور و احساس جواني با شعور عميق دينی و سلاح ايمان الهی همراه گردد‌‌، سعادت نسل جوان و سلامت جامعه تضمين خواهد شد، اسلام كه جامع ترين و غنی ترين مكتب آسمانی و منبع پوياترين معارف انسانی است بيشترين رهنمودها را در خصوص هدايت و تربيت نسل جوان و رسيدگی و ساماندهی به امور آنان را دارد.

وی گفت: پیامبر اکرم (ص) درباره رفتار با جوانان همواره به امت خود می‌فرمودند:‌ «اُوصيكُمْ بالشبّان خيراً فاِنَّهم اَرَقٌّ اَفئِدَةً انّ اللّه بَعَثَنى بالحقِّ بشيراً و نذيراً فحالَفَنى الشبّانُ و خالَفنى الشُّيوخُ» ؛ «به شما توصيه مى‌كنم كه نسبت به جوانان نظر خوب و مساعد داشته باشيد  زيرا آنها داراى دل هاى نازکتر و انعطاف پذيرتر هستند، خداوند مرا براى دعوت به حق به عنوان مژده دهنده به نيكوكاران و بيم دهنده از عذاب نسبت به بدكاران برانگيخت و در اين ميان‌‌، جوانان با من پيمان همكارى بستند و در راه دعوت به اسلام به من كمک كردند ولى پيرمردان با من از راه مخالفت و ستيزه جويى در آمدند.

این مسؤول تصریح کرد: پرداختن به سیره عملی و روش‌های اخلاقی پیامبر اکرم (ص) به عنوان یک اسوه از اهمیت ویژه‌ ای برخوردار است به دلیل همین اخلاق سترگ و مورد ستایش قرآن، امت اسلام وظیفه دارند از خوی و خصلت‌های فردی و اجتماعی آن حضرت پیروی کرده و آن پیامبر رحمت و صاحب خلق عظیم را اسوه خود قرار دهند.

حجت الاسلام کرمی نیا در پایان تأکید کرد: امید است طلاب و جوانان با مطالعه این کتاب بتوانند زمینه های سعادت و نجات خود را فراهم کنند./302/857/ب1

ارسال نظرات