۲۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۵
کد خبر: ۴۸۰۹۵۶
مسؤول پذیرش حوزه علمیه خراسان شمالی مطرح کرد؛

تعامل حوزه و آموزش و پرورش تأمین‌کننده دو بال دینی و علمی نسل آینده کشور

مسؤول پذیرش حوزه علمیه خراسان شمالی با اشاره به نقش آموزش و پرورش در جذب و پذیرش طلاب توانمند، گفت: تعامل حوزه علمیه و آموزش و پرورش می‌تواند تأمین‌کننده دو بال علمی و دینی نسل آینده‌ساز جامعه اسلامی باشد.
حجت الاسلام سعادتی حجت الاسلام سعادتی حجت الاسلام سعادتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام امید سعادتی، مسؤول پذیرش حوزه علمیه خراسان شمالی امروز در نشست با مسؤولان آموزش و پرورش که با موضوع جذب و پذیرش طلاب برگزار شد، با اشاره به استقبال آموزش و پرورش از حضور روحانیان و طلاب جوان در جمع دانش‌آموزان، اظهار کرد: نهاد آموزش و پرورش فضای بسیار مناسبی برای تربیت نیروهای انقلاب و متعهد به ارزش‌های دینی و اجتماعی است.

وی افزود: رسالت آموزش و پرورش تربیت نیروی علمی و متخصص در عرصه‌های مرتبط با علوم روز و رسالت حوزویان هم آمیختن علوم و دانش روز با معارف و مبانی دینی و اسلامی است که تعامل و همکاری بیش از پیش این دو نهاد می‌تواند نتایج و ثمرات درخشانی را در پی داشته باشد.

حجت‌الاسلام سعادتی اضافه کرد: در این راستا برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی اساتید این دو نهاد فرهنگی گامی مؤثر در راستای تشکیل جامعه‌ای ارزش‌محور است.

وی استقبال خوب و گسترده فرهنگیان و دانش‌آموزان از تحصیل در حوزه‌های علمیه را نشان‌دهنده جایگاه ویژه حوزه‌های علمیه در نظام دانست و افزود: امید می‌رود ساختاری در حوزه فراهم شود تا معلمان و اساتید شاغل در آموزش و پرورش که علاقه‌مند به تحصیل علوم حوزوی هستند هم بتوانند در مدارس علمیه تحصیل کنند.

حجت‌الاسلام سعادتی خاطرنشان کرد: تلاش دشمنان از بدو پیروزی انقلاب تاکنون این بوده که با منفعل و منزوی جلوه دادن حوزه‌های علمیه، دیواری بین حوزویان و دانشجویان و جامعه ایجاد کنند؛ اما طلاب جوان و خوش‌فکر باید با حضور پررنگ و صمیمی خود در جمع این اقشار آینده‌ساز، نقشه‌های دشمنان را خنثی کنند.

حجت‌الاسلام سعادتی که مسؤول اداره پژوهش حوزه علمیه استان خراسان شمالی هم هست، تشکیل کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش را حرکتی مبارک و مهم در راستای تبادل دانش و تجربیات بین حوزویان و فرهیختگان آموزش و پرورش دانست و افزود: تداوم این مهم برای حرکت به‌سوی جامعه‌ای پیشرفته بسیار ضروری است.

وی در ادامه با اشاره به آسیب‌های موجود در فضای مجازی، اظهار کرد: فضای مجازی بهترین فرصت برای رساندن پیام الهی و ارزش‌های اخلاقی و دینی به میلیون‌ها جوان در آن سوی مرزها است.

حجت‌الاسلام سعادتی تصریح کرد: طلاب جوان باید با استفاده از این ابزار به‌ظاهر تهدیدکننده جامعه، از آن به‌عنوان فرصتی برای نشر هنجارهای دینی در جامعه بهره ببرند که این امر نیازمند تقویت دانش و مجهز شدن طلاب به علوم و فنون روز است./9314/202/ب2

ارسال نظرات