با شخص رئیس جمهور اختلاف نظر دارم/ حضورم در دولت آینده بعید است
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری رسا، محمد رضا باهنر دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین عصر امروز در نشستی رسانه ای با خبرنگاران ، گفت: در ابتدا لازم است به مردم عراق و نیروهای نظامی آنها که در ذیل فتوای جهادی آیت الله سیستانی به پیروزی رسیدند تبریک بگویم.
وی افزود: پیروزی اخیر با حمایت سپاه قدس و کمک های سردار سلیمانی بر گروه ظالم داعش به وجود آمده است.
باهنر یادآور شد: شبیه جنایات داعش را مردم ما از سوی تروریست های وطنی تجربه کرده اند و مشابه رفتارهای داعش را گروهک های منافق انجام داده اند. امروز نیز شاهد هستیم که همین گروهک های منافق از سوی غرب و امپریالیسم حمایت میشوند.
باهنر در خصوص شایعه حضور خود به عنوان معاون اول رئیس جمهور در بدنه دولت آیند، گفت: اگر جای روحانی بودم، باهنر را معاون اول انتخاب نمیکردم، هرچند بنده در بخش هایی به دولت آینده امیدوارم، اما در بسیاری از موارد با شخص رئیس جمهور اختلاف نظر دارم و هرگز به نظر نمی رسد روحانی فردی که با او مخالفت داشته باشد را در بدنه دولت خود وارد کند.
وی اضافه کرد: بنده وظیفه دارم تا به دولت مستقر کمک کنم، این وظیفه برای سایر سیاسیون نیز وجود دارد.
هنوز رگه های تندروی در بدنه و سران هر دو جناح وجود دارد
دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری در خصوص افراطیگری، اظهار داشت: بعد از انتخابات هنوز رگه های تندروی در بدنه و سران هر دو جناح وجود دارد و این موضوع شایسته نیست. باید جریانات سیاسی فضا را از رادیکالیسم دور کنند.
وی افزود: نیازی نیست روحانی که پیروز انتخابات است گاه و بیگاه با زبان طعنه به رقبای خود هجمه وارد کند، در نقطه مقابل نیز همه احزاب و جناح ها باید به دولت پیروز کمک کنند و نگاه تقابلی نداشته باشند.
باهنر اذعان داشت: گاها رئیس جمهور به بدنه سپاه و بخش سازندگی آن میتازد که عملی صحیح نیست، حتی در خود آمریکا نیز بخش های نظامی کار سازندگی می کنند.
وی تاکید کرد: باید توجه داشته باشیم که اگر میخواهیم به رشد هشت درصدی برسیم لازم است دنبال جذب سرمایه خارجی باشیم، در ماجرای توتال نیز این امکان وجود دارد که هم از بخش خارجی استفاده کرد و هم از سرمایه های خارجی بهره برد.
تمام افراد باید دنبال نقد سازنده باشند
وی در پاسخ به سوالی در خصوص نقد قوا، ابراز داشت: تمام افراد باید دنبال نقد سازنده باشند، واقعیت امر این است که باید همه افراد از نقد مخربانه دوری کنند. هرچند باید مسوولان نیز با فراق بال در مقابل نقدها موضع بگیرند.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص دولت در سایه عنوان داشت: بنده اعتقاد دارم که مردم سالاری دینی میتواند در حضور احزاب مقتدر بارور شود، باید توجه داشت که اگر احزاب قوی شکل نگیرند، هرگز دولت های در سایه نمیتوانند موفق باشند.
وی بیان داشت: در ایران سیاسیون متاسفانه در غیبت احزاب قوی به صورت منفعل عمل می کنند و بر اساس شرایط با جریانات مختلف خود را هماهنگ میکنند.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سوالی در خصوص حذف وحدت و اهمیت حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در شرایط فعلی، ابراز داشت: قطعا وحدت پاشنه آشیل نظام است، امروز متاسفانه رگه های وحدت شکنی دیده می شود و نمونه آن را نیز میتوان در توهین به رئیس جمهور در راهپیمایی روز قدس یافت. شخص رئیس جمهور نیز باید مراقب گفتار و مواضع خود باشد.
باهنر ادامه داد: از فردی مانند حجت الاسلام والمسلمین اژهای نیز انتظار میرفت که در خصوص بنی صدر و حساسیت های موجود در جامعه صحبت نکند.
اطلاعات جدیدی در خصوص ریاست مجمع تشخیص ندارم
باهنر در خصوص ریاست آینده مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بنده اطلاعات جدیدی در خصوص ریاست جدید این نهاد ندارم، اما طبق قانون اختیارات اعضای این مجمع پابرجا است و همگی منتظر هستیم تا رئیس این مجمع از سوی رهبر معظم انقلاب انتخاب شود.
وی در ادامه درباره کابینه آینده روحانی بیان داشت: از گذشته مرسوم بوده است که افرادی از مجلس به بدنه دولت اضافه میشدند که این امر نیز ممکن است در کابینه دولت روحانی شکل بگیرد.
دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری در خصوص نفوذ برخی از افراد رادیکال به بدنه دولت بیان داشت: به هیچ عنوان امکان ندارد آن دسته از اصلاح طلبانی که در فتنه 88 نقش داشتند در بدنه دولت دوازدهم حضور پیدا کنند. هرچند در میان اصلاح طلبان نیز افرادی هستند که دلسوز نظام هستند.
وی ابراز داشت: در کشور کسی وجود ندارد که رأی مردم را قبول نداشته باشد، باید تمام جریانات تلاش کنند تا تندروها در هر جناحی پیش از دفع، تعدیل شوند.
مشکل اصلی در دولت ها جوانگرایی نیست
باهنر در خصوص جوانگرایی در دولت آینده، بیان داشت: مشکل اصلی در دولت ها جوانگرایی نیست، هرچند بنده معتقد هستم که کمی جوانگرایی در دولت لازم است؛ اما باید افراد کارآمد و شجاع بیشتری در دولت حضور پیدا کنند.
باهنر در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری رسا مبنی بر این اینکه عملکرد فراکسیون های مجلس به خصوص فراکسیون روحانیت را چگونه بررسی میکند، گفت: اصولا در مجلس سه فراکسیون اصلی وجود دارد که بین اصولگرایان، اصلاحطلبان و دسته سوم تقسیم میشوند. هرچند زمزمه هایی برای جدا شدن فراکسیون ولایت به گوش میرسد که باید منتظر تغییرات جدید بود.
وی در پایان گفت: قطعا فراکسیونی در مجلس موفق است که بیش از 50 درصد آرا را داشته باشد. امروز در نبود چنین فراکسیونی دسته سوم در قدرت قرار دارد که هنگام تصمیم گیری ها تاثیرگذار عمل میکند و رای آن مهم میشود./856/ 201/ص