۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۱
کد خبر: ۵۵۶۵۹۰
حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی:

پیوند اعتقادی محکم ترین پیوند است

نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به اینکه فرزند حضرت نوح(ع) ایمان نیاورد و خدای متعال خطاب به حضرت نوح(ع) واژه نااهل را برای او به کار برد، گفت: مهم ترین و محکم ترین پیوند پیوند اعتقادی است و فرزند نوح(ع) به دلیل اینکه از لحاظ اعتقادی با حضرت نوح(ع) پیوند نداشته است نجات نیافت و مورد خشم خداوند قرار گرفت.
امام جمعه خرم آباد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در لرستان، بعداز ظهر امروز در برنامه تفسیر آیات 45 و 46 سوره مبارکه هود در جمع طلاب مدرسه علمیه معصومیه(س) خرم‌آباد گفت: آیات 25 و 26 سوره هود با محوریت سرنوشت دردناک فرزند نااهل نوح است.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی اظهار داشت: مضمون آیه ۴۵ درخواست نوح از خداوند برای نجات فرزندش و ۴۶ پاسخ خداوند به درخواست حضرت نوح(ع) است.

وی با اشاره به اینکه حضرت نوح(ع) ۹۵۰ سال تبلیغ کرد، افزود: در این مدت تعداد کمی از مردم ایمان و قوم نوح(ع) افرادی لجوج و دنیاپرست بودند.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی خاطرنشان کرد: حضرت نوح(ع) قوم خود را تهدید کرد که اگر ایمان نیاورید شما را نفرین می‌ کنم و عذاب الهی بر شما نازل می‌ شود.

وی به وعده الهی در راستای غرق شدن کافران و ساختن کشتی از سوی حضرت نوح اشاره و یادآور شد: از بین افراد یک که از قوم نوح(ع) ایمان آورده بودند، همسرش و فرزندش کنعان ایمان نیاوردند.

امام جمعه خرم آباد در ادامه بیان داشت: حضرت نوح(ع) با وجود اینکه فرزندش ایمان نیاورده بود اما به دلیل وجود رابطه عاطفی بین پدر و فرزند از خداوند متعال خواست که فرزندش را نجات بدهد و خداوند فرمود که فرزند او عمل غیرصالح است.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی بیان کرد: به گفته برخی مفسران قرآن عمل غیر صالح به معنای رفتار زشت و گناهان او بوده است که به معنای مجسمه و تجسم غیرصالح از او یاد شده است.

وی به معنای نا اهل بودن فرزند حضرت نوح(ع) بر اساس سخن مفسران قرآن اشاره و عنوان کرد: اینکه خدای متعال خطاب به نوح(ع) فرمود فرزند تو از اهل تو نیست، برخی مفسران گفته ‌اند که فرزند نوح(ع) فرزند تنی نوح نبوده بلکه فرزند زنش از شوهر دیگری بوده است.

حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی خاطرنشان کرد: بر اساس گفته برخی مفسران فرموده خدای متعال خطاب به نوح(ع) به اینکه فرزند تو از اهل تو نیست، فرزند نوح شایستگی و اهلیت برای انتصاب به نوح را نداشته است.

وی منظور از نااهل بودن فرزند حضرت نوح(ع) را تناسب نداشتن او از لحاظ اعتقادی و عملی با حضرت نوح(ع) عنوان کرد.

نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به اینکه پیوند انسان ها با یکدیگر متفاوت است، گفت: می توان چند نوع پیوند نسبی یا خونی، پیوند سببی، پیوند اجتماعی و اعتقادی را نام برد.

وی خاطرنشان کرد: محکم‌ترین پیوند بین انسان‌ها اعتقادی بوده و این پیوند زوال ‌ناپذیر است، چراکه حلقه وصل این پیوند خداوند امتعال است./9451/پ203/ب1

ارسال نظرات