حوزههای علمیه خواهران محور گسترش معنویت در جامعه هستند
حجت الاسلام سید محمدحسین امیری تولیت مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) قیامدشت، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، حوزه های علمیه خواهران را پدیده مبارک و از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: قیاس شرایط قبل از انقلاب با شرایط بعد از آن قیاس مع الفارق است، این دو دوران اصلا قابل قیاس با هم نیستند.
وی افزود: پیشرفتهای فراوانی که بعد از انقلاب با وجود دشمنیهای بسیار زیادی که از سوی دنیای استکبار، دشمنان انقلاب و کسانی که نمیخواستند یک حکومت دینی در دنیا شکل بگیرد، به دست آمده اصلا قابل قیاس با زمان طاغوت نیست.
حجت الاسلام امیری با بیان اینکه دشمنان اصلی انقلاب از همان ابتدا نمیخواستند حکومتی بر اساس مذهب و دین شکل بگیرد، ابراز کرد: آنان حتی تصور نمیکردند نظام اسلامی بتواند جامعه را اداره کند اما انقلاب اسلامی این مطلب را به دنیا ثابت کرد که دین خدا میتواند حکومت کند و در عین حال جامعه را به رشد و بالندگی برساند.
تولیت مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) قیامدشت ادامه داد: اگر جنگ و مشکلات کوچک و بزرگ و فراوانی که دشمنان برای نظام اسلامی ایجاد کردند، نبود درخشش انقلاب به حدی میرسید که چشمهای دنیا را خیره میکرد گرچه همین الان و در شرایط کنونی نیز با نگاهی واقعبینانه درمییابیم که انقلاب ایران در جهان میدرخشد و چشمها را خیره کرده است.
وی با بیان اینکه پیش از انقلاب حوزههای علمیه از شرایط خوبی بهرهمند نبودند، اظهار داشت: در دوران طاغوت بانوان امکان تحصیل علوم دینی در شرایط مناسب را نداشتند، بسیاری از خانوادههای مذهبی به دلیل شرایط بدی که در جامعه و مدارس حاکم بود اجازه تحصیل به دختران خود را نمیدادند اما بعد از انقلاب اوضاع تغییر کرد و حوزهها مستقل شدند.
حجت الاسلام امیری با اشاره به اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسالمی حوزه های علمیه خواهران در سراسر کشور تاسیس شد، گفت: امروز بانوان علاقه مند به علوم دینی در حوزههای علمیه مشغول به درس و بحث میشوند و بعد از اتمام دروس حوزوی وارد جامعه شده و به تبلیغ و ترویج دین و سبک زندگی اسلامی میپردازند، میتوان گفت تربیت بانوان متدین و مروج دین یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه های علمیه خواهران بوده است.
تولیت مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) قیامدشت با اشاره به اینکه وجود حوزههای علمیه خواهران برکت معنوی برای سرتاسر کشور است، ابراز کرد: در دوران طاغوت مکانی به نام حوزه علمیه خواهران وجود نداشت، در زمان شاه اگر خانمی علاقه به یادگیری علوم دینی داشت یا مکانی برای آموختن پیدا نمیکرد و یا تعداد محدودی از خانمها در شرایط سخت میتوانستند از بعضی از علما درس بگیرند، قبل از انقلاب استعدادهای بسیار خوبی به دلیل نبود شرایط و امکانات بدون استفاده می ماند و خانمهای بسیاری در حسرت یادگیری، رشد و پیشرفت باقی میماندند./813/ت302/ب1