تأکید رهبر انقلاب بر نهادینهسازی سلامت معنوی
دکتر سید محمدرضا کلانتر معتمدی، عضو گروه سلامت معنوی فرهنگستان علوم پزشکی در گفت و گو با خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، درباره نقش حوزههای علمیه در ترویج سلامت معنوی در جامعه اظهار داشت: زمانی که امام خمینی(ره) دستور تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی را صادر کرده و برنامه سلامت جامعه تدوین شد، تصور همه بر این بود که مسأله ارتقای سلامت جامعه بر عهده حوزه علمیه است.
تأکید رهبر انقلاب بر نهادینه سازی سلامت معنوی در جامعه
عضو گروه سلامت معنوی فرهنگستان علوم پزشکی ادامه داد: [تصور این مسأله که همه وظایف بر عهده حوزه علمیه است] سبب غفلت کلی دیگر نهادها نسبت به این مسئولیت شد تا این که رهبر معظم انقلاب دستور فرمودند که مراکز ارائه خدمات بهداشتی و درمانی باید در جهت ارتقای سلامت جامعه هم عمل کنند.
وی با اشاره به تأکید رهبر انقلاب بر تربیت نیروهای متخصص در زمینه سلامت معنوی بیان کرد: افرادی همانند ابوعلی سینا باید تربیت شوند که جامعه محور باشند و بتوانند در زمینه ارتقای سلامت معنوی فعالیت کرده و جامعه را در این جهت با خود همراه کنند.
افرادی همانند ابوعلی سینا باید تربیت شوند که جامعه محور باشند و بتوانند در زمینه ارتقای سلامت معنوی فعالیت کرده و جامعه را در این جهت با خود همراه کنند.
ضرورتهای همکاری حوزه علمیه و فرهنگستان علوم پزشکی
جراح و پزشک معالج امام خمینی(ره) ادامه داد: بنابراین [با توجه به نقش حوزه علمیه در زمینه تربیت نیروهای دینی و سالم] دست به دامان حوزه شده و ارتباطات خوبی بین حوزه و فرهنگستان علوم پزشکی ایجاد شد.
وی با اشاره به ضرورتهای همکاری حوزه علمیه و فرهنگستان علوم پزشکی بیان کرد: این ارتباط دو سویه بین فرهنگستان علوم پزشکی و حوزه علمیه به منظور فهم درست سلامت معنوی، انجام اقدامات لازم برای آیندهای نزدیک توسط پزشکان در جهت ارتقای سلامت معنوی جامعه و گامهای مؤثری در این زمینه برداریم، ایجاد توانمندی سلامت معنوی در خود و سایر پزشکان تربیت شده و پیاده سازی و به منصه ظهور رساندن این مهم بوده است./876/ت302/س
خبرنگار: مهدی شاهی
گزیده ای از خبر را می توانید در کلیپ صوتی زیر بشنوید