شهید ضابط؛ مجاهد عرصه تبیین
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری در مراسم سالگرد شهید ضابط که امشب در مدرسه امام کاظم(ع) برگزار شد، گفت: بهترین تعبیر برای کار و فعالیت فرهنگی شیخ عبدالله ضابط تعبیر جهاد تبیین است که رهبری مکرر بیان می کنند.
وی افزود: شهید ضابط بحث انذار و تبلیغ را به خوبی درک کرده بود به عقیده من شهید ضابط آیات کلام الله مجید را فقط نشنیده بود بلکه آیات را چشیده بود.
حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری با اشاره به اینکه هرکس آیات قرآن را چشیده باشد، میخواهد به مردم هم بچشاند اظهار کرد: قرآن برای چشاندن سه گذشت را لازم دانسته است که شیخ عبدالله ضابط همۀ آن ها راداشت.
وی گذشت از گناه را اولین ویژگی دانست و تصریح کرد: شهید ضابط فقیه یا استاد سطوح عالی نبود بلکه یک مبلغ حوزوی بود که شیرینی معارف الهی را به مردم می چشاند.
سخنران مراسم با بیان اینکه ضابط از گناه و تعلقات دنیا گذشته بود، ابراز کرد: او از شیرینی گناه و تعلقات دنیایی گذشت که مجاهد شد و توانست شیرینی معارف را به نسل آن روز و آینده بچشاند.
وی گذشت از جان را ویژگی دیگر شهید ضابط دانست و اظهار کرد: حاج عبدالله ضابط از جان خود گذشت، گاهی هفتهها خانواده را نمی دید.
حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری با اشاره به اینکه رهبر انقلاب فرمود استمرار انقلاب جهاد تبیین می خواهد، تصریح کرد: این سه نیازی که رهبری فرمودند حاج عبدالله ۲۰ سال پیش درک کرده بود.
وی با تاکید بر اینکه امید نیاز فوری جامعه است، افزود: امروز بیش از هر چیزی به امید نیاز داریم، عبدالله ضابط مشکلات جامعه را مثل همه می دید اما نیمه پر لیوان و دستاوردهای انقلاب را به مردم معرفی میکرد.
حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری عنوان کرد: آن روز نیاز فوری جامعه معنویت افزایی بود و امروز نیز معنویت افزایی نیاز فوری جامعه است.
وی ادامه داد: تربیت مبلغ نیاز مقطعی بود که شیخ عبدالله ضابط درک کرده بود، امروز ۸۰ هزار مسجد امام جماعت تراز ندارد، نیاز بلند مدت نظام ما تربیت نیرو است لذا شهید ضابط برای نوجوانان و مدارس کار می کرد.
حجت الاسلام ماندگاری شهید ضابط را مجاهد جهاد تبیین برشمرد و اظهار کرد: شهید عبدالله ضابط مجاهد عرصه تبیین بود و امروز همه ما باید این نیازها را بفهمیم و وارد عرصه شویم.