هر فتنه دشمن ما را یک پله به پیروزی نزدیک میکند
به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجتپور در سخنرانی حرم مطهر بانوی کرامت اظهار کرد: دین الهی از حضرت آدم تا حضرت محمد صلوات الله علیه و آله و مذهب تشیع ما از امیرالمؤمنین علیه السلام تا امام زمان عجل الله فرجه الشریف که در زمان ما هستند برای مردم سربلندی، عزت، زندگی عقلانی، کرامت و پایداری روابط را می خواهد.
وی با بیان اینکه اسلام آمده است تا به ما قدرت بدهد که عقلانیت خود را رشد دهیم و غرایز و شهوت های خود را مدیریت کنیم، افزود: اسلام آمده است که فطرت خداداد ما را شکوفا کند و بر اساس آن بخش های مختلف زندگی خود را سامان دهیم.
استاد حوزه علمیه گفت: با دقت در آیات نورانی قرآن کریم می بینیم که هر پیامبری که آمده است آغازی بر یک تحول بزرگ بوده و تلاش کرده که مردم را از وضعیت فعلی شان نجات دهد، افق های روشنی را جلوی روی مردم بگذارد و به انسان ها حیات طیبه بدهد.
وی ادامه داد: تربیت در قرآن کریم به گونهای است که از پلیدی تنفر داشته باشیم و به سمت پاکی ها برویم و با توبه علیه ضعفهای خودمان شورش کنیم؛ قرآن برای ما یک زندگی می خواهد که در آن مردم، ستم را در هر چهره ای که باشد کنار بزنند.
حجتالاسلام والمسلمین بهجت پور با تأکید بر اینکه اسلام برای ما زندگی سراسر نور و شکوه را خواسته است، گفت: قرآن به دنبال این است که فضای زندگی رابه گونه ای بسازد که انسان هایی که تمایل دارند برای سعادت خودشان حرکت کنند زمینه برای آنها فراهم باشد و موانع کنار زده شده باشد.
وی با بیان اینکه معجزه بزرگ قرآن این است که توانسته است ترسیمی متعالی از زندگی را در اختیار ما بگذارد و انبیا و اولیا تلاششان این بوده که مردم را به سمت قله های تعالی حرکت دهند، افزود: این موضوع را شیطان های انسی و جنسی تحمل نمی کنند و در برابرش مقاومت می کنند.
استاد حوزه علمیه گفت: قرآن راه های برون رفت از چالش های پیشرفت را به مردم نشان داده و به ما امید داده است که اگر حرکت خود را ادامه دهید و کوتاه نیایید دیر یا زود پیروزی را به دست خواهید آورد.
وی با اشاره به سوره قصص که در دوره ای که پیامبر در اوج تنهایی بودند و مسلمانان انگشت شمار بودند نازل شده است گفت: خداوند داستان موسی علیه السلام را بیان می کند که در شرایط اجتماعی متولد شد که بنی اسرائیل به قدری ضعیف شده بودند که فرعون پسرانشان را میکشت و زنانشان را برای شهوترانی خودش زنده نگه میداشت و خداوند می فرماید من اراده کردم که این مستضعفین را حاکم کنم.
حجتالاسلام والمسلمین بهجت پور با بیان اینکه خداوند در سوره قصص دهها قطعه از درگیری حضرت موسی علیه السلام و بنی اسرائیل با فرعون که پادشاه مسلطی بود را گزارش می دهد، افزود: خداوند می فرماید در این حوادث هرگاه درگیری شد حضرت موسی علیه السلام یک پله بالا آمدند و فرعون یک پله پایین رفت تا جایی که فرعونی که فکر می کرد با استدلال و منطق خودش می تواند حضرت موسی علیه السلام را از پا بیندازد مجبور شد همه قوای خود را جمع کند تا بنی اسرائیل را از بین ببرد که با کمک خداوند در دریا غرق شدند.
وی تصریح کرد: سنت الهی این است که در مسیر رسیدن به اوج کمالات و قله های تمدنی قطعا فشار و آزمایش وجود دارد و فتنه در راه است و به میزانی که به قله ها نزدیک تر می شوید فتنه ها بیشتر می شود.
استاد حوزه علمیه تأکید کرد: در صدر اسلام هم فشار های زیادی وجود داشت و هر چه پیامبر و اصحابشان جلوتر می رفتند حساسیت و فشار دشمن بیشتر می شد تا جایی که در جنگ احزاب همه قوای خود را برای مقابله با اسلام جمع کردند و این فشارها جز افزایش ایمان مسلمانان و اطمینان خاطرشان و تسلیمشان در برابر اوامر الهی نتیجه دیگری نداشت.
وی با بیان اینکه سنت الهی آمده است تا ما را آرام آرام محکم کند و ما مسیر پیشرفت را طی کنیم، خاطرنشان کرد: تمدن غرب از بعد از رنسانس بروندادش این بوده که خانواده را به هم ریخته، روابط عاطفی را تبدیل به مشارکت کرده و در روابط جنسی راههای غیر طبیعی را رواج داده است و کسی که دارد شعارهای غرب را تقلیدگونه بیان می کند و زندگی حیوانی و غریزی را رواج می دهد در مسیر پسرفت است.