حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان:
مسئله جذب و معیشت طلاب باید دنبال شود
حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان با اشاره به مشکل جذب کمّی و کیفی حوزههای علمیه، مسئله معیشت طلاب و مشکلات مربوط به اساتید، گفت: این مشکلات وجود دارد و باید دنبال شود.
به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین حسین رحیمیان در مراسم تکریم و معارفه مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه های علمیه، به بیان تاریخچهای از تشکیل شورای مدیریت حوزههای علمیه با دستور امام خمینی – قدس سره – در سال 1359 و تبدیل آن به شورای عالی حوزههای علمیه برای سیاستگذاری کلان و مرکز مدیریت حوزههای علمیه برای امور اجرایی به دستور رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – تقریبا ده سال پس از تشکیل شورای مدیریت، پرداخت.
وی شورای عالی حوزههای علمیه را مجموعهای منحصر به فرد توصیف کرد که از ابتدا شاخصترین و مقبولترین چهرههای حوزوی در آن حضور داشتهاند.
شهادت میدهم در طول این شش سالی که بنده مسئولیت داشتم، مباحث با نگاهی همه جانبه کارشناسی میشد
مسئول سابق دبیرخانه شورای عالی حوزههای علمیه ابراز داشت: شهادت میدهم در طول این شش سالی که بنده مسئولیت داشتم، مباحث به صورت دقیق توسط شورای عالی با نگاهی همه جانبه کارشناسی میشد.
وی ضمن تقدیر از اعضای دوره هشتم شورای عالی حوزههای علمیه، آیت الله شبزندهدار، دبیر نهمین دوره این شورا را شخصیتی توصیف کرد که علم، عَمَل، ایمان و جهات اخلاقی را با هم ترکیب کرده است و عطر و بوی سَلَف صالح را میدهد.
حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان تصویب درختواره علمی – آموزشی حوزههای علمیه و فعالیتهای انجام شده در خصوص شناخت ظرفیتها و آسیبهای هوش مصنوعی را از جمله اقدامات ارزشمند هشتمین دوره شورای عالی حوزههای علمیه برشمرد.
مسئله جذب و معیشت طلاب باید دنبال شود
وی با اشاره به مشکل جذب کمّی و کیفی حوزههای علمیه، مسئله معیشت طلاب و مشکلات مربوط به اساتید خاطرنشان کرد: این مشکلات وجود دارد و باید دنبال شود.
مسئول سابق دبیرخانه شورای عالی حوزههای علمیه با ذکر طرحهایی که در دبیرخانه این شورا مدون شده و در صف بررسی توسط شورای عالی هستند بیان داشت: امروز حوزه صد سالگی خود را میگذراند و فردای حوزه إنشاءالله بهتر از امروز خواهد بود.
ارسال نظرات