۲۱ مهر ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۹
کد خبر: ۸۷۵۳۱
استاندار قم:

خانه عالم در تمامی روستاهای قم احداث می‌شود

خبرگزاری رسا ـ استاندار قم از اختصاص کتاب های مورد نیاز به مساجد استان قم خبر داد و ابراز داشت: هر روستایی که خانه عالم ندارد خانه عالم را در آن روستا احداث خواهیم کرد و هر مسجدی که کتاب ندارد هر مقدار نیاز داشته باشد تامین می کنیم.
ساخت و ساز خانه عالم
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمد حسین موسی پور استاندار قم شب گذشته(20مهر) در دیدار مسؤول و معاونین دبیرخانه و مسؤولان مناطق چهارگانه کانون های فرهنکی هنری مساجد استان قم با تاکید بر ضرورت ارتباط تنگاتنگ با مساجد خاطرنشان کرد: بن مایه همه موضوعات کشور نگاه فرهنگی است.

وی با تاکید بر این که مسجد متولیان بسیاری دارد، اظهار داشت: راه اندازی کانون های فرهنگی هنری مساجد اقدام خوبی بود که در سال 71 توسط وزیر ارشاد وقت تصویب شد.

استاندار قم ادامه داد: در گذشته از کانون های فرهنگی هنری استفاده سیاسی می کردند که هدف ریشه زدایی پایه های اعتقادی نظام بود.

حجت الاسلام موسی پور دولت را دولت مسجد محور دانست و عنوان کرد: دولت ارزش های دینی را محور قرار داد و به مسجدها توجه کرد.

وی اظهار داشت: اعتبارات مناسبی به دبیرخانه عالی کانون های مساجد اختصاص پیدا کرده که باید در میان کانون های مساجد استان ها توزیع شود.

استاندار قم با تاکید بر این که کانون های مساجد هویت استقلالی ندارند، گفت: مسجد هویت استقلالی دارد و نباید آن را به حاشیه برد چرا که دارای کارکردهای نظامی، اقتصادی و سیاسی است وباید محور باشد و احیا شود.

حجت الاسلام موسی پور تاکید کرد: باید مراقب بود کانون های مساجد، آفت سازمانی پیدا نکند، از ساختار بوروکراسی ما کار فرهنگی در نمی آید.

وی ادامه داد: اگر حالت مردمی در کانون ها حفظ شود، ساختار فرهنگی خود را انجام خواهد داد تقویت بنیان های اعتقادی شاکله اصلی کانون های مساجد است، اگر پایه های اعتقادی محکم شود، لغزش های فکری جوان را نمی لغزاند و در مقابل هجمه های جامعه محکم می ایستد.

حجت الاسلام موسی پور ضرورت افزایش بصیرت سیاسی را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: معرفت سیاسی باید تقویت شود تا تصمیم درستی گرفته شود.

وی خاطرنشان کرد: جذب افراد در مساجد باید موجب تقویت هویت ملی و انسجام ملی و علقه های بومی قومی شود.

استاندار قم تصریح کرد: چقدر طرح های تفریحی و فرهنگی در کشور داریم که می تواند در جوانان جاذبه ایجاد کند اما از آن ها اطلاعی ندارند.

حجت الاسلام موسی پور خواستار برگزاری اردوهای علمی آموزشی ویژه نوجوانان و جوانان شد و گفت: به طور مثال اردوی یک روزه آشنایی با نحوه انتفال آب از سرشاخه های دز به قم برای اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجدبرگزار شود تا هم به صورت علمی با آن آشنا شوند و هم قدر این نعمت را بدانند.

وی در ادامه با مهم ارزیابی کردن جلوگیری از پراکنده کاری در فعالیت های کانون های مساجد اظهار داشت: دو سه کار به عنوان اهداف در کانون های مساجد در نظر گرفته شود تا ثمره آن در کوتاه مدت دیده شود.

استاندار قم با بیان این که خروجی فعالیت های کانون های مساجد، تربیت انسان های معتقد است، گفت: نباید تنها به کمیت بها داد آنچه که مهم است کیفیت است و باید کانون ها را با شاخص های مدنظر پیش برد.

حجت الاسلام موسی پور در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: از جاهایی که بدون دغدغه اعتبار اختصاص می دهم، کانون های مساجد است چرا که اثر آن پیداست اما باید برنامه داشت.

وی کار فرهنگی را پرهزینه و دیربازده دانست و تصریح کرد: کار فرهنگی را می توان با شاخص سنجید که نتیجه داده یا نداده است.

استاندار قم همچنین دستور پیگیری استفاده اعضای کانون های فرهنگی هنری از مراکز تفریحی فرهنگی استان را صادر کرد و خواستار اختصاص سهیمه ای نیز ویژه خواهران شد.

حجت الاسلام موسی پور تاکید کرد: احداث مجتمع های فرهنگی ویژه کانون های مساجد، کار درستی نیست چرا که کارهای هنری ورزشی باید مسجد محور باشد.

وی از اختصاص کتاب های مورد نیاز به مساجد استان خبر داد و ابراز داشت: هر روستایی که خانه عالم ندارد خانه عالم را در آن روستا احداث خواهیم کرد و هر مسجدی که کتاب ندارد هر مقدار نیاز داشته باشد تامین می کنیم.

استاندار قم در پایان خواستار دیدار فصلی با مسئولین کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قم شد./917/د102/ص
ارسال نظرات