عضو خبرگان رهبری:
عظمت و شکوه ایران اسلامی از برکات قرآن است
خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: احترام و عزتی که امروز جامعه اسلامی در دنیا کسب کرده، به برکت نورانیت و معنویت جوانان مومن و مأنوس با قرآن است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیتالله سیدعلی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، در آیین افتتاحیه هشتمین جشنواره نخبگان قرآن و معارف اسلامی دانشآموزان خوزستان، با بیان این که قرآن کریم امروز وارد صحنه شده است و رهبری و هدایت میکند، اظهار داشت: عظمت و شکوه ایران اسلامی، از برکات قرآن کریم است؛ ملت ایران باید قدر این نعمت الهی را به خوبی بداند.
آیت الله شفیعی ادامه داد: احترام و عزتی که امروز جامعه اسلامی در دنیا کسب کرده، به برکت نورانیت و معنویت جوانان مومن و مأنوس با قرآن است؛ تأثیرگذاری قرآن در همه ابعاد زندگانی بشر چه در دنیا و چه در آخرت انکارناپذیر است.
نایب رییس شورای حوزه علمیه خوزستان، با اشاره به جایگاه و قداست قرآن کریم، ابراز داشت: قرآن کریم مانند خورشید است که از مشرق طلوع میکند و همه جا را روشن میکند، قرآن نیز هر چه میان آن حجاب و حائل نباشد را نورانی میکند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران که پاگرفته و به پیروزی رسیده است، انفاس قدسیه امام راحل پشتیبان آن بوده و هست. انقلابی که اکنون آثار و برکات آن در کشورهای منطقه از لیبی گرفته تا عربستان قابل مشاهده است.
آیتالله شفیعی در ادامه سخنان خود، خطاب به حاضران در این جشنواره گفت: انقلاب اسلامی ایران بر پایه قرآن است و شما فرزندان قرآن و نخبگان قرآنی هستید پس قدر این نعمت الهی را که خداوند به شما عطا فرموده را بدانید.
استاد عالی حوزه علمیه خوزستان، افزود: اگر مردم دنیا را بخواهند در قرآن بوده و اگر آخرت را بخواهند آن نیز در قرآن کریم نهفته است؛ مردم این کتاب آسمانی را بسیار تلاوت و مطالعه و جلسات ترتیل و تجوید برگزار کنند؛ سعی شود از احکام قرآن تبعیت کرده و پرسشهای علمی خود را پیرامون قرآن بپرسند و در این امر کاوش کنند.
آیت الله شفیعی، با اشاره به خطبهای از امام علی(ع) که میفرماید«هیچکس نیست که با قرآن نشست و برخاست کند، مگر آن که بر علمش افزوده و از جهلش کاسته شود.»، یادآور شد: دشمنان در طول تاریخ نتوانستهاند، قرآن را از دست مسلمانان بگیرند، از این رو آمدند و محتوای قرآن را کم کردند.
وی بر پرهیز از خرافهگری و استفادههای بیفایده از قرآن تاکید کرد و افزود: دشمنان با استخارهگیری، نذر و نیاز کردنهای بیخاصیت مردم را مشغول کردند و قرآن را با داشتن همه محتویات، بیمحتوا کردند. حال باید پرسید ما برای قرآن چه کردیم؟ جلد قرآن، آیینه قرآن است؛ اصل قرآن چیزی است که تلاوت میشود و در قرآن آمده، از این رو مردم باید جایگاه قرآن را حفظ و همواره آیات الهی را تلاوت کنند./9451/پ202/س
ارسال نظرات