۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۴
کد خبر: ۱۲۸۲۷۸
در نشستی خبری مطرح شد؛

اعزام مبلغ فراگیرترین فعالیت ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش

خبرگزاری رسا ـ دبیر جدید ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش با بیان این‌که عرصه اعزام مبلغ فراگیرترین فعالیت این ستاد است، بر تربیت مبلغ متناسب با محیط‌های دانش‌آموزی تأکید کرد.
حجت الاسلام مجتبي ملكي



حجت‌الاسلام مجتبی ملکی، مشاور وزیر و دبیر جدید ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش در نشستی خبری با حضور خبرنگاران که پیش از ظهر امروز در قم برگزار شد به تشریح فعالیت‌های پیشین و آینده این ستاد پرداخت و عرصه اعزام مبلغ را فراگیرترین فعالیت آن عنوان کرد.

وی استفاده از ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه در بحث آموزش نیروی انسانی، تعریف محتوای آموزشی و اعزام مبلغ به واحدهای آموزشی را از جمله فعالیت‌های این ستاد برشمرد و گفت: اگر مبلغ متناسب با محیط‌های دانش‌آموزی تربیت شود، جایی برای عرض اندام جریان‌های انحرافی و فعالیت جریان‌های منحط فکری و فرهنگی باقی نخواهد ماند.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به سفر تاریخی رهبر معظم انقلاب به شهر قم و تأکید ایشان مبنی بر همکاری گسترده و جدی حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش، افزود: استفاده از ظرفیت عظیم حوزه و ورود حوزویان به عرصه تعلیم و تربیت رسمی کشور از مطالبات رهبر معظم انقلاب است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی اظهار داشت: اگرچه ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش از سال 85 تأسیس و فعالیت خود را آغاز کرده است، اما پس از فرمایشات مقام معظم رهبری،‌ بازنگری و ارزیابی ویژه‌ای نسبت به فعالیت‌های این ستاد صورت گرفته و همکاری‌های این دو نهاد برجسته علمی کشور بازتعریف مجدد شده است.

حجت‌الاسلام ملکی تدوین سند تحول بنیادین حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش را از جمله این فعالیت‌ها عنوان و تصریح کرد: این تفاهم‌نامه جدید با دستور آیت‌الله‌ مقتدایی، مدیر حوزه‌های علمیه و حاجی بابایی، وزیر آموزش و پرورش پس از تشکیل دو کارگروه و بازبینی همکاری‌ها در سال 90 تصویب شد که مورد تمجید رهبر معظم انقلاب قرار گرفت.

وی همچنین تثبیت جایگاه قانونی و چارت تشکیلاتی ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی حوزه‌های علمیه و تدوین چشم‌انداز همکاری‌ها براساس سند تحول بنیادین و تحقق مطالبات رهبر معظم انقلاب را به عنوان رویکرد خود در سمت دبیری این ستاد مطرح کرد.

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش با بیان این‌که ستاد همکاری‌ها بر خلاف گذشته از یک پشتوانه قوی و محکم برخوردار شده است، از تشکیل کارگروهی با عنوان «اتاق فکر ستاد» با حضور شش نفر از معاونان حوزه‌های علمیه و شش نفر از معاونان آموزش و پرورش خبر داد.

وی بر تلاش در عرصه تعلیم و تربیت، آن‌گونه که شایسته نام جمهوری اسلامی ایران است، تأکید کرد و افزود: با فرهنگ‌سازی صحیح در جامعه شاهد تحقق آن حیات طیبه‌ای که اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به دنبال دستیابی به آن است، خواهیم بود. /920/پ202/ن

ارسال نظرات