۰۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۳
کد خبر: ۱۸۵۵۵۳
امام جمعه زرند مطرح کرد:

نرمش قهرمانانه به همراه سه اصل عزت، حکمت و مصلحت

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه زرند گفت: نرمش قهرمانانه به همراه سه اصل عزت، حکمت و مصلحت معنادار می‌شود.
امام جمعه زرند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت‌الاسلام رضا کرمی پور، خطیب جمعه شهرستان زرند گفت: خداوند دستورات سیاسی قوی و محکمی را خطاب به پیامبر(ص) دارد که در طول تاریخ بعد از رحلت پیامبر(ص) به عنوان دستورات حکومتی و ارتباطات خارجی اگر به کار گرفته شده بود امروزه تا این اندازه مسلمانان در موضع ضعف نبودند.

وی در ادامه افزود: خداوند در قرآن می‌فرماید؛ « ای پیامبر هرگز یهود و نصاری از تو راضی نخواهند شد تا از آئین آن ها پیروی کنی»  امروزه مسلمانان در جایگاهی قرار دارند که نباید به ملت‌های دیگر اعتماد کامل داشته باشند بلکه باید بسیار هوشیار عمل کنند.

حجت‌الاسلام کرمی پور عنوان کرد: اگر دشمنان اسلام از مسلمانان احساس رضایت کردند، مسلمانان در دین‌داری خود شک داشته باشند.

وی تأکید کرد: : نرمش قهرمانانه به همراه سه اصل همراه سه اصل عزت، حکمت و مصلحت معنادار می‌شود.

امام جمعه زرند با بیان این‌که ملت ایران در پی صلح و دوستی است، ابراز کرد: ملت ایران به دنبال صلح و دوستی با ملت ها هستند نه صلح و سازش با سران استکبار و همیشه از ملت‌های مضلوم دفاع می‌کنند.

وی یادآور شد: مقام معظم رهبری در سال های گذشته در پی سخنان سران آمریکا نسبت به ارتباط با جمهوری اسلامی فرموده اند که سیاست ما نرمش قهرمانانه است اما با این شرط که طرف مقابل را باید مواظب باشیم چراکه آمریکا قابل اعتماد نیست.

 

حجت‌الاسلام کرمی پور با بیان این‌که برخی از تحلیل‌گران سیاسی نرمش قهرمانانه را به صلح امام حسن(ع) تشبیه می‌کنند، اظهار داشت: رهبر کبیرانقلاب بارها یادآوری کرده‌اند که ملت ایران در حال رشد و

شکوفایی است و در صورت فشار دشمن صحنه عاشورا رقم خواهد خورد.

 

وی تصریح کرد: امروزه مسلمانان از درک سیاسی بالایی برخوردار هستند اما در زمان امام حسن(ع) مردم در جهل و نادانی بسر می‌بردند.

 

امام جمعه زرند خاطرنشان کرد: کی از اهداف سفر ریاست جمهور به عنوان سفیر مقدر جمهوری اسلامی در سازمان ملل شاساندن ایران به دنیا به عوان ملتی صلح‌طلب و فرهنگی است که این مطلب بسیاری از توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کند.

 

وی درپایان گفت: یکی از دستورات اکید دین مبین اسلام حجاب و عفاف است که امروزه در تمامی جوامع بشری عموماً و در کشورهای اسلامی خصوصاً مورد توجه قرار گرفته است چون بی حجابی یا کم حجابی آثار سوء اجتماعی و فرهنگی و اخلاقی در پی دارد که جامعه را دچار بیماری های روحی و جسمی می گرداند، که در این زمینه مواردی باید تذکر داده شود./9706/پ202/ع

ارسال نظرات