طلاب میتوانند وارد عرصههایی شوند که ورود به آن به دلیل مصالح دینی برای دیگران مشکل است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، رضا امیرخانی، داستاننویس برجسته کشور در مراسم اختتامیه جشنواره ملی داستان اشراق که پیش از ظهر امروز در تالار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، با اشاره به مطالبی درباره مقوله داستان در حوزه، گفت: داستان طلاب نسبت به عرصههای دیگر متفاوت تر است و طلاب میتوانند به عرصههایی ورود پیدا کنند که شاید دیگر قشرها نتوانند به آن عرصه وارد شوند و یا ورود به آن عرصه به دلیل وجود برخی مصالح دینی برای دیگران قدری غیرممکن باشد.
وی افزود: در منبر و خطابه اگر خطیب شک در گفته داشته باشد، مستمع پای سخن او نخواهد نشست، چون او به دنبال یقین خطیب است و نیامده تا شک خطیب را ببیند ولی در داستان اگر نویسنده شک را به خوبی تعریف کند چه در پایان پاسخی داشته باشد و چه نداشته باشد، مخاطب از ان داستان لذت میبرد و همین امر عرصه تبلیغ را از جهت هنری روشن میکند.
داستاننویس برجسته کشور با بیان اینکه جشنوارهها فرصت بسیار خوبی برای رشد و بالندگی افراد هستند، اظهار داشت: این جشنوارهها فرصت درخشانی برای افراد غیر برگزیده هستند که با مقوله ادبیات بیشتر آشنا شوند و بدانند مقوله ادبیات داستانی بسیار جدی و مهم است و نیاز به توجه بیشتر دارد.
امیرخانی خاطرنشان کرد: داستاننویس باید به این نکته توجه داشته باشد که برگزیدهشدن هدف اصلی نیست و هدف اصلی خود داستان است که مورد توجه قرار می گیرد.
وی در پایان با اشاره به اینکه برگزیده شدن در یک جشنواره یا برنامه یک لحظه است، بیان داشت: این امر در حالیاست که اگر داستان خوب نوشته شود سالیان سال مخاطبان از آن استفاده کرده و به نوعی داستان ماندگار خواهد شد و این مسأله در عرصه تبلیغ دینی دارای اثر دوچندان است./907/پ202/ق