کاهش ناهنجاری های اجتماعی در گرو ترویج مفاهیم قرآنی در جامعه است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، آیت الله محمد فاضل، تولیت حوزه علمیه فیضیه مازندران امروز در دیدار مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران گفت: انسان هر چه دارد، به دلیل بندگی و عبادت خداوند متعال است و ائمه اطهار (ع) نیز مقام عصمت خود را با تلاش و عبادات خود به دست آورده اند.
آیت الله فاضل در ادامه سخنان خود بر ضرورت اشاعه و ترویج فرهنگ و معارف قرآن در جامعه تأکید کرد و افزود: خدا تضمین کرد که اگر تلاش و جهاد کنید، شما را یاری خواهم کرد.
استاد اخلاق حوزه علمیه با تأکید بر این که فعالیت و آموزش های قرآنی باید از دوران کودکی مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: اگر فردی از دوران کودکی با کلام الهی مأنوس باشد به حتم در مسیر صحیح زندگی حرکت خواهد کرد.
تولیت حوزه علمیه فیضیه مازندران بیان داشت: در حال حاضر وضعیت مهدکودک های ما خیلی متناسب با شئونات اسلامی نیست که باید در این زمینه فعالان فرهنگی اقدامات لازم را انجام دهند.
آیت الله فاضل اظهار داشت: اگر مفاهیم و معارف قرآن در جامعه رواج یابد؛ به یقین گناهان و معضلات در کشور کاهش خواهد یافت و در این خصوص انتظار بیشتری از خادمان قرآن به خصوص حوزه های علمیه داریم.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که ملت ایران عاشق و دلداده قرآن و اهل بیت(ع) هستند، بیان داشت: مقاومت و پایداری ملت ایران در برابر تحریم ها و توطئه های دشمنان به دلیل دینداری و دینمداری این ملت است.
خواجه پیری، مسؤول بخش قرآن مؤسسه خاتم الاوصیاء نیز در این دیدار گفت: هدف اصلی ما این است که به تعداد کافی نیروی ماهر در حوزه فعالیت های دینی به خصوص قرآن پرورش دهیم، زیرا مشکل اساسی ما در کمبود نیروهای ماهر در این زمینه است.
وی با بیان این که اولیت کاری ما آموزش نیروهای مورد نیاز است و همه سرمایه و اعتبارات خود را در زمینه آموزش و یا زیر ساخته ای آن هزینه کرده ایم، تصریح کرد: برای این که در حوزه فعالیت های قرآنی موفق باشیم، باید نیروهای متخصصی داشته باشیم که بداند به مردم چه بگوید و همچنین به چه کسی، چه چیز را بگوید.
خواجه پیری با اشاره به این که تهاجم به دین در حال حاضر در تاریخ بی سابقه است، افزود: همه شبهاتی که در جامعه مطرح می شود، تکراری است و به همین دلیل اکنون رنگ و لعابش تغییر کرده است و همه این شبهات جواب دارد و حوزه های علمیه باید نسبت به شبهه جلوتر باشد.
مسؤول بخش قرآن مؤوسسه خاتم الاوصیاء با بیان این که طلاب ما به خصوص مفسران باید سیر مطالعاتی و پژوهشی خود را افزایش دهند، ادامه داد: ما در این دوره ها به دنبال تربیت مفسر نیستیم بلکه می خواهیم مفسر گو تربیت کنیم./1312/پ202/ب1