۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۶
کد خبر: ۲۵۰۲۵۰
معاون دانشگاه یونن چین:

اخلاق اسلامی و آئین کنفوسیوس مشترکات بسیار نزدیکی دارند

خبرگزاری رسا ـ معاون دانشگاه یونن چین، با بیان این که همایش اخلاق در اسلام و آیین کنفوسیوس مقدمه دو نهاد علمی برمدار مکاتب کنفوسیوس و اسلامی بوده است، گفت: قطعاً این نشست ها و همایش ها آثار بسیار مهمی خواهد داشت.
معاون دانشگان يونن چين

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، یان زهی، معاون دانشگاه یونن چین، در همایش اخلاق در اسلام و آیین کنفوسیوس که امروز چهارشنبه 13 اسفندماه در سالن همایش های مدرسه عالی امام خمینی(ره) برگزار شد با بیان این‌که کشورهای چین و ایران هر دو دارای تمدن بسیار غنی هستند، گفت: این دو کشور متمدن بخش مهمی از تمدن تاریخ جهان را نیز به خود اختصاص داده‌اند. 

 

وی افزود: برگزاری این نشست مقدمه دو نهاد علمی برمدار مکاتب کنفوسیوس و اسلامی بوده است که قطعاً آثار بسیار مهمی خواهد داشت.

 

معاون دانشگاه یونن چین با بیان این‌که این دانشگاه در سال 1922 تأسیس‌شده است، گفت: یکی از ویژگی‌های این دانشگاه پذیرش همه نظرها و افکار و مکاتب اعتقادی است.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر این دانشگاه یکی از دانشگاه‌های جامع کشور چین است.

 

یان زهی با بیان این‌که در کشور چین از میان 2هزار دانشگاه موجود این دانشگاه شصتمین دانشگاه از لحاظ رتبه علمی است، گفت: در حال حاضر 10هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کنند و هزار نفر از دانشجویان آن از کشورهای خارجی هستند.

 

وی افزود: دانشگاه یونن در مورد مسائل بین‌المللی اهتمام ویژه‌ای دارد و مسائلی که مرتبط با کشور ایران است از جمله مباحث مهم در خصوص فعالیت‌های این دانشگاه بوده است و در این زمینه با  5دانشگاه ایرانی توافق همکاری امضا شده است.

 

معاون دانشگاه یونن چین با بیان این‌که مرکز تحقیقاتی این دانشگاه در مورد مطالعات کشور ایران در سال 2006 در این دانشگاه ایجاد شده است، گفت: در این راستا نخستین نشست علمی بین دانشگاه یونن و مراکز علمی ایران در سال 2011 برگزار شد.

 

وی ادامه داد: امیدواریم از این به بعد بین جامعه المصطفی و دانشگاه یونن تعامل و همکاری بیشتری برقرار تا ابعاد مختلف اندیشه اسلامی بازشناسی شود.

 

یان زهی با اشاره به این‌که عنوان و موضوع این همایش بسیار جالب و کاربردی است، گفت: باید نشست‌های ارتباط بین اسلام و آیین کنفوسیوس بیشتر برگزار شود و از ظرفیت‌های فی‌مابین شناخت بیشتری حاصل گردد./921/پ202/ی

ارسال نظرات