۱۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۸
کد خبر: ۲۵۰۳۸۸
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل:

حضور جوانان در مساجد آنها را در برابر آسیب های اجتماعی بیمه می کند

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان اردبیل، با اشاره به تاثیر حضور جوانان در مساجد، گفت: حضور جوانان در مساجد آنان را در برابر آسیب های اجتماعی بیمه می کند.
حجت‌الاسلام والمسلمين سيدحسن عاملي، نماينده ولي فقيه در استان اردبيل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت الاسلام والمسلمین سید حسن عاملی‏، نماینده ولی فقیه و امام جمعه اردبیل، عصر امروز در همایش متولیان مساجد استان در شهرستان سرعین با تاکید بر لزوم تشویق و ترغیب نسل جوان به حضور در مساجد، خاطرنشان کرد: فعالیت های فرهنگی مساجد موجب پرورش نسل سالم در جامعه می شود.

 

وی با تاکید بر لزوم دقت والدین به تربیت فرزندان، افزود: والدین باید فضای سالم تربیتی را فراهم کنند چرا که اگر انحرافی در نقش پدر و مادر دیده شود قطعا در رفتار و آینده فرزندان تاثیر خواهد داشت.

 

حجت الاسلام والمسلمین عاملی با بیان این مطلب که همسان سازی رفتاری تعریف شده در کشورهای غربی فرهنگ وحشتناکی است که سبب فروپاشی آداب و رسوم، سنن و فرهنگ رفتاری جوامع اسلامی می شود، تصریح کرد: مدیریت فرهنگی در مساجد باید با حضور ریش سفیدان و بزرگان باشد تا جوانان نیز با رعایت ادب و احترام آنها را همراهی کنند، اما در عصر حاضر زندگی و افکار پیچیده شده و باید از جدیدترین علوم نیز برای مدیریت مساجد بهره گرفت.

 

امام جمعه اردبیل با اشاره به نقش تربیتی مساجد، اظهار داشت: نقش و تأثیر مساجد در تربیت جوانان به مراتب بیشتر از سایر مراکز فرهنگی است و باید برای جوانان برنامه داشته باشیم که اگر این اتفاق نیفتد جوانان از مساجد دور می‌شوند.

 

وی در ادامه با اشاره به شأن مسجد در اسلام، گفت: خداوند متعال بر شأن و جایگاه مسجد تاکیدات فراوان کرده و عزت جامعه اسلامی به وجود فعالیت چنین مراکزی است.

 

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هجمه های فرهنگی غرب از طریق رسانه ها، خاطرنشان کرد: شبکه های ماهواره ای و فیلم های غیر اخلاقی تاثیراتی همچون کم شدن حرمت و اخلاق را در پی داشته است و پایمال شدن اخلاقیات در جامعه اسلامی هدف اصلی استکبار جهانی است که باید مسؤولان در این باره چاره اندیشی کنند.

 

حجت الاسلام والمسلمین عاملی با اشاره به اینکه هوشمند شدن وسایل ارتباطی موجب افزایش شبکه های به اصطلاح اجتماعی شده است، عنوان کرد: شبکه های موجود در فضای مجازی یک زندگی مجازی را برای جوانان تعریف می کند و آنان را از زندگی واقعی دور می کند.

 

وی بیان داشت: انسان نیازمند غذای روح است و غذای روح انسان محبت و الفت است که شبکه های اجتماعی تهی از این مسایل هستند و جوانان باید مراقب این وضعیت باشند./937/پ202/ب4

ارسال نظرات