۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۴
کد خبر: ۲۵۶۷۷۶
رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی:

برگزاری مسابقات محرک خوبی برای گرایش جوانان به فعالیت‌های قرآنی است

خبرگزاری رسا ـ رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برگزاری مسابقات بین المللی قرآن انگیزه خوبی برای حضور جوانان در فعالیت های قرآنی کشور است، گفت: امیدواریم در زمینه حضور بانوان در این مسابقات نیز چاره اندیشی شود.
لاله افتخاري، نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از ستاد خبری سی و دومین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم،دکتر لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی، گفت: مسابقات بین المللی قرآن کریم میدانی برای ارائه فعالیت های قرآنی و توانمندی های نخبگان قرآنی کشورمان در عرصه بین المللی است.

 

وی افزود: علاوه بر این برگزاری این مسابقات به مرکزی برای گردهمایی مردم قرآن دوست کشورمان و به مشوقی برای افراد و خانواده ها تبدیل شده است تا به فعالیت های قرآنی جذب شوند.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه به فعالیت های تروریستی گروه هایی همچون داعش و القاعده تصریح کرد: برگزاری این مسابقات باعث خواهد شد تا یک هم افزایی به وجود بیاید و کمک می کند تا فعالان قرآنی کشورهای مختلف و مسلمانان نخبه با دیدگاه های یکدیگر آشنا شده و به یک نقطه مشترک در مبارزه با گروه های تروریستی برسند.

 

افتخاری در ادامه به تبلیغات منفی علیه نظام اسلامی ایران اشاره و خاطرنشان کرد: حضور قاریان و حافظان زیادی از کشورهای مختلف باعث خواهد شد تا این افراد کارکرد پیام رسان داشته و در صدد خنثی سازی این تبلیغات منفی که در حجم بسیار بالایی هم هست، گام برخواهند داشت.حضور این افراد در کشور و مواجه شدن آنها با واقعیات ایران اسلامی باعث خواهد شد تا این واقعیات را همراه خود به کشورهایشان ببرند.

 

رئیس فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی همچنین در بخش دیگری از گفت وگوی خود به تحقق منویات قرآنی مقام معظم رهبری با استفاده از برگزاری این مسابقات اشاره و خاطرنشان کرد: حضور داشتن در متن رقابت های قرآنی باعث خواهد شد تا افرادی که قصد حضور در آن را دارند با تمام توان به آن وارد شده و تمام تلاش خود را برای کسب رتبه انجام دهند.

 

وی بیان کرد: همین امر بیشترین محرک خواهد بود تا جوانان به سمت فعالیت های قرآنی گرایش پیدا کنند، این امر بزرگترین انگیزه برای تربیت حافظان و قاریان و نیروهای قرآنی و شناساندن توانمندی های این افراد به جامعه است.

 

افتخاری همچنین در مورد عملکرد سازمان اوقاف و امور خیریه در ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه عنوان کرد: این سازمان تا کنون اقدامات خوبی انجام داده و نشست هایی که در قالب کمیسیون ها و کمیته های تخصصی انجام گرفته است بسیار مفید بوده است، امیدواریم نشست هایی که برای ارزیابی برنامه ها و ارائه پیشنهادها صورت می گیرد امسال بیشتر با حضور مسئولان برگزار شود.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه از آمادگی خود و فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی برای حضور در این نشست ها خبر داد و گفت: علاوه بر این نمایندگان نیز این آمادگی را دارند که در جریان دیدگاه ها و انتظارات و توانمندی های قرآنی کشور قرار بگیرند و در این راستا فعالیت کنند.

 

افتخاری در بخش پایانی گفت وگوی خود با ستاد خبری سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران به بحث رقابت های قرآنی بانوان اشاره کرد و گفت: امیدواریم در بخش بانوان نیز کم کم جایگاه خود را در رشته هایی که همگان بر روی آن اجماع دارند که مشکلی برای ارائه ندارند نیز چاره ای اندیشیده شود./1325/د102/ف

ارسال نظرات