محرومیت 27 روستای بالای 200 خانوار خراسان رضوی از وجود روحانی مستقر
![شورا](/Original/1394/02/22/IMAGE635670513118434502.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، نشست شورای اسلامی شهرستان مشهد با محوریت بررسی طرح اعزام روحانی به روستاهای شاخص، ظهر امروز با حضور مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی و نمایندگان ائمه جمعه برگزار شد.
در این جلسه محمد فانی، نایب رییس شورای شهرستان مشهد گفت: بخش مرکزی مشهد دارای ۲۲۵ روستا، بخش رضویه ۷۵ و بخش احمد آباد ۵۵ روستا دارد که جمعیت برخی از این روستاها به ۳۰ هزار نفر نیز می رسد.
وی با اشاره به تشکیل دو کمیسیون حقوقی، فرهنگی و اجتماعی و کمیسیون برنامه، بودجه، عمران و توسعه شهری در شورای شهرستان مشهد، تصریح کرد: اگر مدیران سنوات گذشته استان و شهرستان مشهد برنامه های بلند مدتی برای این شهرستان می داشتند امروزه شاهد بسیاری از مشکلات نبودیم و حال وظیفه همه دستگاه ها و مدیران استانی و شهرستان است که با برنامه ریزی های بلند مدت برای این شهر در پی رفع مشکلات آن برای آیندگان باشیم.
فانی، وجود روحانی در بعضی از روستاهای بخش های مراکز و حاشیه ای شهر را ضروری دانست و افزود: با توجه به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان و برای این که بتوان خدمات فرهنگی و مذهبی به این روستاها داد، نیازمند روحانیانی هستیم که بتوانند به ارتقای سطح عمومی و مذهبی و عقیدتی مردم کمک کنند.
در ادامه حسین جهانبخش، عضو شورای شهرستان مشهد، با تاکید بر لزوم وجود روحانی در روستاهای حاشیه شهر مشهد، اظهار کرد: مشهد متعلق به جهان اسلام است و باید نگاهی فرا استانی و حتی فراملی به آن داشت.
ضرورت تشکیل دبیرخانه ای برای پیگیری و گزارش روحانیان مستقر
حجت الاسلام محمود مرویان حسینی، مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی نیز در این جلسه تصریح کرد: در کل استان خراسان رضوی 624 روحانی مستقر داریم که از این تعداد، 119 روحانی در مشهد مقدس و 69 روحانی در روستاهای حاشیه شهر و 50 روحانی در حاشیه شهر مستقر هستند.
وی ادامه داد: در 27 روستای بالای 200 خانوار روحانی وجود ندارد و در 150 روستا نیز از نظر تلفیقی و امنیتی حضور روحانی ضرورت دارد.
حجت الاسلام مرویان حسینی، پشتیبانی فرهنگی و وحدت در مقابله با وهابیت را از ویژگی های مهم روحانیان مستقر برشمرد و تشکیل دبیرخانه ای برای پیگیری و گزارش روحانیون مستقر را ضروری دانست.
پشتیبانی شورای شهر از 10 خانه روحانی، برگزاری دوره آموزشی مدیریت فرهنگی و اجتماعی برای دهیار و روحانی و رییس شورا از سوی تبلیغات اسلامی با پشتیبانی شورای شهرستان، آغاز فعالیت های قرآن و عترت در ماه مبارک رمضان در کلیه روستاها و تهیه اطلس فرهنگی مذهبی شهرستان منطبق با پروپوزال اعلام شده از سوی اداره تبلیغات اسلامی از مصوبات این نشست بود./930/پ202/ب5