۱۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۴
کد خبر: ۲۷۳۲۴۹
سخنران حرم رضوی:

حج، عبادتی برای هدایت بشر است

خبرگزاری رسا ـ سخنران حرم رضوی با تأکید بر این که حج برای هدایت است، گفت: اسلام بر پنج اصل نماز، روزه، زکات، حج و ولایت پایه گذاره شده است؛ حج آنقدر ارزشمند است که در کنار نعمت عظیم پروردگار یعنی ولایت قرار گرفته است.
حجت الاسلام موسوي مطلق

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام سید عباس موسوی مطلق، استاد حوزه علمیه نیمه شب گذشته با شرح دعای «ابوحمزه ثمالی» در حرم مطهر رضوی اظهار کرد: خیلی از کارها برای میزان قرار می گیرد، وقتی مفهوم میزان را درک کنیم می توانیم به ارزش اعمال پی ببریم.

 

وی با اشاره به درک عظمت حج گفت: باید عظمت حج را درک و نسبت به آن معرفت پیدا کرد تا بدانیم حج را چطور برای ما میزان قرار می دهند، هنگامی که مفهوم مقایسه زیارت امام حسین(ع) یا امام رضا (ع) با ثوابی چندین حج برای ما روشن شود؛ جایگاه حج نیز مشخص می شود.

 

حج و ولایت

استاد حوزه علمیه با تأکید بر این که حج برای هدایت است، اظهار کرد: اسلام بر پنج اصل نماز، روزه، زکات، حج و ولایت پایه گذاره شده است؛ حج آنقدر ارزشمند است که در کنار نعمت عظیم پروردگار یعنی ولایت قرار گرفته است.

 

وی تصریح کرد: پیامبر اکرم(ص) خطاب به حضرت علی(ع) فرموده اند: اگر کسی به اندازه عمر نوح عبادت کند، خمس و زکات خود را بپردازد، در راه خدا انفاق کند و زیارت بیت الله الحرام رود، ولی ذره ای از محبت تو در دلش نباشد اعمال او هیچ ارزشی ندارد.

 

حج عَلَم اسلام است

حجت الاسلام موسوی مطلق خاطرنشان کرد: حج عَلَم، تابلو و نشانه شکوه اسلام است؛ یکی از علائم حج «بیت الله الحرام» است که متأسفانه امروز به دست اقوام ظالم وهابیون افتاده است، حج علامت شکوه اسلام است که امید است با نابودی وهابیون روزی به دست اهلش بیفتد.

 

وی ابراز کرد: هرکس بمیرد درحالی که مستطیع و حج بر او واجب بوده و برای زیارت خانه خدا اقدامی نکرده است، فرقی ندارد چه یهودی و چه نصرانی بمیرد.

 

سخنران حرم مطهر رضوی خاطرنشان کرد: همه این تأکیدات برای حج واجب است ولی امروز رفتن به حج عمره خلاف مصلحت اسلام و شیعیان است، زیرا هزینه ای که مسلمانان صرف این سفر می کنند بمب و خمپاره سر مسلمانان مظلوم جهان می شود.

 

حجت الاسلام موسوی مطلق ابراز کرد: از خصلت های زشت و ناپسند مسلمانان ایرانی خرید سوغاتی و خرج پول های شیعه در بازار عربستان است که آن ها را روز به روز گردن کلفت تر می کند.

 

حج؛ ضیافت الهی

وی با اشاره به این که حج از ضیافت های الهی است، عنوان کرد: خداوند چند چیز را ضیافت قرار داده است؛ روزه، جهاد و حج بیت الله الحرام که از ایام و مکان هایی که دعا استجابت می شود، ایام حج  و در کنار بیت الله الحرام است.

 

استاد حوزه علمیه با تبیین آثار حج گفت: حج مایه آرامش و تسکین قلب ها است، توسعه رزق و روزی پیدا می کند هم چنین انسان با سفر حج فقیر نمی شود مگر به واسطه معامله حرام.

 

سخنران حرم مطهر رضوی عنوان کرد: رسیدگی به یتیمان و بی سرپرستان جامعه و زیارت بیت الله الحرام از جمله وصایای امیرمؤمنان علی(ع) در آخرین لحظات یعنی از روزی که فرق ایشان ضربه خورده خورده بودند تا روز شهادت ایشان بود.

 

حجت الاسلام موسوی مطلق ابراز کرد: حضرت سیدالساجدین(ع) در طول عمر خویش 40 مرتبه حج مشرف شدند البته حضرت در این 40 مرتبه به عنوان خادم زائران خانه خدا حج می رفتند./1308/پ202/ب4

ارسال نظرات