۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۲
کد خبر: ۲۸۸۰۶۸
سردبیر نشریه حوزوی رسائل:

نگاه دولت به فضای مجازی در راستای پیش‌برد مقاصد جناحی است

خبرگزاری رسا ـ سردبیر نشریه رسائل با اشاره به نگاه سیاسی و جناحی مسؤولان به فضای مجازی تصریح کرد: دولت هنوز این احساس نیاز را درک نکرده است یا اگر فهمیده به آن سیاسی و از باب یک ابزار برای پیش‌برد مقاصد جناحی خود نگاه کرده و حاکمیتی و اسلامی به این مسأله نپرداخته است.
رضا مصطفوي، سردبير نشريه رسائل

رضا مصطفوی، سردبیر نشریه حوزوی رسائل در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر ساماندهی فضای مجازی اظهار داشت: امر رهبر معظم انقلاب، نشاندهنده این است که باید فضای مجازی ساماندهی شود و مدیریت صحیحی صورت بگیرد؛ زیرا در این عرصه حاکمیت مدیریت شده فاسدی وجود دارد.

 

وی افزود: امروز بزرگترین کشور جهان در فضای مجازی است و بر اساس آمارها پرجمعیت‌ترین کشورها در این فضا به وجود آمده است؛ بنابراین ما ناچاریم که ورود عالمانه و آگاهانه به فضای مجازی داشته باشیم و هر چقدر که دیر وارد این فضا شویم، این ظرفیت را از دست می‌دهیم و دیگر برای ما قابل کنترل نخواهد بود.

 

مدیر آفرینش‌های هنری و رسانه‌ای مسجد مقدس جمکران با اشاره به نگاه سیاسی و جناحی مسؤولان به فضای مجازی تصریح کرد: دولت هنوز این احساس نیاز را درک نکرده است یا اگر فهمیده به آن سیاسی و از باب یک ابزار برای پیش‌برد مقاصد جناحی خود نگاه کرده و حاکمیتی و اسلامی به این مسأله نپرداخته است.

 

وی فضای مجازی را از ابزارهای صدور اسلام خواند و یادآور شد: امام خمینی(ره) فرمودند «صدور اسلام به پیاده کردن نیرو و فتح سنگرهای کلیدی جهان نیست؛ بلکه باید از طریق رسانه وارد شویم»؛ در حال حاضر نیز بستر رسانه، فضای مجازی است که برای تحقق این امر باید مجموعه‌ای به نام سربازان فضای مجازی تشکیل شود و دولت باید بستر رشد این ابزارها را فراهم کند.

 

مصطفوی، فضای مجازی را فرصتی برای تبلیغ دین دانست و تأکید کرد: امروزه تفاوتی میان فضای مجازی و حقیقی وجود ندارد؛ غیر از این‌که انسان‌ها در فضای مجازی از طریق فیبر نوری یکدیگر را می‌بینند و طلبه‌ها می‌توانند در این شبکه‌ها به شبهات پاسخ دهند.

 

سردبیر سابق مجله امتداد افزود: ما دو وظیفه مهم در مقوله فضای مجازی داریم؛ نخست تغییر زمین بازی، نه به معنای کپی‌برداری از شبکه‌های اجتماعی؛ بلکه ایجاد زمین بازی متفاوت، خلاق و نوآور و در گام بعد، ایجاد یک مضمون مناسب برای فضای مجازی؛ تا مخاطب درگیر چالش فهم محتوا نشود.

 

وی گفت: ورود به فضای مجازی باید هوشمندانه،‌ به موقع و در زمان‌های خاصی باشد؛ در غیر این صورت انسان شخصیت واقعی‌اش را فراموش می‌کند؛ چنان که از جمله مشکلات شورای عالی فضای مجازی این است که خیلی دیر وارد میدان شده است.

 

مشاور تاریخی، مذهبی سریال موسی کلیم‌الله افزود: شورای عالی فضای مجازی باید برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت و بلندمدت داشته باشد و در این راستا به حمایت‌های دولت در حد یک وزارت‌خانه نیاز دارد و این شورا باید به این نتیجه برسد که کشور، وزارت فضای مجازی می‌خواهد.

 

مصطفوی در پایان گفت: علت این که رهبری قضیه فضای مجازی را مطرح کردند؛ این است که امروزه دشمن از طریق فضای مجازی بنیان خانواده‌ها را متزلزل می‌کند و جامعه کشورهای اسلامی و به ویژه ایران را از فضای دینی دور می‌کند./908/ت302/ی

ارسال نظرات