۲۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۱
کد خبر: ۴۵۶۴۱۴
مدیرکل مؤسسات سازمان دارالقرآن الکریم کشور:

مؤسسات قرآنی برای رفع مشکلات مالی، خود را به حوزه پیش دبستانی وابسته نکنند

مدیرکل امور مؤسسات و استانهای سازمان دارالقرآن الکریم کشور گفت: مؤسسات قرآنی باید تمرکز آموزشی خود را بر روی یک شاخه و رشته داشته باشند و آن را پرورش دهند و با هدف رفع مشکلات مالی، خود را به حوزه پیش دبستانی وابسته نکنند.
بهبودی مدیرکل امور استانهای دارالقرآن الکریم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حسین بهبودی مدیرکل امور مؤسسات و استانهای سازمان دارالقرآن الکریم کشور امروز در بازدید از مؤسسات قرآنی شهر بندرعباس، گفت: توسعه و گسترش و ارتقای کیفیت فعالیتهای قرآنی در مؤسسات باید در یک حوزه تخصصی نظیر تربیت حافظ، قاری و یا تفسیر صورت گیرد.

وی افزود: مؤسسات قرآنی باید تمرکز آموزشی خود را بر روی یک شاخه و رشته داشته باشند و آن را پرورش دهند و با هدف رفع مشکلات مالی، خود را به حوزه پیش دبستانی وابسته نکنند.

مدیرکل امور مؤسسات و استانهای سازمان دارالقرآن الکریم کشور با تاکید بر اینکه مهد و پیش دبستانی یک شاخه از کار مؤسسات قرآنی است تصریح کرد: مؤسسات باید در زمینه عقد قرارداد، برقراری ارتباط با خیرین و ارائه راهکارهای جدید فعال باشند.

بهبودی ابراز داشت: فعالیتهای قرآنی اگر در دست مردم باشد از خروجی بهتری برخوردار خواهند بود، فعالیت خودجوش مردم در ایام عزاداری امام حسین(ع) در ماه‌ های محرم و صفر مشهود است این محافل به‌ همت و هزینه مردم برگزار می‌ شوند.

وی بیان کرد: مردم برای انجام فعالیتهای قرآنی نیاز به پایگاه دارند که در این میان، مساجد به ‌عنوان امن‌ ترین مکان اجرای برنامه ‌های قرآنی و فرهنگی می ‌تواند نقش پایگاه قرآنی مردمی را ایفا کند.

مدیرکل امور مؤسسات و استانهای سازمان دارالقرآن الکریم کشور با بیان اینکه اصل مکانیزم فعالیت قرآنی بر عهده مردم است اضافه کرد: اقشار مختلف مردم باید در برگزاری برنامه‌ های قرآنی نقش پر رنگ‌ تری داشته باشند.

بهبودی، با اشاره به اینکه مؤسسات قرآنی همانند بوستان هایی است که سبب پاکیزگی هوا و طراوت فضا شده، گفت: باید به مؤسسات قرآنی که برای تربیت فعالان قرآنی اهتمام می ورزند، توجه شود.

وی با اشاره به اهمیت و نقش ایجاد مؤسسات در محلات تاکید کرد: وجود مؤسسه قرآنی در هر منطقه سبب افزایش ضریب ایمنی برای اهالی محل می شود، اگر در هر منطقه و خیابانی یک مؤسسه قرآنی وجود داشته باشد به طور حتم آسیبهای اعتقادی و معنوی به حداقل می رسد.

مدیرکل امور مؤسسات و استانهای سازمان دارالقرآن الکریم کشور در ادامه بیان کرد: تمامی مردم باید به همراه مسؤولان در جهت برخورداری از جامعه ای قرآنی تلاش کنند چرا که تحقق این امر تنها با حمایتهای دولتی امکان پذیر نیست.

بهبودی در پایان با اشاره به اینکه بودجه دولت برای امور قرآنی در حدی نیست که بتواند در تمامی مناطق و محلات شهرها پایگاه قرآنی مستمری ایجاد کند گفت: توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی و ارزشهای انقلابی تنها با تمسک به بخش مردمی که در قالب تشکلهای قرآنی و مردمی است، محقق می شود./202/851/ب1

ارسال نظرات