۲۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۳
کد خبر: ۵۵۱۵۲۷
مسؤول مرکز امور طلاب و دانش آموختگان حوزه های علمیه:

برنامه های حوزه علمیه باید با فرهنگ بسیج آمیخته شود

مسؤول مرکز امور طلاب و دانش آموختگان حوزه های علمیه با تأکید براین که نگاه و فرهنگ بسیجی باید در همه برنامه های حوزه تقویت شود، گفت: یکی از مهم ترین طرح های برنامه ریزان حوزه آمیخته شدن برنامه های حوزه با فرهنگ بسیج است.
حجت الاسلام ملک دار

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام محمود ملک دار، مسؤول مرکز امور طلاب و دانش آموختگان حوزه های علمیه، امروز در همایش منطقه ای حوزه انقلابی که در ساری برگزار شد با تأکید براین که نگاه و فرهنگ بسیجی باید در همه برنامه های حوزه تقویت شود، گفت: یکی از مهم ترین طرح های برنامه ریزان حوزه آمیخته شدن برنامه های حوزه با فرهنگ بسیج است.

وی با اشاره به این که همان طور که علم و عمل در حوزه باید توأم با هم باشد، فرهنگ بسیج نیز با اولویت برنامه های حوزه قرار داشته باشد، افزود: تلاش در حوزه این است، مسائل آموزشی و پژوهشی که با تهذیب و معنویت آمیخته است با قالب و صورت فرهنگ بسیجی به طلاب ارائه شود.

حجت الاسلام ملک دار با بیان این که اگر این محتواها در قالب و صورت فرهنگ بسیجی به طلاب ارائه شود به طور شاهد تربیت و پرورش طلابی انقلابی، متعهد و انقلابی در تراز انقلاب خواهیم بود، خاطرنشان کرد: زمانی که محتوای آموزشی و پژوهشی در قالب فرهنگ بسیجی به طلاب ارائه شود آنجاست که آن سخن مهم امام خمینی(ره) که فرمودند «این ها منظران صادقی خواهند شد که در خلصه حضورشان آرزویی جز شهادت نمی دانند» تحقق پیدا خواهد کرد.

مسؤول مرکز امور طلاب و دانش آموختگان حوزه های علمیه با بیان این که شهدا نیز آن محتواها را در این قالب و صورت به هم ریختند و نقش آفرینی کردند، گفت: شهدای روحانی با تحقق عملی این مسائل به همان سخن مهم بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی رسیدند.

حجت الاسلام ملک دار با بیان این که امروز همه تأکید ما تقویت فرهنگ بسیجی در حوزه های علمیه است، تصریح کرد: اعتقاد ما بر این است که حوزه علمیه آن رسالت مهم خود را تنها در قالب و صورت فرهنگ بسیجی می تواند به جامعه ارائه کند.

مسؤول مرکز امور طلاب و دانش آموختگان حوزه های علمیه با بیان این که نگاه مدیران حوزه علمیه در گذشته و حال تقویت فرهنگ بسیج در مجموعه حوزه های علمیه بوده است، خاطرنشان کرد: در طی سال های اخیر شاهد گسترش برنامه های مشترک و همچنین تفکر فرهنگ بسیج در حوزه هستیم که این مسأله جای خوشحالی دارد.

وی با بیان این که در سال های اخیر نیز تفاهم نامه ای میان مدیریت حوزه های علمیه و نمایندگی ولی فقیه در سپاه امضاء شده است، تصریح کرد: این تفاهم نامه بسترهای لازم برای تقویت همکاری میان این دو مجموعه ارزشمند و انقلابی فراهم کرده است که برکات فراوانی برای حوزه و طلاب داشته است.

حوزه های علمیه با این تاریخ کهن هیچ گاه با بودجه های دولتی اداره نشده است

حجت الاسلام مصطفی ملکی، مدیر حوزه علمیه گلستان همچنین در این همایش با بیان این که اسلام با بسیج پیشرفت کرد، گفت: اگر امیرالمؤمنین(ع) بسیجیانی مثل امروز داشت، سقیفه و کربلا بوجود نمی آمد.

وی با بیان این که همکاری بین بسیج و حوزه علمیه بهترین و ارزشمند ترین کاری بود که بعد از انقلاب رخ داده است، افزود: باید از ایجاد کنندگان این فرصت استثنایی قدردانی کرد و باید بدانیم که قدر ندانستن این فرصت ها پشیمانی های فراوانی به دنبال خواهد داشت.

مدیر حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که فتنه آن چیزی هست که باعث شکاف جامعه می شود، گفت: زمانی که عامه جامعه حق را پذیرفتند، عده کمی مخالفت می کنند و نهی از منکر را ترک می کنند و فتنه ای ایجاد می شود که دامن همه را می گیرد، چیزی که اسباب شکاف جامعه می شود فتنه است.

وی با تأکید براین که این همه تبلیغات سوء علیه یک نهاد ریشه دار که انقلاب اسلامی برخواسته از آن است با چه هدفی صورت می گیرد، تصریح کرد: حوزه های علمیه با این تاریخ کهن هیچ گاه با بودجه های دولتی اداره نشده بلکه اداره حوزه همواره بر مبنای کمک مؤمنان و خیران استوار بوده است.

حجت الاسلام ملکی استقلال را مهم ترین شاخصه حوزه و روحانیت شیعه در طول تاریخ عنوان کرد و بیان داشت: حوزه های علمیه علیرغم همه تلاش هایی که برای پیروزی انقلاب انجام دادند، اما هیچ گاه به دنبال سهم خواهی نبوده است.

مدیر حوزه علمیه گلستان در ادامه سخنان خود گفت: کسانی که آغاز کننده این تبلیغات علیه نهاد مقدس حوزه و روحانیت بوده اند باید بدانند که آتشی که در این خصوص به پا کردند به حتم دامن آنها را نیز خواهد گرفت./۹۵۰/پ۲۰۳/ب۱

ارسال نظرات