۰۲ آذر ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۱
کد خبر: ۱۱۷۴۶۸
بخش پایانی/باقری لنکرانی:

حضور جبهه اصولگرایان با پرچم واحد در انتخابات هدف جبهه پایداری است

خبرگزاری رسا ـ عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی، سعی و تلاش این جبهه را ورود اصولگرایان با لیست واحد در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی دانست و با اشاره به فعالیت جریان انحرافی در بدنه دولت، عمده انحرافات در طول تاریخ را ناشی از جدایی از روحانیت ارزیابی کرد.
باقري لنکراني وزير بهداشت دولت نهم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کامران باقری لنکرانی عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی، چهارشنبه شب در جمع طلاب مدرسه علمیه معصومیه قم، به سؤالات متعدد آنان در خصوص مسائل سیاسی کشور پاسخ داد.

باقری لنکرانی در پاسخ به سؤالی در خصوص اینکه آیا در انتخابات جبهه پایداری لیست جداگانه ارائه خواهد کرد یا خیر؟ گفت: اعضای جبهه پایداری مکرر این مساله را بیان کرده اند، تاکید اعضای جبهه پایداری این است که یک جبهه صرفا انتخاباتی نیست و در بیانیه های اعلامی نیز به این مساله اشاره شده است.

وی با بیان اینکه انتخاباتی کردن زود هنگام فضای کشور اشکالاتی را ایجاد می کند، گفت: حرف جبهه پایداری در انتخابات گفتمانی است، ما می گوییم مجلس برای چه چیز می خواهیم و باید روی این گفتمان و جریان فکری بحث کنیم.

این عضو شورای مرکزی با بیان اینکه جبهه پایداری برای ورود مصداقی به نتیجه نرسیده و در حال حاضر مشغول بحث و بررسی است، گفت: ما موافق این هستیم که اصولگرایان با پرچم واحد در انتخابات حضور یابند اما در کنار این تاکید داریم که این پرچم به طور واقعی اصول گرایانه باشد نه اینکه به اسم اصولگرایی توجیه کنیم و بگوییم حالا کسی در سال 88 یک جور موضع گرفته و یک کاری کرده شما چرا مدام دارید گیر می دهید.

وی بیان داشت: کسانی که در قبال ندای هل من ناصر رهبری در فتنه 88 برای روشنگری سکوت کردند و کارشان را به درستی انجام ندادند از کجا مطمئن شویم بعدا درست به تکلیف عمل می کنند، ممکن است بگویند اینها آن موقع نفهمیدند، می گوییم از کجا معلوم که بعدا بفهمند.

باقری لنکرانی تصریح کرد: عمده تلاش ما حضور جبهه اصولگرایان با پرچم واحد در انتخابات مجلس است و در حال تصمیم گیری در این خصوص هستیم.

وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر امکان وحدت اصولگرایان پیش بینی خود را این گونه اعلام کرد: دوستان گفته اند می خواهیم با هم همراه باشیم ما استقبال می کنیم، اما الزام آن گفت و گو است، این رفتار وحدت بخش تلقی نمی شود که هرچه یک طرف گفت طرف دیگر باید بپذیرد و به انتقادات پاسخ صریح ندهد این خیلی در مسیر وحدت تلقی نمی شود.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: نگرانی ما کماکان برقرار است و عمده آن این است که باید گفتمان را ترویج کنیم، نه اینکه از هر ساز و کار و هر کسی ولو افرادی که در صحنه های اخیر از جمله فتنه نمره خوبی نگرفتند به عنوان پیشانی کار استفاده کنیم.

باقری لنکرانی در خصوص حضور جریان انحرافی در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی نیز گفت: این جریان نیز همچون سایر جریان های سیاسی تلاش دارد که در این صحنه حضور جدی داشته باشد و حتما با نقاب های مختلفی به میدان خواهند آمد و باید در برابر آنها مدبرانه حرکت کنیم و فضای کار را از آنها بگیریم.

وی افزود: یکی از اهداف آنها این است که نقاط ضعف برخی از افراد را احصا کرده و تلاش خواهند کرد بمب های خبری در این راستا داشته باشند و یکی از بهترین کارها این است که افرادی را نیاوریم که برای ما مشکل ایجاد کنند و آنها روی آن مانور دهند.

این فعال سیاسی و عضو پیشین کابینه دولت نهم گفت: برخی از توفیقات اندک جریان انحرافی در جذب برخی از جوانان نیز ناشی از اشتباهاتی بود که برخی از دوستان کردند و همین باعث شد عده ای مسیر را گم کنند و ما باید امروز حواس مان جمع باشد و راه را گم نکنیم.

وی در خصوص مصوبه جدید مجلس در خصوص حقوق مدیران سیاسی و اینکه گفته می شود برخی از اعضای جبهه پایداری جزو اولین نمایندگانی بودند که به این طرح رای مثبت دادند، گفت: ما هیچ ادعایی نداریم که اعضای جبهه پایداری معصوم هستند و اشتباه نمی کنند، مهم جریان گفتمانی است و این شجاعت را داریم که حتی اگر اعضای جبهه اشتباه موضع گیری کنند اعلام کنیم که اشتباه است.

عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی تصویب این طرح را یک نقطه منفی در کارنامه مجلس هشتم دانست و افزود: چرا وقت مجلس این گونه هزینه شود، مسؤولیت جنس آن خدمت گذاری و تشبه به ائمه معصومین(ع) است و نباید در قبال آن طلب مزد کرد به ویژه بعد از مسؤولیت، چرا باید چنین موضوعاتی در صحن مجلس امضا شود و رای بیاورد و ما باید تلاش کنیم مجلس آینده دچار این اشکالات نشود.

باقری لنکرانی بیان کرد: در این موضوع اخیر جبهه پایداری عملکرد خوبی داشت و حتی در لغو مصوبه، برخی تلاش کردند که به اسم اعضای جبهه پایداری نباشد و البته این اقدام آنها از دید ما اشکالی ندارد مهم لغو آن بود که صورت گرفت.

وی در پاسخ به سؤال دیگری در خصوص تاکیدات مقام معظم رهبری در دیدار اعضای فراکسیون انقلاب مجلس مبنی بر حفظ وحدت و اغماض از برخی امور و حمل بر صحت تصمیمات، تاکید کرد: دوستان ما در آن جلسه نسبت به مدیریت مجلس انتقاد داشته اند و رهبر معظم انقلاب فرموده بودند که کسی که رییس مجموعه است با او تعامل داشته باشید و حمل بر صحت کنید و این لازمه هر کار جمعی نیز هست.

باقری لنکرانی بیان داشت: بعضی ها خواستند از این صحبت رهبری این را استفاده کنند که در فضای گفتمانی از اصول مان کوتاه بیاییم در حالی که از فرمایشات رهبری این معنا استنباط نمی شود، معنای وحدت این نیست که رفوزه های فتنه و سایر موضوعات ادعا کنند که نسبت به ما اغماض صورت گیرد و در پیشانی یاران انقلاب اسلامی خود را ببینند.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه دبیرکل این جبهه اعلام کرده نمی خواهیم کاندیدا شویم، گفت: آقای آقا تهرانی گفته اند بنده نمی خواهم کاندیدا شوم، تعدادی از اعضا از جمله من نیز بنای بر دواطلبی نداریم، اما برخی بازی درمی آورند در حالی که حرف جبهه پایداری این است که ما دنبال کاندیداتوری خودمان نیستیم.

وی تاکید کرد: گفتمان جبهه پایداری می گوید همه نمایندگان تهران باید برای ترویج گفتمان به مجلس بروند و اگر از ما هم نباشند اشکالی ندارد، معنای این سخن این نیست که برخی دوستان که تجربه داشته و دارند و در مجلس هم بوده اند به عنوان کاندیدا حضور نداشته باشند.

یکی از حضار نظر باقری لنکرانی را در خصوص مساله سحر و جادو درباره برخی مسؤولان اجرایی کشور جویا شد که وی در پاسخ گفت: نکته ای که برای ما حائز اهمیت است این است که ما دین و باورهای مان را از حوزه های علمیه، علما و روحانیت می گیریم و بر این موضوع تاکید داریم.

وی اضافه کرد: در سه قرن گذشته عمده جریان های انحرافی که در تاریخ کشور و تشیع می بینیم، ریشه مهم آن حرکت جدای شان از روحانیت و تکیه آنها بر تز اسلام منهای روحانیت بوده است.

باقری لنکرانی گفت: ما تاکید داریم که حق نداریم اگر حتی در بالاترین میزان اقبال مردمی هم باشیم خودمان را در جایگاه تئوریسین دینی بدانیم، چرا که مسیر دین را حوزه های علمیه حفظ کرده اند و این برای ما نقطه تمایز بخش است.

وی تصریح کرد: هر کس که متوسل به سحر و ساحری و جادو می شود، ضمن اینکه کار حرامی را انجام می دهد این نوع نگاه به مسائل سیاسی کاشف از این است که این آقا و خانمی که در این صحنه حاضر شده مساله مهم برای شان پیروزی است که از هر روشی برای دستیابی به آن استفاده می کند.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در خصوص نسبت فراماسونری دادن به نزدیکان رییس جمهور نیز با بیان اینکه من نشنیده ام که این نسبت را بدهند، اظهار داشت: ادعا این است که برخی حرکت های فرهنگی خواسته یا ناخواسته در چارچوب معماری انحراف است که فراماسونرها به دنبال آن بوده اند.

وی افزود: فراماسونری پشتوانه انحرافاتی است که در جهان اسلام پیگیری شده است و تاریخ شناسان ما روی آن کار کرده اند و برخی از خطوطی که فراماسون ها برای کمرنگ کردن تفکر دینی ترویج کرده اند در حال حاضر نیز در برخی از خطوط وجود دارد.

عضو کابینه دولت نهم درباره عزل و نصب های رییس جمهور و انتقادات وارده به آن نیز گفت: مسؤولیت یک دوره مشخصی دارد، ما ناراحت نیستیم که این بار مسؤولیت از ما برداشته شد.

وی با اشاره به اینکه بدنه دولت دهم و وزرا یک بدنه خدمت گذار هستند، گفت: دولت به دنبال این است که کشور را به پیش ببرد و انصاف نیست زحمات و خدمات صورت گرفته را در سراسر کشور انکار کنیم

باقری لنکرانی اضافه کرد: یکی از ترفندهای جریان حاشیه ساز در دولت این است که می خواهد این گونه جلوه دهد که عده ای خدمت گذاران را بکوبند. ما از خدمت گذاری های دولت تشکر می کنیم، نقطه ضعف آن جایی است که موضوع خدمت گذاری فرع شود و حاشیه ها اصل قرار می گیرد و در امور مربوط به دینی اظهار نظر شود.

وی با تاکید بر ایکه جریان اصیل دولت و اکثریت آن یک جریان خدمت گذار است، اظهار داشت: نباید کاری کنیم که خدمات دولت دچار شکست شود، همه کمک کنیم دولت تا پایان ماموریت خود رسالتش را انجام دهد و عدالت را در کشور گسترده تر کند. /924/پ202/ج
ارسال نظرات