افزایش فشار علیه زنان محجبه در استرالیا
به گزارش خبرگزاری رسا،دولت استرالیا پس از حمایت سال های گذشته از تروریست ها بر علیه دولت قانونی سوریه هم اکنون در ائتلاف آمریکایی ضد تروریسم که برای حفظ منافع غرب تشکیل شده شرکت کرده و تلاش دارد افکار عمومی را در یک جنگ تبلغاتی همراه خود کند.
دولت استرالیا پس از اعلام مشارکت کانبرا در ائتلاف ضد تروریسم توسط "تونی ابوت" نخست وزیر این کشور، اسلام هراسی را در دستور کار خود قرار داد و مسلمانان استرالیا برای همراه شدن افکار عمومی مورد هجوم قرار گرفتند.
یک جوان 18 ساله مسلمان استرالیایی نیز در مقر پلیس و توسط نیروهای پلیس مورد هجوم قرار گرفت و با شلیک گلوله کشته شد.
هجوم تبلیغاتی پلیس استرالیا به مسلمانان 19 شهریور با یورش به چند مرکز ایالت کوئینزلند از جمله یک مرکز اسلامی کلید خورد و در این راه پوشش خبری گسترده ای توسط رسانه های استرالیا انجام شد.
دولت فدرال استرالیا که تاکنون به دلیل حمایت از تروریست ها در مصونیت قرار داشت سطح خطر حمله تروریستی در استرالیا را نیز به "بالاتر از حد متوسط" افزایش داد.
دولت استرالیا در ادامه فریبکاری تبلیغاتی خود اعلام کرد گروهی قصد دارند همانند تروریست های داعش عمل کرده و سر شهروندان را جدا کرده و در کنار پرچم داعش قرار دهند.
از این زمان برای جلب افکار عمومی حضور پلیس در مراکز پرتردد شهرهای مهم استرالیا افزایش یافت و دولت، قانون افزایش اختیارات سازمان های اطلاعاتی و جاسوسی را به بهانه مبارزه با تروریسم به پارلمان ارایه کرد که براساس آن آزادی مطبوعات محدود شده و یک روزنامه نگار بدون دلیل و تنها با گزارش این ارگان ها می تواند تا 10 سال در زندان نگهداری شود.
حجاب و برقع زنان مسلمان نیز مساله روز پارلمان استرالیا و قانون مبارزه با تروریسم این کشور به اصطلاح دمکراتیک شد تا نشان دهند تروریسم برابر با اسلام است و سیاست اسلام هراسی را ادامه دهند.
همزمان درپی این تبلیغات ضد اسلامی در روزهای گذشته اتباع غیرمسلمان سر خوک بر بالای یک صلیب قرار دادند، مساجد مورد تخریب قرار گرفت و پیام های تهدید آمیزی بر روی خودروها و اموال عمومی با اسپری نوشته شد.
در مورد دیگری در شهر "پرت" استرالیا یک مرد نیز تلاش کرد روسری یک زن را از سرش بردارد.
با افزایش این فشارها و در جهت اسلام هراسی، برخی نمایندگان پارلمان استرالیا نیز وارد عرصه شده و برای این که در تبلیغات خود تروریست را در کنار اسلام قرار دهند حجاب زنان مسلمان را هدف قرار دادند.
یکی از نمایندگان پارلمان استرالیا استفاده یک مرد تروریست از برقع در گذشته را بهانه ای برای این هجوم خود به حجاب زنان مسلمان قرار داد و چنین وانمود کرد که این علامتی از تروریست است.
این در حالی است که بسیاری از غربی ها در کنار تروریست ها عملیات خرابکارانه انجام می دهند و یا افرادی در لباس غربی اقدام به بمب گذاری می کنند، اما این وضعیت برای این نمایندگان علامت سوال نشد.
نیت ناپاک استرالیا برای حضور در ائتلاف ضد داعش و تامین منافع غرب در خاورمیانه به بهانه مبارزه با گروه تروریستی داعش، کانبرا را وادار به استفاده از هر حربه ای در این جنگ تبلیغاتی کرده است.
"کری برناردی" سناتور افراطی استرالیایی چراغ حمله جدید به حجاب زنان مسلمان استرالیایی و استفاده از برقع را روشن کرد و این هجوم هر روز افزایش می یابد.
این سناتور افراطی خواستار ممنوعیت استفاده از برقع توسط زنان مسلمان شد و ادعاکرد پوشش سر زنان "پوشاندن ظلم و ستم" و "پرچم بنیادگرایی" است و استفاده از آن در استرالیا درست نیست.
وی چهار سال قبل نیز در مقاله ای مدعی شده بود برقع "نماد سرکوب زنان و فرهنگ اسلامی" و "لباس مبدلی برای سرقت' است. این فرد چهار سال سکوت کرد و بار دیگر همزمان با تبلیغات رسانه های استرالیا گفته های سابق را تکرار کرد.
سناتور استرالیایی "جکی لامبی"نیز روز پنجشنبه درخواست کرد "برقع از خیابان های استرالیا برچیده شود".
وی مدعی شد استفاده از برقع برای شناسایی بهتر افراد در خیابان باید ممنوع شود و از آن به عنوان "زبان بدن" یاد کرد.
در همین حال "جولی بیشاپ" وزیر امور خارجه استرالیا که دولتش هجوم بر علیه مسلمانان را برنامه ریزی کرده است، تنها مدعی شد استرالیا با یک نوع شدن جامعه ای که در آن انواع ادیان و لباس پذیرفته شده، مبارزه می کند.
"تونی ابوت" نخست وزیر استرالیا نیز در موضعی دو گانه گفت ای کاش برقع استفاده نمی شد، اما زنان آن را انتخاب کرده اند.
وی ادعا کرد استرالیا یک کشور و جامعه آزاد برای کسب و کار است و دولت نمی تواند به مردم بگوید چه بپوشند.
وی درپی فشارها به ممنوعیت استفاده از برقع به دلایل امنیتی که در پارلمان استرالیا مطرح شد، از آن حمایت کرد، اما تلاش داشت از این موضع نیز فاصله بگیرد.
رهبر مسلمانان استرالیا درپی افزایش فشار به مسلمانان از آن ها خواست خویشتندار باشند.
"ابراهیم ابو محمد" مفتی اعظم استرالیا و دیگر رهبران مذهبی این کشور از مسلمانان خواستند خویشتنداری کنند و احساسات و عواطف آنها بر منطقشان غلبه نکند./982/د102/ک
منبع: خبرگزاری تقریب