تشریح فعالیتهای گروه جهادی سلمان فارسی
حجتالاسلام سیدامیرحسین آلیاسین، مدیر گروه جهادی سلمان فارسی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، به معرفی این گروه جهادی پرداخت و اظهار داشت: فعالیتهای گروه جهادی سلمان فارسی از سال 1380 با آموزش طلاب جوان استان فارس در زمینههای برگزاری دوره نویسندگی، فن رثا، فن خطابه و روش تحقیق شروع به کار کرد.
این مبلغ دینی افزود: این گروه جهادی در شهرهای قم و شیراز به فعالیتهای تبلیغی میپردازد و قابل ذکر است که در سال 1385 فرصتی برای تبلیغ این گروه در دبیرستانهای استان فارس ایجاد شد.
وی درباره نحوه شکلگیری این گروه جهادی گفت: گروه جهادی سلمان فارسی با دغدغههای نماینده گروه طلاب شیراز شکل گرفت که از توانمندیهای طلاب مقیم قم در جهت بر طرف کردن نیازهای استان فارس استفاده کرده و متکفل امور انجام نشده را بر عهده بگیریم.
حجتالاسلام آلیاسین با اشاره به مهمترین فعالیتهای گروه جهادی سلمان فارسی ابراز داشت: اصلیترین فعالیت این گروه جهادی،کار در مدارس و با دانشآموزان است که در سطح کشور مغفول واقع شده است و این مسأله که در حال نادیده گرفته شدن بود، از سوی حجتالاسلام حاجعلیاکبری، مسؤول نماینده ولی فقیه در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزی کشور احیا شد.
مدیر گروه جهادی سلمان فارسی درباره فعالیت این گروه جهادی در ارگانهای مختلف خاطرنشان کرد: سعی میکنیم با ارگانهای مختلف از جمله شهرداری، سازمان اوقاف و دانشگاهها ارتباط برقرار کرده و با توجه به تمایل و توانمندی مبلغان این گروه، آنها را به مراکز مذکور اعزام کنیم.
این مبلغ دینی به تبلیغ مبلغان این گروه در مراکز مشاوره اشاره کرد و گفت: مرکز مشاورهای در شیراز از سوی آیتالله حدائق راهاندازی شده است و از طلابی که در این زمینه به صورت تخصصی آمادگی و توانمندی دارند، به نحوی در این مراکز بهرهمندی صورت میگیرد.
وی درباره فعالیت گروه جهادی سلمان فارسی در مدارس اظهار داشت: فعالیتهای این گروه در مدارس پسرانه، دخترانه و در سطوح مختلف دبستان، راهنمایی و دبیرستان صورت میگیرد و با توجه به شرایط و تخصص طلاب، این مبلغان به مدارس اعزام میشوند.
مدیر گروه جهادی سلمان فارسی، اردو داری را یکی دیگر از فعالیتهای این گروه جهادی به شمار آورد و گفت: برنامههای مختلفی برای زائران برگزار میکنیم که اکثر اوقات از زائران محترم مغفول واقع میشود و از جمله آن میتوان به اسکان و بازدید از مراکز فرهنگی مختلف مانند کتابخانه آیتالله مرعشی نجفی، بیت امام خمینی(ره)، حضور بر سر قبور اشخاص و علمای بزرگ در قبرستان شیخان، بیت النور، کوه خضر و مکانهای مقدس و دیدنی دیگر قم اشاره کرد./822/ت302/ف