آزادی زنان بهانه ای برای گسترش فرهنگ برهنگی
خانم هابیلی، استاد حوزه علمیه فاطمیه کرمان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، اظهار داشت: با بررسی تاریخچه حجاب می توان به این نتیجه رسید که وجود حجاب به تولد انسان برمی گردد در واقع انسان بر اساس فطرت خود از ابتدا به دنبال پوشش بوده است.
استاد حوزه علمیه خواهران کرمان افزود: تصاویر ابتدایی ترین انسان ها در میان سنگ واره ها و تصاویر درون غارها دلالت بر این ادعا دارد که بشر همواره عفت و حیا را رعایت می کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در برخی جوامع، حجاب به صورت یک قانون اجتماعی بوده است. جالب این که در روم باستان در 300 سال قبل از میلاد مسیح، اگر کسی تن پوش قالب تن می پوشید، او را مجرم شناخته و مجازات او اعدام بوده است.
هابیلی با رد این ادعا که حجاب و پوشش مخصوص طبقات پایین جامعه بوده، خاطرنشان کرد: مستندات تاریخی نشان می دهد که اشراف زادگی و طبقه اجتماعی بالاتر مساوی با پوشیدگی بیشتر بوده، در واقع افرادی که از جایگاه اجتماعی بالاتری برخوردار بودند خود را بیشتر می پوشاندند؛ به عنوان مثال در فرانسه زنان زیر پوش، زیر دامن و جوراب بلند می پوشیدند و بعد از آن لباس بلندی بر روی آن به تن می کردند و جالب این که برای آن که راحت بر اسب بنشینند دامن پیله دار می پوشیدند. زنان یونانی نیز در دوره های گذشته، صورت و اندامشان را تا روی پا می پوشاندند.
وی با اشاره به سابقه پوشش و حجاب در ایران بیان کرد: ایران هم مانند کشورهای دیگر به صورت فطری در قرون اولیه پوشش و حجاب را رعایت می کردند. جالب است که "ویل دورانت" درباره پوشش در ایران می گوید: در زمان داریوش زنان طبقات بالای اجتماع موقع خروج از منزل فقط بر تخت روان و روپوش دار می نشستند. همچنین "استرابون" برداشت خود را از رعایت عفت در ایران این گونه بیان می کند: ایرانیان اگر بخشی از بدنشان برهنه باشد آن را بی شرمی می دانند و همیشه لباس بلند می پوشند.
استاد حوزه علمیه کرمان، افزود: در دوره اشکانیان نیز همانند گذشته، حجاب زنان ایرانی کامل بوده است. در این باره گفته می شود: لباس زنان اشکانی پیراهنی بلند تا روی زمین، گشاد، پرچین، آستین دار و یقه راست بوده است. پیراهن دیگری داشتهاند که روی اولی میپوشیدند و قد این یکی نسبت به اولی کوتاه و ضمناً یقه باز بوده است. روی این دو پیراهن چادری سرمی کردند.
استاد حوزه علمیه کرمان تصریح کرد: در بعضی کتب گفته شده از سال 1921 یعنی اوایل قرن بیستم همزمان با انقلاب صنعتی به بهانه آزادی زن و در واقع برای سوء استفاده بیشتر از زن، مردانی که طالب حذف شرم و حیا بودند زنان را به عرصه فحشا کشاندند. /972/ت302/س