ادارات بودجه کشور را می بلعند/ تا وقتی تروریست ها هستند منطقه دچار آشفتگی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی، بعد از ظهر امروز با حضور در مراسم کنگره سرداران و 2400 شهید دفاع مقدس استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به این که وقتی در حادثه منا رهبری از سرسرافرازی به دشمن می گوید ما تا آخر کار ایستاده ایم و تصور نکنید شما به ابناجامعه تعرض کنید بیخیال هستیم، گفت: این باعث افتخار و شرف ملت ایران است و ملت ایران احساس افتخار کرده که این ملت یک پدر دارد و ما باید خدا را شکر کنیم که چنین رهبری داریم.
رییس قوه مقننه خاطرنشان کرد: ملت ایران بداند که نسبت به تک تک آن ها احساس مسؤولیت می کنیم و از این لحاظ است که معتقدم ما باید برای انجام کارها برنامه داشته باشیم.
رییس مجلس در ادامه با بیان این که سه برنامه برای سعادت کشور ضروری است، اظهار داشت: ابتدا باید تلاش کنیم زمینه رفاه مردم را فراهم کنیم؛ چرا که فقر برای یک کشور بلا است؛ درست است که فقیر باید با عزت زندگی کند، اما وظیفه حکومت اسلامی هم این است که جامعه دچار فقر نباشد، نه این که در یک جامعه ای افرادی تحصیل کنند، اما شغل نداشته باشند و بیکار باشند.
لاریجانی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب طی سال های اخیر بر مسأله تولید و اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: رهبری فرموده اند اگر کسی در تولید سرمایه گذاری کند به میدان جهاد وارد شده است اما می بینیم که خیلی صحبت رهبری هنوز تحقق پیدا نکرده است و ما باید تلاش کنیم که این امر عملیاتی شده و تحقق یابد.
وی افزود: بنابراین یکی از وظایف سعادت برای کشور این است که شرایط طوری محقق شود که رونق در تولید حاصل آید و شرایط شغل برای جوانان فراهم شود؛ ما یکی از مشکلاتی که در جامعه داریم بخش اقتصادی است که مدتهاست در کشور با آن روبروهستیم.
رییس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما کشور فقیری نیستیم، نفت و گاز و معادن بزرگ داریم؛ حتی از نظر نیروی انسانی هم فقیر نیستیم و بیشترین نیروی انسانی و متخصص را داریم اما ضعف ما در بخش اقتصادی بسیار چشم گیر است و علاجش همان است که رهبری فرموده اند؛ باید شرایط برای سرمایه گذاری فراهم شود تا رونق تولید حاصل شود.
دکتر لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: گاهی فکر می کنید ادارات شغل هستند، در حالی که این گونه نیست؛ تولید باید رونق یابد اما ما میبینیم ادارات بودجه کشور را می بلعند و باید تا جایی که امکان دارد کوچک تر شوند. در واقع هر چه ما نفت و گاز بفروشیم خرج ادارات می شود در حالی که باید صنعت و دامداری وکشاورزی و فعال شدن روستاها رونق یابد.
لاریجانی افزود: یکی از نکاتی که در اکثر دولتها هم وجود دارد این است که پول نفت را توزیع کنیم و این موقتی است چراکه تورم ایجاد می کند و اگر می خواهیم راهدرست را طی کنیم باید به تولیدات بپردازیم.
رییس مجلس شورای اسلامی همچنین به مسائل منطقه ای نیز اشاره کرد و گفت: منطقه ما دچار آشفتگی است و اکثر کشورهای منطقه دچار این آشفتگی هستند و بعید می دانم که بعد از جنگ جهانی دوم چنین آشفتگی را داشته باشیم البته جریان تفکر منحط وهابیت که در منطقه رشد داشته نیروهای افراطی بی منطقی به وجود آمدند که همه را کافر می دانند، دست به سلاح برده اند و اینها افراد کمی نیستند.
لاریجانی خاطرنشان کرد: این جریان زندگی مردم منطقه را تنگ کرده است تا وقتی این جریان های تروریستی در منطقه باشند و به آن ها پول و سلاح برسد منطقه دچارآشفتگی است اما سوالی مطرح میشود که آیا ما هیچ مسؤولیتی نداریم؟ درست است مسؤولیت نخست مربوط به کشورمان است اما اگر آن ها هم سر جایشان ننشینند بحث امنیت خودمان هم مطرح می شود و ما باید نسبت به سرنوشت امت اسلامی احساس مسؤولیت کنیم.
وی ادامه داد: نمی توانیم بگوییم تروریست ها به جان ملت های سوریه و عراق افتادند و ما اینجا بنشینیم، ملت ایران یک مسؤولیت تاریخی هم نسبت به سرنوشت جامعه خود و هم مردم منطقه دارد و اگر ما بخواهیم به مردم منطقه کمک کنیم باید از اقتصاد پویا برخوردار و اهل مجاهدت باشیم چرا که ما به هم مربوط هستیم.
لاریجانی در ادامه تصریح کرد: باید تلاش کنیم آراستگی انقلاب مان را حفظ کنیم که برای نجات کشور و مسلمانان این اقدام باید در یک حرکت جهادی اقتصادی پیگیری شود و وظیفه دولت و مجلس و قوه قضاییه است که همه در این امر سهیم باشیم.
وی همچنین از سپاه پاسداران به دلیل برگزاری این همایش و زنده نگه داشتن یادشهدای انقلاب قدردانی کرد و گفت: بنده در سوریه سر مزار اویس قرنی حضور یافته ام در رقه که از اصحاب صادق پیامبر(ص) بودند، اما متأسفانه جریان تکفیری در سوریه وقتی شهر رقه را گرفتند آن مرقد مقدس را منفجر کردند و این مسأله نشان میدهد که چقدراین افراد پست و دون هستند.
رییس مجلس شورای اسلامی، شهادت را امری اصلی در زندگی مسلمانان عنوان کرد و گفت: شهادت امری است که در زندگی یک مرد مسلمان واقعی یک رکن به شمار می رود و به همین دلیل است که عزت وسرفرازی یک مؤمن در گرو این است که اهل مجاهدت باشد، عزت و سرفرازی جامعه هم درگرواین است که جهاد در آن جامعه رونق داشته باشد، خانواده شهدا عزت داشته باشند نه اینکه بگوییم در یک تاریخی ما جنگ کرده ایم عده ای هم شهید شدند، جامعه ای که این طورفکر می کند دچار غفلت شده است.
لاریجانی ادامه داد: درست است که ما کشور بزرگی داریم اما کشورهایی هم هستند که از نظر ثرورت از ما غنی تر هستند؛ باید در مقابل خیل عظیم دشمنانی که در منطقه آتش افروزی میکنند با عزت زندگی کنیم چرا که برخی از این کشورها اگر به آن ها تجاوز می شود فوری زنگ می زنند و از کاخ سفید کمک میخواهند.
وی در ادامه اظهار داشت: چرا امروز در جامعه ما خانواده شهید عزیز است و پدر و مادر شهید سرشان را بالا میگیرند چون سبب عزت و افتخار این کشور شده اند واین استقلال ما مرهون خون شهداست؛ کار آن ها کار بزرگی بوده است.
لاریجانی با طرح این سؤال که آیا این شرط کافی است که یک جامعه فقط بگوید به خاطر این که شهادت طلب و اهل مجاهدت است سعادتمند میشود، گفت: این شرط لازم است اما کافی نیست، اگر جامعه ای اهل مجاهدت نباشد سعادتمند نیست. یک جامعه موفق جامعه ای است که اهل برنامه باشد و بدانند افرادی که در این جامعه هستند مسؤولیت بزرگی برعهده مدیران آن جامعه می گذارند.
وی همچنین تصریح کرد: بنابراین باید نسبت به امت اسلامی احساس مسؤولیت کنیم و نگوییم اگر در عراق مردم را کشته اند و تروریست ها در آنجا این کار را کرده اند به ما ربطی ندارد؛ این غیرت دینی نیست. نمیتوانیم بگوییم اگر جنگ شد ارتش و سپاه در کشور وجود دارد، بلکه همه ما مسؤول هستیم.
رییس مجلس شورای اسلامی در پایان سخنان خود از سپاه پاسداران به دلیل برگزاری این همایش تقدیر کرد گفت: این جلسات که با این موضوع برگزار میشود مقدس است و باید با لباس احرام در این جلسه وارد شد تا این حد این جلسات معنوی است./9457/پ202/ج