برگزاری مراسم روضه بزرگترین افتخار مراجع است
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین رفیعی در مراسم سوگواری هیئت رزمندگان اسلام قم که در مجتمع امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به اینکه شعار گویای هدف یک گروه یا فرد است، اظهار داشت: پیامبراکرم(ص) نخستین بار از روی کوه صفا اولین شعار اسلام را با عنوان «قولوا لااله الاّ الله تفلحوا» مطرح کردند.
وی شعار را نشانه شعور و هدف دانست و گفت: تمام اهداف جمهوری اسلامی در سرود ملی کشور نهفته است.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی با اشاره به اینکه گاهی استفاده منفی از شعار می شود، ابراز داشت: خوارج براساس شعار «لَا حُکْمَ إِلَّا لِلَّهِ» با علی(ع) جنگیدند؛ البته شعار بسیار زیبایی است و کسی منکر این شعار نیست اما خوارج این شعار را در مقابل امیرالمومنین(ع) به کار بردند و استفاده باطلی کردند.
لزوم ترویج شعارهای قرآنی
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی بر لزوم ترویج شعارهای قرآنی در فضای مجازی از سوی جوانان تاکید کرد و گفت: 160 شعار و دعا در قرآن وجود دارد که مدارس می توانند این شعارهای قرآنی را برای دانش آموزان قرائت کنند.
شعار اهل بیت(ع) در روز عاشورا
وی با بیان اینکه براساس روایات شعار اهلبیت(ع) و امام حسین(ع) در روز عاشورا «یامحمد یامحمد» بود، ابراز داشت: «ابوثمامه صائدی» از اصحاب امیرالمومنین(ع) در روز عاشورا به امام حسین(ع) خطاب کرد و گفت «به خدا سوگند تا من پیش روی تو کشته نشوم شما به شهادت نخواهی رسید. ولی دوست دارم هنگامی که خدا را دیدار می کنم این نمازی را که وقت آن نزدیک گشته بخوانم».
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی با اشاره به رجزخوانی های «ابوثمامه صائدی»، گفت: این صحابی امام حسین(ع) در رجز اول به آل محمد(ص) بخاطر گرفتاری اباعبدالله(ع) به عنوان بهترین انسان ها را تسلیت گفت.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی با اشاره به اینکه تسلیت دوم «ابوثمامه صائدی» خطاب به حضرت زهرا(س) و امیرالمومنین(ع) به عنوان خزانه های علم الهی بود، ابراز داشت: همچنین این صحابی امام حسین(ع) در رجز سوم خود گفت «به تمام مردم شرق و غرب برای گرفتاری حسین(ع) راستگو و درستکار تسلیت می گویم؛ اندوهناکم پس چه کسی پیغام من را به پیامبر و دخترش میرساند که فرزندت در سختی است».
منظور از اهل بیت(ع)، زنان پیامبر نیست
این استاد حوزه علمیه در ادامه با اشاره به آیه 33 سوره احزاب «وَقَرْنَ فِی بُیُوتِکُنَّ وَلَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِیَّةِ الْأُولَى وَأَقِمْنَ الصَّلَاةَ وَآتِینَ الزَّکَاةَ وَأَطِعْنَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ إِنَّمَا یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَیُطَهِّرَکُمْ تَطْهِیرًا»، ابراز داشت: در این آیه در میان خطاب های مونث، خطاب مذکر آمده است؛ ضمیر جمع مونث خطاب به زنان پیامبراکرم(ص) است اما وسط این ضمیر، خطاب مذکر می آید که مشخص است منظور زنان پیامبر(ص) نیست.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی با اشاره به تفسیرهای نادرست برخی گروه ها مبنی بر اینکه منظور از اهل بیت(ع) زنان پیامبر(ص) است، گفت: اهل بیت(ع) منحصر به پنج تن آل عبا و ائمه معصومین(ع) است.
چهار وظیفه شیعیان جهت شفاعت
وی با تاکید بر اینکه شیعیان و محبان باید نسبت به اهل بیت(ع) وظایف خود را انجام دهند، اظهار داشت: پیامبر اکرم(ص) چهار وظیفه یاری دادن، برآورده کردن نیازهای اهل بیت(ع)، دوست داشتن با دل و زبان و حمایت کردن با دست از اهل بیت(ع) را شرط شفاعت عنوان کرده اند. حضور در مجالس اباعبدالله الحسین(ع) مصداق یاری کردن اهل بیت(ع) است.
افتخار روضه خوانی مراجع تقلید
این عضو هیئت علمی جامعه المصطفی با اشاره به تاکید حضرت آیت الله شبیری زنجانی مبنی بر اینکه روضه خوانی اهل بیت(ع) افتخار بزرگی است، افزود: حضرت آیت الله گلپایگانی در روز عاشورا روضه خوان اباعبدالله(ع) می شدند.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی تصریح کرد: روضه های مقام معظم رهبری نیز در مجالس و نمازهای جمعه جمع آوری شده است.
وی افزود: اخلاق نیکو، ادب و تربیت حسینی و اقامه نماز اول وقت نیز از مصادیق یاری اهلبیت(ع) است.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی تصریح کرد: یاری دین، کمک به زائران امام حسین(ع) و پرداخت خمس از مصادیق برآورده کردن حوائج اهل بیت(ع) است.
هدف دشمنان جاگزین کردن عشق های مجازی است
وی با اشاره به تاکید نبی مکرم اسلام مبنی بر اینکه اهل بیت من را دوست داشته باشید، ابراز داشت: امروز در فضای مجازی شبهات زیادی پیرامون عزاداری کردن انتشار دارد؛ دشمنان می خواهند محبت حرام و کاذب و عشق مجازی را جایگزین عشق به مکتب عاشورا کنند.
این استاد حوزه علمیه در پایان بر ضرورت هوشیاری و زمان شناسی تاکید کرد و گفت: همراهی با ولی زمان و علما مصداق حمایت از اهل بیت(ع) است./1325/د101/ف
منبع: مرکز خبر و اطلاع رسانی جامعةالمصطفی