۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۳
کد خبر: ۳۱۱۴۳۶
حجت‌الاسلام حاج علی اکبری:

مومنان نباید از یاری و محقق کردن خواسته‌های رهبری غافل شوند

خبرگزاری رسا ـ رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد، گفت: مومنان نباید از خیرخواهی و نصیحت رهبری در جامعه غافل شوند و این نصیحت نیز به معنای یاری و محقق کردن خواسته‌های ایشان است.
علي اکبري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام حاج علی اکبری رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد، شامگاه یک شنبه در برنامه زنده تلوزیونی یاد خدا، با اشاره به حق مسؤولان در رساله حقوق امام سجاد، گفت: طبق قاعده الهی مدیران و رهبران مشروع حقی بر مردم دارند که در رساله امام سجاد(ع) به آن اشاره شده است.

 

وی افزود: اما در نظام غصب شده که حق مشروعیت ندارد، هیچ حقی بر مردم ندارد و اشخاص تلاش می‌کنند تا از جان، مال و ناموس خود حفاظت کرده به روش تقیه عمل کنند و اگر بتوانند با یاری یکدیگر بساط این نظام را برچینند کاری درست را انجام دادند به عنوان مثال همان کاری مردم ایران با نظام شاهنشاهی انجام دادند.

 

رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد، عنوان کرد: وقتی مردم در نظامی که رهبری و مدیریت آن بر طبق قواعد الهی شکل گرفته و مقبول آنها نیز است در چنین نظامی مدیریت از سطح عالی تا سطوح مختلف پایین حقی بر مردم دارند که این حق نیز از جانب خدا ناشی می‌شود.

 

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری، اظهار داشت: طبق قاعده نظمی که خدا پسندیده در جریان مدیریتی و عمومی بین حاکمان و مردم حقوق متقابلی برقرار است که بر اساس فرمایش امام سجاد(ع) هر دو طرف این قاعده به وسیله یکدیگر امتحان می‌شوند.

 

وی افزود: در رابطه با حقوق متقابل رهبر و مردم قواعدی تحت عنوان امانت، احکام و برنامه‌های الهی در میان است بنابراین کسی که مدیریت اجرا  را بر عهده دارد و کسانی هم که این برنامه برای آنها اجرا می‌شود هر دوباید با هم همکاری کنند تا این امانت طبق احکام الهی با سلامت به مقصد برسد.

 

رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد، با اشاره به حق رهبری، گفت: در سیاست اسلامی نصیحت پیشوایان جامعه اسلامی را داریم و نصیحت ائمه مسلمین حق تلقی شده که بر عهده مردم است، بر مردم این است که خالصانه برای رهبر خود خیرخواهی کنند.

 

وی افزود: در روایتی مشهور حضرت امام سجاد(ع) فرمودند: مومنان نباید از اخلاص و نصیحت پیشوایان مسؤولان جامعه غافل شوند، اما این سوال پیش می‌آید که آیا نصیحت به همین معنای امروزی جامعه ما  است؛ در روایات هست که نسبت به خدا و رسول او نصیحت داشته باشید اینجا معلوم می‌شود منظور از نصیحت موعظه کردن نیست بلکه خیرخواستن برای خدا و رسول او نصرت دین او است تا خواسته‌های او محقق و اجرایی شود.

 

حجت‌الاسلام حاج علی اکبری در پایان خاطرنشان کرد: نصیحت حق متقابل انسان های مومن است اما صرف خیرخواهی کافی نیست بلکه باید این خیرخواهی به صورت قلبی، زبانی و عملی مومنان جاری شود./807/202/ب3

 

ارسال نظرات